Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 13 – 2018

Qua energie en workflow was week dertien absoluut mijn week niet! Gelukkig deed ik wel veel leuke dingen, gingen we lekker uit eten, was ik lekker actief en kreeg ik heus nog wel een beetje werk af.

Leestijd

Maandag

In de trein naar Amsterdam!

Op maandag ga ik voor een paar afspraken richting Amsterdam. Het is best een spannende dag, want ik hak wat zakelijke knopen door. Daar ga jij als lezer trouwens niet zoveel van merken, maar achter de schermen verandert er wel van alles. Daar zal ik je later meer over vertellen.

Oh ja, die beker van Stanley: die is dus echt helemaal top. Hij is helemaal lek-proof en hij houdt koffie (of thee) een uur of drie, vier goed warm. Ideaal voor onderweg.

Het is een lekker actieve dag! Tegen het einde van de middag wandel ik nog een stuk met mama, Kees en Chubby bij de Wijthmenerplas en in Amsterdam liep ik ook al veel. Thuis maak ik weer een recept uit Veg! Deze keer pasta met broccoli en olijfolie. Onwijs lekker en zo makkelijk.

Dinsdag

Ik werk vandaag thuis en ik ga eens thuis sporten! Mijn EMS-trainer zit deze hele week vol en het is telkens wanneer ik wil gaan fietsen regenachtig, dus ik ga eens aan in de keuken sporten, haha. Dat deed ik ‘vroeger’ weleens met yoga, nu ga ik een workout doen met Fitbit Coach, dat is een app die je door je workout heen loodst met allemaal oefeningen.

De tickets voor de Structuurjunkie Masterclasses in Utrecht (15 april), Amsterdam (27 mei) en Den Haag (16 juni) zijn in de verkoop! Ik deelde op Instagram stories wat input van de deelnemers van de Masterclass in Zwolle. Je kan hier kaarten kopen. Die voor Amsterdam gaat vrij hard, dus als je daar nog graag bij wilt zijn, wees op tijd!

Ik proef nog wat Lidl wijnen voor mijn blogpost over de rode wijnen! Ik kan je vast verklappen dat ik mijn rode selectie heel wat minder lekker vind dan mijn witte

Eten (risotto met bleekselderij en prei) en lezen (met Kees).

Woensdag

Woensdagochtend ga ik naar Adriana om een binnenkijker te fotograferen! Dat vind ik altijd zo leuk om te doen. Kees maakt daar dikke vrienden.

Op naar huis (ik nam niet deel aan het verkeer op deze foto) en daarna lekker een salade maken voor de lunch. Deze is met rucola, tomaat, komkommer, avocado, olijfolie, peper, zout en wat verkruimelde feta.

Donderdag

Donderdag werk ik weer de hele dag op kantoor! ’s Avonds gaan Willem en ik met Marije en Mark-Jan eten bij Vaca Negra. Te lekker en gezellig.

Zaterdag

Vrijdag had ik een enorme rotdag en maakte ik alleen een foto van Kees, dus die dag sla ik even over in mijn overzicht 😉 Zaterdag slaap ik uit en ’s middags gaan Willem en ik samen even naar de stad. Bij het Wijnhuis drinken we een wijntje. Het Wijnhuis is echt een aanrader als je graag wijn drinkt, ze hebben enorm veel (goede!) open wijnen.

Helemaal verliefd.

Zondag

Zondag is het eerste Paasdag! We doen niet iets speciaals vandaag, ik ga aan het werk omdat ik een deadline te halen heb komende week. Dit werk wilde ik vrijdag doen maar dat lukte totaal niet, dus het schuift door naar dit weekend. Vandaag ga ik filmen en morgen (tweede Paasdag) alles editen. Verder: sporten en met Willem wandelen bij de Wijthmenerplas.

Dat was hem weer! Deze week was ik van plan mega productief te zijn, maar ik weet niet wat het was: het lukte gewoon niet. Natuurlijk heb ik wel gewerkt, maar ik heb veel minder gedaan dan ik wilde en ik kwam ook niet echt in een lekkere flow. Nou ja, soms heb je dat en dan is het gewoon maar even dom doorduwen tot het wél gaat, haha. Het scheelt dat ik mijn werk nog aardig zelf kan indelen dus het soms kan opschuiven.

Komende week ga ik twee dagen naar Londen voor een event van Lush, ontzettend leuk! Verder ga ik vandaag (dinsdag) naar Deventer voor een afspraak bij Bevolkingsonderzoek Oost, want ik ben aanstaande dinsdag dagvoorzitter bij een personeelsdag van ze. Ontzettend leuk en spannend! Verder bereid ik een lezing voor die ik maandag geef, ga ik weer naar de kapper en kom ik hopelijk ietsje meer in een workflow dan afgelopen week.

Fijne week! Liefs en bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.