Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 13 – 2020

Week 13 was de tweede week thuis ‘in isolatie’. Inmiddels begin ik te wennen aan het feit dat Willem de hele tijd thuis is en hebben we onze weg er wel in gevonden. Ik laat je zien wat we deze week deden, wat we allemaal voor lekkere dingen aten, én wat ik eindelijk deed wat ik al maaanden wilde doen…

Leestijd

Privé

Werk

Eten & drinken

Ook wat minder leuk nieuws deze week: de verschijning van mijn boek Wandellust hebben we verplaatst naar september 2020. In april zou hij in de winkel liggen, maar het voelt nu gewoon totaal niet goed om een boek over de mooiste plekken in Nederland te publiceren. Een boek dat aanmoedigt om er lekker op uit te gaan, om Nederland te ontdekken, om lekker uit eten te gaan en in leuke hotels te overnachten. We stellen het dus uit, naar een moment waarop we hopelijk weer allemaal volop de deur uit kunnen en Nederland kunnen doorkruisen. Het voelt als de beste keuze op dit moment en het is helemaal goed zo.

Deze week was eigenlijk heel erg fijn. Willem en ik hebben nu echt onze ‘manier van samen thuiswerken’ gevonden en alles loopt daardoor lekker. Ik geniet ook echt van de relatieve rust – mijn werk gaat wel gewoon door en daar ben ik gewoon lekker mee bezig, maar dat er daaromheen even ‘niks’ gebeurt vind ik ergens ook wel lekker. Elke dag zie ik de positieve dingen en ik pas aan en schaaf bij waar nodig.

Ik hoop dat het bij jou ook oké gaat.
Bedankt voor het lezen en liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.