Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 14 – 2019

Wow. Week 14 voelde echt als drie weken, en niet omdat het een vervelende week was, maar juist omdat ik zoveel heb gedaan. Ik werkte productief en ik had een aantal erg leuke afspraken én ik gaf een Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam. Ik laat je zien hoe mijn week eruit zag!

Leestijd

Maandag

Lekker erop uit met Kees

In het zonnetje werken

Maandag is niet bepaald spannend: ik werk gewoon de hele dag thuis. Het is lekker weer, dus ik doe dat voor een deel fijn buiten. Ik krijg trouwens vaak de vraag of ik mijn scherm wel kan zien in de zon of überhaupt buiten. Als dat niet het geval was, dan werkte ik natuurlijk niet buiten, haha 😉 Echt met de zon op het scherm wordt alles natuurlijk minder zichtbaar, maar buiten ga ik dan ook bijvoorbeeld geen foto’s bewerken of Keynotes in elkaar zetten. Ik ben dan vooral bezig met typen en dat kan ik goed genoeg zien.

In de ochtend heb ik één afspraak met stylist Irene. Binnenkort ga ik naar een galadiner en zij helpt me met een outfit, ik ben daar zelf gewoon niet zo goed in.

Dinsdag

Zo, de boodschappen zijn weer binnen. Ik plan al onze maaltijden voor de hele week en vervolgens laat ik alles bezorgen. Makkelijk en snel, maar ook top om zo #verspillingsvrij mogelijk te leven. Omdat ik alles zo goed plan, gaat ook alles op. Wat handig is van thuis boodschappen bestellen is dat je ook nog even de voorraad kan checken! Heb je mijn blogpost met meer tips om verspillingsvrij te leven al gezien?

Dit is een samenwerking met het Voedingscentrum

Dinsdag ga ik naar de stad om mijn nagels te laten bijwerken. Wat is die bloesem op de Nieuwe Markt toch altijd prachtig! In de middag heb ik een afspraak bij Epicode, het bedrijf dat mijn website heeft gebouwd en dus ook het onderhoud enzo doet. We hebben wat dingen besproken die moeten worden aangepast en we hebben het ook over wat nieuwe plannen gehad. Nuttig én leuk.

De rest van de dag werk ik thuis. De sneakers zijn trouwens Adidas Falcons. Ook krijg ik vandaag mijn doos met planners binnen, woohoo! Het ziet er zo gek uit, zoveel bij elkaar. En dan te bedenken dat er duizenden zijn gedrukt. Ik zou dat weleens bij elkaar willen zien.

Woensdag

Met Rosanne!

Woensdagochtend komt Rosanne bij mij thuis, ze interviewt mij vandaag voor haar Podcast. We hebben een gesprek over mijn bedrijf, over Structuurjunkie en mijn droomleven. Je kan hem hier beluisteren! Ik vind het heel leuk Rosanne te ontmoeten, ik volg haar al een tijdje en ik volg nu het Design You Dream Next Level programma bij haar. Nu bleek dat zij mij ook al jaren volgt toen ik me bij haar inschreef. Heel toevallig! Ik vind Rosanne echt een inspiratie en we hebben een erg leuk gesprek gehad. Komende week zie ik haar weer, want ik ga drie dagen naar de Veluwe voor de livedagen van het programma dat ik bij haar volg. Ik heb er heel veel zin in.

Oesters!

Verder werk ik de hele dag thuis en ’s avonds ga ik met Janske mee naar Il Carpaccio. Zij is restaurantrecensent bij de Stentor en keer in de maand ga ik mee met haar om ook mijn mening te geven. Il Carpaccio stond al een tijdje op mijn lijstje en wat ik heb ik waanzinnig lekker gegeten… Je leest het dus binnenkort in de krant, maar ik heb in ieder geval een heerlijke avond gehad. Daarna fietsen we langs het Weeshuys waar we nog een drankje doen samen.

Donderdag

Lieve Keessie is lief.

Donderdag werk ik gewoon thuis, bestel ik veel kleding met stylist Irene die in de ochtend langskomt en ’s avonds spreek ik af met Annemieke om even bij te praten. Ook ben ik gisteren lekker verkouden geworden, dus ik zit de hele dag te niezen en te snotteren. Top!

