Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 14 – 2023

De eerste werkweek na de vakantie en die is meteen heerlijk. Echt meters gemaakt deze week, een fijne werkweek gehad én meteen weer drie dagen weg voor de mastermind waar ik aan meedoe. En: de start van een nieuwe fase qua sport. Zoveel zin in!

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Het was een topweek. Lekker gewerkt, echt meters gemaakt tijdens de mastermind en voorgesorteerd op mijn nieuwe fase wat betreft sport! Merwin, mijn personal trainer die me de afgelopen 3,5 jaar begeleid heeft, is gestopt met personal training geven. Vanaf nu word ik begeleid door Richard die je al eerder voorbij zag komen in deze blog. In oktober ga ik meedoen met een Hyrox wedstrijd. Ik wil daarvoor conditioneel én qua spierkracht sterker worden. Gezien ik toch al vier tot vijf keer in de week train, vind ik het leuk om het naar een wat serieuzer niveau te tillen: efficiënter trainen om specifieke doelen te behalen. Ik start vandaag (op dinsdag, de dag dat deze blog online komt) met mijn eerste training binnen mijn nieuwe schema. Ik heb er mega veel zin in en neem je zeker mee in dit proces.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.