Week 11 – 2020

Week 11 was héél bijzonder: de allereerste Structuurjunkie Workation vond plaats! Samen met zes andere ondernemers ging ik naar een prachtige villa op mijn favoriete eiland Terschelling om samen een werkweek gefocust te werken. Hoe dat was, laat ik je graag zien.

Leestijd

Werk

Deze week was heel bijzonder: met zes andere ondernemers zat ik in een fantastisch huis op Terschelling voor de eerste Structuurjunkie Workation. Zoals je misschien weleens hebt gezien, ga ik zelf weleens alleen op ‘workation’, om op een andere plek lekker gefocust aan een specifiek project te werken. Omdat ik daar veel vragen over kreeg, maar ook veel opmerkingen van ondernemers die aangaven dat ze dat niet alleen wilden doen maar liever met anderen samen, besloot ik vorig jaar september werk te maken van de Structuurjunkie Workation.

Van maandag tot en met vrijdag hebben we allemaal lekker gefocust gewerkt en natuurlijk genoten van het eiland en van de omgeving, lekker eten en drinken. Ik begin even met foto’s van ‘werk’.

Terschelling

Naast gefocust werken hebben we ook enorm genoten van Terschelling, natuurlijk.

Eten & drinken

Overig

Ik heb met volle teugen genoten van deze week. Het was precíes zoals ik me had voorgesteld. Iedereen was ook mega enthousiast en alle vrouwen hebben zo lekker gefocust en productief gewerkt! Het was ook zo leuk dat er spontaan een soort kennisuitwisseling plaatsvond, haha. Zo is Samantha dus bezig met haar derde boek en heeft ze mij uitgelegd hoe het programma heet waar ze haar boek in schrijft (Scrivener) en heeft ze me beloofd dat ze mijn proeflezer zal zijn zodra ik dan toch een keer echt met mijn roman aan de slag ga 😉 Er gebeurden nog meer van deze mooie dingen en dat vond ik heel erg tof.

Het is trouwens wel goed om te beseffen dat dit allemaal vorige week plaatsvond en niet deze week. Een week geleden was de situatie rondom het Coronavirus zoals je weet nog heel anders en werd sociale vermijding en thuis werken nog niet besproken – behalve als je klachten had (en in Brabant, maar onder ons waren geen Brabanders). Ik snap het heel goed als ik hier opmerkingen over krijg namelijk, dus daarbij een heel klein beetje uitleg.

Het Coronavirus hield ook bij ons de gemoederen bezig. We merken het allemaal in ons leven en bedrijf. We hebben het nieuws op de voet gevolgd en voor sommigen van ons heeft het heftige gevolgen.
Komende weken heb ik alle afspraken afgezegd. Het scheelt voor mij enorm dat ik zoveel van mijn werk online kan uitvoeren. Bang ben ik niet, maar ik denk wel dat het enorm belangrijk is nu te doen wat nodig is om de verspreiding van het virus in te dammen en te zorgen dat de zorg niet te erg overbelast raakt. Goed idee om daar even dit filmpje over te kijken.

Bedankt voor het lezen weer.
Hoe ga jij om met het Coronavirus en hoe heeft het invloed op jouw leven?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

17 reacties
 1. Kirsten

  Ohhh wat is dit gaaf zeg! Zo’n mooie locatie en sowieso Terschelling <3. Het lijkt mij heel gaaf om een volgende keer mee te kunnen!

 2. Marjoleine

  Wauw wat een tof huis en een geweldige week! Die foto dat je het eten ziet, is echt super leuk en spontaan. Wat bizar hoe nu de hele situatie veranderd is he… Goed dat je al je afspraken hebt afgezegd. Ik werk zelf in de zorg dus blijf aan het werk, maar daarnaast blijf ik ook binnenshuis.

