Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 11 – 2020

Week 11 was héél bijzonder: de allereerste Structuurjunkie Workation vond plaats! Samen met zes andere ondernemers ging ik naar een prachtige villa op mijn favoriete eiland Terschelling om samen een werkweek gefocust te werken. Hoe dat was, laat ik je graag zien.

Leestijd

Werk

Deze week was heel bijzonder: met zes andere ondernemers zat ik in een fantastisch huis op Terschelling voor de eerste Structuurjunkie Workation. Zoals je misschien weleens hebt gezien, ga ik zelf weleens alleen op ‘workation’, om op een andere plek lekker gefocust aan een specifiek project te werken. Omdat ik daar veel vragen over kreeg, maar ook veel opmerkingen van ondernemers die aangaven dat ze dat niet alleen wilden doen maar liever met anderen samen, besloot ik vorig jaar september werk te maken van de Structuurjunkie Workation.

Van maandag tot en met vrijdag hebben we allemaal lekker gefocust gewerkt en natuurlijk genoten van het eiland en van de omgeving, lekker eten en drinken. Ik begin even met foto’s van ‘werk’.

Terschelling

Naast gefocust werken hebben we ook enorm genoten van Terschelling, natuurlijk.

Eten & drinken

Overig

Ik heb met volle teugen genoten van deze week. Het was precíes zoals ik me had voorgesteld. Iedereen was ook mega enthousiast en alle vrouwen hebben zo lekker gefocust en productief gewerkt! Het was ook zo leuk dat er spontaan een soort kennisuitwisseling plaatsvond, haha. Zo is Samantha dus bezig met haar derde boek en heeft ze mij uitgelegd hoe het programma heet waar ze haar boek in schrijft (Scrivener) en heeft ze me beloofd dat ze mijn proeflezer zal zijn zodra ik dan toch een keer echt met mijn roman aan de slag ga 😉 Er gebeurden nog meer van deze mooie dingen en dat vond ik heel erg tof.

Het is trouwens wel goed om te beseffen dat dit allemaal vorige week plaatsvond en niet deze week. Een week geleden was de situatie rondom het Coronavirus zoals je weet nog heel anders en werd sociale vermijding en thuis werken nog niet besproken – behalve als je klachten had (en in Brabant, maar onder ons waren geen Brabanders). Ik snap het heel goed als ik hier opmerkingen over krijg namelijk, dus daarbij een heel klein beetje uitleg.

Het Coronavirus hield ook bij ons de gemoederen bezig. We merken het allemaal in ons leven en bedrijf. We hebben het nieuws op de voet gevolgd en voor sommigen van ons heeft het heftige gevolgen.
Komende weken heb ik alle afspraken afgezegd. Het scheelt voor mij enorm dat ik zoveel van mijn werk online kan uitvoeren. Bang ben ik niet, maar ik denk wel dat het enorm belangrijk is nu te doen wat nodig is om de verspreiding van het virus in te dammen en te zorgen dat de zorg niet te erg overbelast raakt. Goed idee om daar even dit filmpje over te kijken.

Bedankt voor het lezen weer.
Hoe ga jij om met het Coronavirus en hoe heeft het invloed op jouw leven?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.