Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 11 – 2018

Afgelopen week ging ik naar Den Haag, werkte ik op kantoor, begon mijn wijncursus weer én de tweede Structuurjunkie Masterclass vond plaats in Zwolle. Een week vol afspraken, productiviteit, lekker eten en een beetje genieten van de zon.

Leestijd

Maandag

De week begint vroeg!

Op maandag zit ik al om zeven uur te werken, want onze AH bestelling wordt tussen 7 en 7.30u bezorgd. Ik was zomaar rond zessen wakker, dus ik besloot maar gewoon aan het werk te gaan.

Van Dior krijg ik deze prachtige en ontzettend lekkere macarons, geïnspireerd op de geuren van de J’Adore parfums.

Stamppot rauwe andvijvie!

Dinsdag

Nog meer lekkers in de brievenbus: van mijn uitgever krijg ik blondies om de verkoop van Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe te vieren. Zo lekker allemaal!

Na een ochtend thuiswerken ga ik ’s middags met de trein richting Den Haag. Onderweg lees ik en schrijf ik de kaartjes die in de goodiebags van de Structuurjunkie Masterclass gaan.

Na een zakelijke afspraak ga ik samen met Willem, die vandaag voor werk ook in Den Haag was, eten bij Restaurant Pearl. We zijn uitgenodigd om het nieuwe restaurant te ervaren, het is laatst helemaal gerenoveerd. Binnenkort kan je een review hier op Cynthia.nl lezen.

Woensdag

Woensdag komt het eerste deel van mijn Lidl wijntest online! Je kan hem hier lezen.

’s Ochtends ga ik met mama, Chubby en Kees een heel stuk lopen bij het Engelse Werk en daarna drink ik thuis koffie in de zon. Dit weer is zo heerlijk! Kom maar door hoor, lente!

Ik maak een bloemkoolcurry die niet echt in de smaak valt. Ik ben dol op bloemkool én op curry, maar ik vind hem saai en smaakloos.

Woensdagavond ga ik naar de eerste les van mijn wijncursus WSET level 2. Ik kon niet wachten om weer te beginnen en smul weer van alle informatie.

Donderdag

Donderdag ga ik naar kantoor! Sinds vorige week heb ik een flexwerkplek in de stad, om uit te proberen hoe ik het vind om op kantoor te werken met andere jonge ondernemers. ’s Ochtends loop ik met Kees door het park richting kantoor. Ik ben mega productief vandaag!

Vrijdag

Vrijdag maak ik de goodiebags voor de Structuurjunkie Masterclass van zondag klaar. Ik ben sowieso de hele week bezig met voorbereiden. En vandaag komt Elisah van Interior Junkie langs voor een binnenkijker! Erg leuk om te zien hoe zij dat doet, en natuurlijk een eer om op haar site te mogen staan met ons huis.

De inhoud van de Structuurjunkie goodiebag! Er komt dit weekend nog meer bij van Zwolse ondernemers, zoals het magazine en een flesje water van Hotel Pillows en een bon van Brasserie Jansen voor een cappuccino en een truffelbonbon.

Vrijdagavond ga ik met Aukje en Judith eten bij Vidiveni en we drinken daar een Moscato Tosti. Moscato d’Asti kende ik, maar een Moscato Tosti?! We moesten erg lachen om de naam.

Zaterdag

Zaterdag knuffel ik met Kees en zet ik alles voor morgen klaar bij De Buurvrouw.

Zondag

Zondag is het zover: de Structuurjunkie Masterclass! De tweede editie vindt plaats bij De Buurvrouw in Zwolle. Ik had er ontzettend veel zin in en heb met volle teugen genoten van deze ochtend. De deelnemers waren onwijs enthousiast, deelden veel van hun kennis, tips en issues en dat voegt zoveel toe aan zo’n masterclass.

Ik ben erg tevreden en komende week start de kaartverkoop voor de Structuurjunkie Masterclass in Utrecht (15 april), Amsterdam (27 mei) en Den Haag (17 juni). Je kan hier iets meer lezen over de Masterclass en wat je er precies van kan verwachten, maar er volgt dus nog meer info over de masterclasses in deze steden.

Wat een week! Heel afwisselend, met een beetje gezonde stress voor de masterclass, met leuke afspraken, ik heb veel werk kunnen verzetten… Ik sluit deze week met een heel voldaan gevoel af. Heerlijk. Deze week is weer heel anders en waarschijnlijk een stuk minder productief: ik ga woensdag en donderdag naar Spanje voor de lancering van een nieuw Fitbit product! Zo leuk, ik heb er echt veel zin in. Vrijdag ga ik met mama een dagje naar Groningen en komend weekend gaan Willem en ik een weekendje naar Amsterdam, op bezoek bij zijn zus. Tot volgende week!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.