 3. Anna

  Wat een heerlijke week! En inderdaad, zo fijn dat het gewoon nog kon. Als je nu sociale activiteiten onderneemt krijg je meteen een bak stront over je heen :p. Bizar hoe het leven in enkele dagen zo kan veranderen.

 4. Anne

  Ziet er uit als een hele fijne week. En een kok die ‘thuis’ voor je gaat koken, heerlijk lijkt me dat. (Volgens mij had Emmy daar ook eens over geschreven, toch?!)

  Enne, ja Corona beheerst het leven enorm: ik mag met mijn verkoudheid niet naar mijn nichtjes die vorige week zijn geboren en al mijn zanglessen/optredens zijn geannuleerd voor de komende tijd. Super heftig, maar heb er heel ‘Corona-Plan’ gemaakt inmiddels 😊

 5. Nel

  Leuk om de foto’ s te zien , geeft wat afleiding. Ik zit samen met man en kind thuis . Ik ben zelf sinds afgelopen week thuis met milde klachten en koorts , we wachten verder af in onze kleine bubbel. Bedankt voor de vergezichten en het dromen 🙂

  • Cynthia Schultz

   Heel graag gedaan, beterschap en sterkte voor jullie!

 6. Lucinda

  Wat een geweldig huis is dat zeg en het uitzicht vanaf je slaapkamer is inderdaad prachtig. Lijkt mij heerlijk om daar in zelfisolatie te zitten. Op dit moment zit onder een dekentje thuis op de bank. Ik ben ziek, maar of het Corona is.. tjah daar word je gewoon niet op getest als je niet zo ziek bent dat je naar het ziekenhuis moet. Hele rare wereld is het nu en ben benieuwd hoe dit gaat lopen.

 7. Femke

  Hi Cynthia, ik vroeg mij af wie voor jou de online omgeving voor jouw Structuurjunkie trainingen heeft gemaakt. Ik ben voor mijn werk op zoek naar mooie, intuitieve platforms/interfaces om online trainingen te verzorgen. Deze oogt echt prachtig! Dank alvast voor je reactie. Groetjes, Femke

  • Cynthia Schultz

   Hoi Femke! Dankjewel! Dat is gebouwd door Caroline Geven van Buro Stijltang. Mijn vriend heeft alles ontworpen 🙂

  • Femke

   Gaaf, geef dan vooral heel veel complimenten door aan hen (UX, look & feel!)
   Is het daarnaast fair dat ik uit deze reactie opmaak dat ’t platform tailor-made is voor jouw gebruik only?

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel, wat lief! Ja, maar het is gebouwd op WordPress met Learndash. Dat kan iedereen gebruiken/downloaden. Om het er zo uit te laten zien heb je alleen wel wat skill nodig, haha. Caroline bouwt dit in opdracht, dus als je interesse hebt kan je haar een berichtje sturen.

 8. Elsemiek

  Wat een te gekke foto’s, ik hoop dat dit nog een keer in herhaling gaat: dan ben ik erbij!

 9. Audrey

  Wat tof, zeg! En echt een geniaal idee om die chefs thuis voor jullie te laten koken.

 10. Susan

  Wat een heerlijke week zeg! En hoe anders deze week dan is… ik ben tijdelijk in Nederland en mijn man komt over 2.5 week, we hebben een Bretagne/ Champagne/ Luxemburg road trip en wandelvakantie gepland. Ik hoop vooral zo dat hij überhaupt mag komen, en we dan maar bijvoorbeeld in ieder geval naar Terschelling kunnen gaan… het is zo spannend en onvoorspelbaar allemaal. Ik vind het allemaal ook heel naar voor ondernemers en zzp’ers, probeer ze zoveel mogelijk te steunen nu en hopelijk ook straks weer als we ‘back to normal’ gaan…

  • Ella

   Het lijkt me niet het juiste moment om nu lekker op vakantie te gaan..

 11. Tineke

  Terschelling is zo mooi! Wat een leuk huisje, dat uitzicht is prachtig!
  Liefs