Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 12 – 2018

Afgelopen week was ik ‘eventjes’ twee dagen in Spanje voor de lancering van de nieuwe Fitbit Versa! Heel even de zon opzuigen, zo lekker. Verder werkte ik thuis, ging ik met mama een dagje naar Deventer en chillde ik het hele weekend.

Leestijd

Maandag

Ik begin mijn week in Amsterdam: ik ben te gast bij Radio NH om te vertellen over Structuurjunkie! Ontzettend leuk.

Na de uitzending rijd ik naar Sanny! Ik heb het nieuwe huis van haar en Jorg nog helemaal niet gezien, dus dat werd wel tijd. Het is zó mooi! Zodra het af is en Sanny zelf een home tour heeft gedaan, ga ik er een binnenkijker maken. Maar dat duurt nog wel eventjes denk ik, want Sanny is inmiddels hoogzwanger!

We gaan lunchen bij Bakers & Roasters en ik neem deze salade met witlof, avocado en parmezaan. Ziet er onwijs saai uit maar is heel vol van smaak, zo goed! Na wat uurtjes bijpraten rijd ik weer naar huis.

Thuis maak ik soep met van alles wat ik nog in de kast heb staan en dat werd verrassend lekker.

Het wordt uiteindelijk een soep van ui, prei, linzen, groentebouillon en allemaal verschillende kruiden. Die gekleurde smeersels zijn verschillende soorten hummus!

Dinsdag

De enige foto van dinsdag is van deze heerlijke banh mi die ik bij mijn schoonzus en zwager at. Ik ben dinsdag de hele dag bezig met werk en met mijn koffer pakken, want ik ga voor  twee dagen naar Spanje. Tegen het einde van de middag rijd ik naar Amstelveen, want ik logeer bij mijn schoonzus en zwager omdat ik woensdag om 6.15 op Schiphol moet zijn.

Woensdag & donderdag

Woensdag ga ik dus naar Spanje, El Vendrell om precies te zijn, voor de lancering van de nieuwe Fitbit Versa! Zoals je misschien weet draag ik nu zo’n anderhalf jaar een Fitbit Alta, en nu lanceren ze een smartwatch, de Versa. In Spanje leer ik er alles over en mogen we hem natuurlijk uitgebreid testen. Er volgt binnenkort een uitgebreide review!

Donderdagavond laat ben ik weer thuis.

Vrijdag

Vrijdag ga ik met mama een dagje naar Deventer! We zouden al heel lang samen een dagje op pad gaan, vandaag is het zover. Ik maak alleen foto’s van het eten, haha. Ik ga bij No. 11 voor een Dragon Roll en die is waanzinnig lekker. Verder struinen we de hele middag lekker door de stad en shoppen we hier en daar wat. Dit moeten we vaker doen 🙂

Zaterdag & zondag

Zaterdag en zondag doe ik heel weinig! Lekker wandelen met Kees en op de bank hangen met Willem, die al de hele week ziek is. We kijken series en relaxen.

Wat was dit een ontzettend leuke week! Dat tripje naar Spanje deed het hem natuurlijk, het was zo lekker om even in de zon te zijn en alles te leren over de nieuwe Fitbit. En het was gewoon heel gezellig. Komende week ben ik weer veel ‘gewoon’ thuis en op kantoor aan het werk, weer even het gebrek aan productiviteit van afgelopen week ‘inhalen’.

Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.