Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 14 – 2020

Week 3 ‘in lockdown’! We genoten van het fantastische weer en lekker eten en Willem en ik werkten vooral gewoon de hele week. Wat we aten, wat we deden buiten werk om, welke boeken ik las en hoe mijn planning eruit zag, laat ik je graag weer even zien.

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Dat was de derde week ‘in lockdown’. Het was een hele fijne week eigenlijk, ik heb genoten van het weer en ik heb heel erg veel kunnen doen qua werk. Ook heb ik weer drie keer gesport en lekker veel gelezen en gewandeld. Toen ik bij Harold en Harma was, en toen ik naar de garage was geweest, voelde ik wel even hoe ik het ook echt ga missen om zomaar overal naartoe te kunnen. Zoals je misschien weet ben ik vrij op mezelf en vind ik het helemaal niet zo erg om een tijdje niks te doen en niemand te zien, maar zelfs ik ga het nu missen. Om even met m’n laptop ergens te gaan werken, om een borrel te drinken met vrienden, gewoon die vrijheid… Maar goed, het is niet anders. En oh ja, gek idee: ik had eigenlijk afgelopen week in Marrakesh gezeten om twee Structuurjunkie workshops te geven tijdens een warkation van The Souk Department… Dat is verzet naar oktober, dus ik heb het gelukkig nog tegoed.

Deze week hebben we ook besloten dat we onze Japan reis nog verder gaan uitstellen. We zouden in mei een maand naar Japan, wat we hadden uitgesteld naar november/december, omdat we onze tickets wel konden verzetten, maar wel alleen binnen 2020. We zagen dit weekend dat we onze vlucht nu nog langer mogen uitstellen tot en met april 2021. We gaan nu in maart/april 2021 omdat we heel graag in het voorjaar wilden gaan. We moeten het nog wel officieel regelen allemaal, maar ik vertrouw erop dat het goed komt. Superjammer natuurlijk, we keken ongelooflijk uit naar deze reis, maar het is wat het is en we gaan gewoon alsnog, maar pas over een jaar.

Bedankt voor het lezen, ik hoop dat het goed met je gaat!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.