Vrijdag

De enige foto van vrijdag.

Vrijdag werk ik ’s ochtends thuis en ’s middags ben ik vrij. Omdat ik zaterdag de hele dag werk doe ik vandaag gewoon even lekker rustig aan. Ook omdat mijn hoofd zo lekker wollig voelt doordat mijn holtes niet zo goed gaan. ’s Avonds komt vriendin Luda borrelen en eten en zet ik alle spullen klaar voor morgen.

Zaterdag

Want vandaag is het tijd voor de Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam! De tiende alweer.

Ik heb zo genoten van vandaag. Het was weer zo’n leuke groep en volgens mij hebben we allemaal heel veel geleerd. Het was dus alweer de tiende Structuurjunkie Masterclass, niet normaal! Aan de ene kant voelt het alsof ik er al 500 gegeven heb, aan de andere kant voelt elke keer weer als een eerste keer omdat de groep deelnemers het elke keer weer totaal verschillend maakt.
Wat wel erg fijn is, dat ik in het begin elke keer heel nerveus was, en nu veel zekerder van mijn zaak ben. Er is natuurlijk altijd een stukje gezonde spanning, wat heel gewoon is denk ik, maar ik voel me veel prettiger. En ik leer ook steeds beter mijn energie te doseren tijdens zo’n dag. De eerste keren was ik na een masterclass totaal gesloopt, nu houd ik altijd nog wel een beetje energie over. Al verschilt dat ook per keer natuurlijk.

Hey, aanstaande zaterdag geef ik nog een Structuurjunkie Masterclass in Maastricht! Ik zou het superleuk vinden je zaterdag daar te zien. Als je er bij wilt zijn, er zijn nog tickets. Lees hier alle info.

Zondag

Zondag doe ik lekker rustig aan. Beetje uitslapen, op de bank hangen, stukje wandelen met Kees in het bos en natuurlijk van dat waanzinnig lekkere weer genieten.

Tegen het einde van de middag heb ik een afspraak met Mark van Mondovino, die me gaat leren sabreren. Sabreren houdt in dat je met een sabel de bovenkant van een fles mousserende wijn af slaat. Gezien we dat een leuk idee vonden voor de wijnspijsavond morgen moet ik dat nog wel even zelf zien te fiksen natuurlijk. Stiekem best wel eng (ik bedenk 100 dingen die mis kunnen gaan en ik zie mezelf al met glasscherven in m’n nek enzo) maar eigenlijk best eenvoudig.

Nu morgen nog met publiek net zo netjes doen…

Zo sla je dan de bovenkant eraf. Ziet er gek uit, he?

Daarna fiets ik door naar de stad, want ik heb een etentje met mijn WSET3 groepje van de wijnopleiding. We gaan naar het Pestengasthuys om heerlijk te eten en te drinken.

Wat was dit een fijne week. Ik heb lekker veel gedaan, veel gezellige momenten gehad met vriend(inn)en, een Structuurjunkie Masterclass gegeven en ik zit gewoon vol energie. Dat voelt goed.

Komende week is HEEL leuk. Morgen en dinsdagavond geef ik samen met het Weeshuys een Wijnspijs avond – waar dat hele sabreren dus voor was. Vijf gangen, zeven verschillende wijnen met uitleg van chef Robert en van mij over de wijn natuurlijk. Zoveel zin in!

Verder rijd ik woensdagochtend vroeg richting Apeldoorn, want ik ga drie dagen op een prachtige plek op de Veluwe zitten met Rosanne en een groepje andere ondernemers om aan ons online programma te werken. Ik kijk hier enorm naar uit, drie dagen knallen samen, en hopelijk met veel nieuwe info en inzichten weer naar huis. Ik slaap in de buurt in een hotel zodat ik me helemaal kan focussen.

Vrijdagavond rijd ik weer naar huis en dan gaan we zaterdagochtend vroeg naar Maastricht, want daar geef ik dus nog een Structuurjunkie Masterclass! Willem gaat gezellig mee en we blijven dan zaterdagnacht in Maastricht slapen. Het nuttige met het aangename combineren!

Een gekke week wordt het dus, maar wel een waar ik vet veel zin in heb en volop van ga genieten. Bedankt voor het lezen weer. Liefs.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.