Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 14 – 2017

Wat was dit een topweek! Fantastisch weer, lekker gegeten, veel gefietst, lekker gewerkt. Kijk mee naar week 14!

Leestijd

Maandag

Maandag werk ik de hele dag thuis! Ik vind het altijd erg prettig om de week met een thuiswerkdag te beginnen. Zo kan ik de eerste dag in ieder geval lekker veel doen en dan lig ik meteen fijn op schema.

’s Middags ga ik even snel naar H&M. Ik moet nog een legging hebben voor een feestje dat ik woensdag heb, en ik kan het niet laten ook wat andere dingen mee te nemen.

Ik maak stamppot raapstelen met speckjes van de Vegetarische Slager. De ‘gehaktbal’ is ook van VS. Beide erg lekker! Mega chill dat het nu zo lang nog licht is, kan ik in ieder geval weer aardig fatsoenlijke foto’s van het eten maken.

’s Avonds doe ik iets wat ik heel spannend vind: ik spreek in tijdens de gemeenteraadsvergadering. Door GroenLinks werd ik afgelopen weekend benaderd, zij dienden naar aanleiding van mijn verhaal met betrekking tot seksuele intimidatie een motie in. Ze vroegen of ik mijn verhaal wilde komen doen om de motie kracht bij te zetten. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Toen puntje bij paaltje kwam vond ik het mega eng, maar gelukkig ging het goed. De motie werd aangepast aangenomen, niet helemaal wat het plan was, maar toch ben ik erg blij met de aandacht die dit krijgt.

Dinsdag

Ik begin de dag zoals altijd met een wandeling over mijn favoriete dijkje.

Leuk, zo’n hond…

Na een ochtend thuiswerken ga ik ’s middags naar Utrecht om bij Karlijn een binnenkijker te fotograferen! Het is naast nuttig ook echt heel erg gezellig met koffie en taartjes. Ik vind het resultaat heel erg leuk geworden, je ziet het binnenkort hier op de site. Dankjewel lieve Karlijn!

Ik heb ook vriendinnen gemaakt met Koosje. Ze kijkt wat nors, maar ze is ontzettend lief en wil alleen maar knuffelen! Het liefst wil ik haar meenemen.

Thuis maak ik broccolisoep. Ik maak altijd extra veel zodat ik er de dagen erna ook nog van kan eten, ik vind het zo lekker! Ik werk vanavond door zodat ik morgenochtend een stukkie kan gaan fietsen.

Woensdag

Ik begin de dag vandaag niet met wandelen, maar met fietsen! Het is zulk mooi weer en ik heb nu even tijd.

Ik doe een van mijn favoriete rondjes, door Hasselt heen. Dat vind ik zo’n mooie plaats! En de weg ernaartoe over de dijk is heerlijk. Ik was alleen wel een beetje enthousiast om negen uur ’s ochtends met korte mouwen en broek…

Daarna ga ik met Aukje naar Amsterdam! Eerst gaan we samen eten bij Happyhappyjoyjoy. Hier lees je mijn recensie.

Zoals een echte blogger betaamt moet ik natuurlijk even een hotelkamerbedfoto maken.

Feest!

Het is een enórm leuk feestje! Kraantje Pappie komt nog even langs, er is goede muziek, lekkere drankjes én: Magnum Pints! De reden van dit feestje. Magnum in bekers, jep.

Donderdag

Goedemorgen! We liggen pas rond een uur of vier in bed dus we zitten niet héél fris aan het ontbijt. Maar dat ontbijt is wel ontzettend lekker! Ik vond het ook zo leuk om hier eens te slapen, het Conservatorium Hotel stond toch wel een beetje op mijn lijstje van hotel waar ik nog eens wilde logeren.

’s Middags heb ik thuis een afspraak met Veneta! We hadden vorig jaar een samenwerking voor plisségordijnen en nu gaan we voor andere ‘gewone’ gordijnen beneden en op mijn kantoor. Zo tof, ik kan niet wachten tot ze hangen.

Vrijdag

Vrijdag werk ik thuis en ik maak alleen een foto van mijn salade! Ik heb ’s ochtends trouwens ook nog twee afspraken in de stad.

Samen met Nienke en Marijn ga ik fietsen!

Weer dat mooie rondje Hasselt.

Geen zin om te koken, dus ik maak toast met avocado en een gepocheerd ei en wat rauwe groenten met dip. Lekker!

Zaterdag

Zaterdagochtend ga ik koffie drinken bij mijn ouders en Chubby.

De ouders van Willem zijn aan het verhuizen. Willem is daar al de hele week aan het helpen, ik ga vandaag ook daar aan de slag! Net als de vorige keer ben ik hondenuitlaatservice én cateraar (ook omdat ik niet heel veel kan helpen: er moet nu vooral uitgepakt worden). Ik doe boodschappen, zorg dat iedereen genoeg en lekker eten en drinken heeft en ’s avonds kook ik drie gangen. Vooraf burrata met salade, als hoofdgerecht paddenstoelenrisotto en het toetje heb ik niet gefotografeerd. Ik maak dit.

Zondag

Na een ochtendje werken ga ik zondagmiddag weer fietsen! En wel samen met Willem. Ik fiets meestal overdag doordeweeks dus dan kan hij nooit mee, maar nu het steeds later donker wordt kunnen we binnenkort ook wel eens na het avondeten gaan. Heerlijk om weer samen de omgeving te verkennen.

En thuis: sushi!

Het was echt een onwijs leuke week! Ik heb zoveel leuke dingen gedaan, had leuke afspraken, heb eindelijk weer eens heerlijk drie keer gefietst, het was fantastisch weer, ik had een leuk feestje, er lopen leuke projecten waar ik blij van word… Echt helemaal top. Ik hoop dat jij ook zo’n goede week had!

Komende week wordt hopelijk minstens zo goed, al valt het fantastische weer al wel af. Vandaag werk ik thuis en vanavond heb ik een feestje van mijn Broodfonds. Morgen (woensdag) heb ik drie afspraken in Amsterdam! Wel drie hele leuke, dus daar heb ik zin in. Donderdag en vrijdag werk ik thuis en dit weekend gaan Willem en ik naar Amstelveen! Daar logeren we bij zijn zus én we zijn uitgenodigd om bij Aan de Poel te gaan eten en daar kan ik echt niet op wachten.

Fijne week! Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.