Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 13 – 2023

Week 13 was een weekje vakantie op Terschelling! Of eigenlijk anderhalve week, dus er zitten ook nog wat foto’s van week 12 bij. Het was een week vol uitrusten en precies doen waar we zin in hadden. Met veel slecht weer betekende dat veel natgeregend worden, veel lekker eten, veel chillen op de bank met een boek of serie, sporten en spelletjes spelen.

Leestijd

Strand, duinen, natuur

Eten & drinken

Eten bij restaurant Nap

De avond dat ik Willem ophaal bij de haven ga ik in m’n eentje eten bij restaurant Nap, waar onze vriend Sander de chef is. Willem komt pas om 22u aan, dus dan kan ik daarvoor lekker tafelen.

Eten bij 'T Golfje

Met Willem samen ging ik naar ‘T Golfje, een bekend restaurant op Terschelling. Enkele jaren geleden is het overgenomen door nieuwe eigenaren en nu lukte het eindelijk om een tafeltje te bemachtigen. Er zijn er maar 12, namelijk.

Leuke dingen doen

Jemig, wat was het fijn. Een beetje pech met het weer (en vanaf morgen – ik schrijf dit op zaterdag – wordt het stralend zonnig, haha), maar we hebben enorm genoten van een weekje bij zee. Niks hoeven, alles doen waar we zin in hebben, lekker urenlang lezen, chillen, lekker eten… Echt van genoten.

We hebben deze week ook eindelijk onze reis naar Japan geprikt! Heel november gaan we dit jaar naar het land dat bovenaan ons lijstje staat. We zouden dit 3 jaar geleden al doen, maar door COVID hebben we dit twee keer verplaatst en toen uiteindelijk geannuleerd. Nu kunnen we en gaan we! Willem moet nog even officieel akkoord krijgen op deze vrije dagen en dan gaan we boeken. Ooooh eindelijk, wat een FEEST.

Komende week weer lekker aan het werk! En ook meteen weer een paar dagen weg voor de Mastermind met ondernemers waar ik onderdeel van ben, en daar heb ik vet veel zin in.

Dankjewel voor het lezen! Liefs, Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.