Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 12, 13 & 14 2021 – Vakantie op Terschelling

De afgelopen drie weken was ik met Willem en Kees op Terschelling! Eindeloos wandelen, lezen, lekker eten, knuffelen met Kees en Willem, series en films kijken… Ultiem relaxen, dus. Vandaag laat ik je zien hoe dat was. Waarschuwing: veel foto’s. πŸ™‚

Leestijd

Eigenlijk zouden we deze drie weken in Japan zijn. Omdat we toch graag weg wilden, besloten we naar Terschelling te gaan. En dat was hartstikke relaxed πŸ™‚

Terschelling

We verbleven in een heel mooi huisje in de duinen in Midsland aan Zee. De eerste keer hier en het beviel fantastisch. Als je zelf een mooi verblijf zoekt op het eiland kan ik je aanraden naar Op-Terschelling.nl te gaan en daar te zoeken. Zo vond ik zelf dit huisje ook. Je kan dan selecteren op bijvoorbeeld de duinen of juist een specifiek dorp, of afstand van het strand.

Eten & drinken

Met Pasen laten we een dinerbox bezorgen van Restaurant NAP. Vier gangen gekookt door chef Sander en zijn team om zelf thuis alleen maar af te maken. Geweldig!

Dit is voor ons echt vakantiekoffie: koffie gezet met een moka express. Zo lekker en het is echt koffie waar je even de tijd voor moet nemen om te zetten. Als dit koffiepotje op het vuur staat, ben ik op vakantie in mijn hoofd, haha. Thuis heb ik de laatste tijd koffiecups van Wakuli voor ons Nespresso-apparaat en ze hebben uiteraard ook gemalen koffie (en bonen), dus nu had ik een zakje gemalen koffie mee voor mijn vakantiecappuccino. Genieten.

Wakuli is een ‘eerlijk’ koffiemerk: ze betalen de koffieboeren eerlijke prijzen (twee tot drie keer meer dan supermarkten ze betalen) en de kwaliteit is fantastisch. Leuk is dat je een koffie abo kan nemen waarbij je zelf kiest hoe vaak je verse koffie (cups, gemalen of bonen) door je brievenbus wilt. Love that. Het is ook elke keer weer een cadeautje.

Met de kortingscode CYNTHIAKOFFIE krijg je 50% korting op je eerste levering. En je zit nergens aan vast, je kan altijd stoppen of pauzeren wanneer jij wilt. Bestel hier jouw eerste koffiepost bij Wakuli.

Lezen

Kees

En verder....

Nou, je merkt het wel, we hebben vet genoten.

’t Is geen Japan, maar het was wel een heerlijke vakantie.

Bedankt voor het lezen πŸ™‚

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.