Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 12 – 2020

De eerste week ‘in isolatie’: alle afspraken afgezegd, geen sociale contacten, geen werkmeetings, de hele week samen met Willem en Kees thuis. Hoe wij deze week invulden? Ik neem je mee.

Leestijd

Persoonlijk voor mij was het niet een heel rare week. Natuurlijk is al het nieuws telkens verschrikkelijk, en ik maak me zorgen om wat er in de wereld en in ons land gebeurt. Maar ik ben zelf altijd al veel thuis. Ik heb veel afspraken afgezegd en heb dat voor april ook al gedaan, dus dat is wel anders, en Willem is de hele week ook thuis aan het werk. En het ‘idee’ is natuurlijk anders. Als we nu uit eten willen, of met vrienden willen afspraken, of naar de bios willen, kán het echt niet. Gelukkig vermaken wij ons samen thuis best heel goed.

In mijn werk merk ik natuurlijk wel verschil. Mensen houden hun hand op de knip. Ik verdien met mijn blog nu bijna niks, terwijl dat eerder toch altijd wel een steady basis was. Maar ik doe wat ik kan, raak niet in paniek en werk zoveel mogelijk ‘gewoon’ door.

Werk

Deze week was qua werk voor mij aardig normaal. Afspraken werden afgezegd of verplaatst, maar mijn planning stond alsnog gewoon vol met werkdingen. Gelukkig maar, en ik vind het ook leuk en fijn.

Eten & drinken

Privé/overig

Wij kwamen samen goed deze week door. We proberen er zoveel mogelijk het positieve van in te zien en er samen thuis iets van te maken. Met lekker eten, samen films en series kijken, boeken lezen en verder natuurlijk ook ‘gewoon’ werken. Ik heb inmiddels voor heel april bijna al mijn afspraken afgezegd, ik kijk nog twee dingen aan (twee events die ik zelf organiseer voor mijn klanten), maar ik denk dat ik die komende week ook beter kan gaan verplaatsen. (edit: na de persconferentie van gisteravond is het duidelijk dat ik alles wat tot en met mei gepland staat, ga afzeggen of verplaatsen). Het is een hele gekke en onzekere tijd. Blijf binnen, blijf veilig en gezond, let op elkaar  en sterkte.

Ik wil trouwens niet doen alsof dit allemaal maar leuk is, of zo. Het is natuurlijk dramatisch, een crisis. Dat realiseer ik me enorm goed. Maar je leest overal al zoveel drama. Ik probeer het hier wat luchtig te houden, ook voor mezelf.

Liefs, bedankt voor het lezen,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.