Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 11 – 2019

Week 11 ging net als week 10 wat anders dan gepland, omdat ik aan de antibiotica en pijnstillers zit voor mijn kies. Ik ga dus een tandje langzamer, maar heb nog steeds een hele prima week. Ik krijg bijvoorbeeld mijn nieuwe Structuurjunkie Planner Light binnen, yessss!

Leestijd

Maandag

Goedemorgen! Natuurlijk weer aan de wandel.

Lunch!

Homemade grove guacamole met een eitje. Ik maak die guacamole door een avocado te prakken met 3/4 eetlepel Griekse yoghurt, een fijngesneden bosuitje, wat fijngesneden tomaat, peper, zout en een kneepje limoen- of citroensap. Zo lekker!

OMG! Mijn uitgever heeft de Structuurjunkie Light Planner binnen en stuurt me deze foto!

Inmiddels heb ik ze zelf ook binnen en heb ik er deze blogpost over geschreven, met alle info en foto’s, ook van de binnenkant. Deze week ligt ‘ie dan eindelijk in de winkel!

Moet kunnen, zo’n grijs joggingpak. De broek is trouwens van HEMA (herenafdeling) en de trui van Primark.

Dinsdag

Goedemorgen! Jas is van Modstrom en de sneakers van Adidas (Falcon).

In de stad laat ik even mijn nagels doen en ik drink koffie en eet wat bij Bagels & Beans. Vorige week had ik heel veel last van een ontsteking aan een kies en ik zit nu aan de antibiotica. De pijn wordt langzaam minder, maar ik voel me deze week wel nog wat matig. Soms duizelig, misselijk, moe. Ik denk door de AB en de pijnstillers (die ik echt nog even nodig heb), maar misschien ook wel doordat er nog zo’n ontsteking lekker bezig is in mijn kaak. Hoe het ook zij, ik voel me niet helemaal honderd, dus ik doe wel wat dingen deze week, maar ik doe ook rustig aan.

Ik eet in de avond een soort hartige taart met biet die ik ’s middags bij Levjen ophaalde. Smaakt goed!

Woensdag

Woensdag werk ik ’s ochtends even thuis en daarna ga ik naar Föhn. De kleur is wat lichter gemaakt en het is ook wat meer koper geworden, maar dat zie je op de foto niet heel goed.

Gekke, lieve Kees. Met haar gaat trouwens alles weer helemaal goed, geloof ik. Binnenkort moet ik nog één keer urine naar de dierenarts brengen voor een check. Ze heeft nog speciaal voer omdat haar blaasgruis nog niet helemaal weg was, hopen dat dat nu helemaal oké is.

Donderdag

Koffie drinken

Donderdag drink ik koffie met Diony van Miss Flo. Diony maakt prachtige hondentuigjes, jaren geleden maakte ze er een voor Chubby, die hij nog steeds elke dag draagt. Voor Kees gaat ze er ook eentje maken en omdat ze toevallig in Zwolle was, gingen we even koffie drinken. Wat een lieve vrouw.

Vrijdag

Vandaag krijg ik eindelijk mijn eigen planners binnen! Ooooh, ik ben er zo blij mee. Je kan dus in deze blogpost alles er over lezen!

Oh, Zwolle.

Zaterdag

Zaterdag doen we vrij weinig, behalve Nacho’s maken en 7 Wonders Duel spelen. En met Kees wandelen en knuffelen natuurlijk.

Zondag

Lekker naar buiten met Kees, zij zit er in ieder geval klaar voor. Zo schattig. En ik word zo blij van deze gele struik die bij onze buren in de tuin staat. Mijn moeder zei dat het brem heet en ik wil het ook in mijn tuin. Al geniet ik er zo natuurlijk ook van.

Zaterdag komen Mayra en Aline langs, want ik moet nog op de foto voor Mayra haar boek! Laatst interviewde ze me en daar moet natuurlijk nog een foto bij. Aline maakt de foto en dat gaat allemaal hartstikke vlotjes en het is vooral heel gezellig.

Daarna gaan we lunchen bij Dogtails. Moet kunnen op zondagmiddag.

Waar zon is, is Kees. Ze staat hier op de rugleuning van de bank omdat daar een streepje zon is…

Al met al was het een prima week, ik heb veel dingen wél kunnen doen en ik voelde me niet helemaal fantastisch, maar de pijn in mijn kies werd wel steeds minder. Inmiddels is de pijn helemaal weg nu ik dit schrijf (het is nu maandag). Ik kan pas in april naar de endodontoloog (die gaat de wortelkanaalbehandeling uitvoeren) dus duimen dat het tot die tijd rustig blijft bij mijn kies.

Komende week heb ik nog wat leuke dingen op de planning. Maandagavond (gisteravond dus) ga ik met Robert, de chef van het Weeshuys, de gerechten en wijnen testen voor onze wijnspijsavond op 8 april. Omdat die al helemaal uitverkocht is, doen we het nog een keer over op 9 april, te leuk. Dinsdag geef ik een incompany Structuurjunkie Masterclass bij Engie hier in Zwolle. Woensdag ga ik lunchen met Bien, donderdag taart eten en koffie drinken met Lisette en daaromheen werk ik natuurlijk lekker thuis. Vrijdag pak ik mijn koffer in, want zaterdag gaan Willem en ik voor een weekje naar Jerez! Lekker sherryhuizen bezoeken, lekker eten en drinken en de omgeving verkennen. En oh, wat fijn dat het komende week weer wat beter weer wordt… Na al die regen is een beetje zon wel weer heel lekker. Fijne week en bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.