Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 14 – 2023

Week 14 was een lekkere week. Zo’n week waarin alles precies lukt, haha, dat ken je vast wel. Werk liep lekker en ik begon aan mijn nieuwe sportschema (vrij oncomfortabel kan ik je zeggen).

Leestijd

Hele vrolijke lentenagels met de Pink Wonder Rubber Base collectie van Pink Gellac. Rubber Base is een wat stroperige, stevige basecoat die je nagels mega stevig maakt. Ik gebruik dit altijd onder een kleur gelnagellak. Maar deze pastelkleuren kan je ‘zo’ gebruiken, zonder kleur erover! Lekker snel en hóe leuk zijn die pasteltinten. Met de code Cynthia10 krijg je tot en met 12 mei 10% korting op het hele Pink Gellac assortiment.

[samenwerking]

Prive

Werk

Eten & drinken

Het lijkt op de foto’s niet zo, maar het was best een intense week! Door mijn nieuwe sportschema was ik veel in de sportschool en alles was even uitzoeken en nieuw en pijnlijk (op een goede manier, haha). Ik had wat meer afspraken dan normaal en ook twee trainingen in de avond,  dus dat was even iets meer aanpoten. Maar het ging allemaal heel goed en ik heb ervan genoten!

Dit weekoverzicht loopt maar tot en met donderdag, want op vrijdag (dat is de dag waarop ik dit schrijf) ga ik met mijn familie een weekendje naar Limburg. We zouden dit al doen voordat mijn vader hartproblemen kreeg en nu is het eindelijk zover – iedereen gezond & wel 🙂 In het volgende weekoverzicht ga je de foto’s daarvan dus terugzien!

Dankjewel voor het lezen,

liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.