Week 10 -2020

Na een week pasta eten op vakantie, was het in week 10 tijd om weer even doodnormaal lekker veel werk te verzetten. Dus dat deed ik dan ook. Qua privé dingen deed ik eigenlijk niks behalve een beetje wandelen en een boek lezen. Qua werk was de week heel erg leuk: de nieuwe Structuurjunkie planners en notitieboeken waren er eindelijk en ik rondde de laatste week van de huidige groep ondernemers die mijn Onlineprogramma volgt af. En ik deed gewoon heel veel, haha.

Leestijd

Werk

Kees, privé & overig

Verder sportte ik twee keer (geen foto’s van). Qua privé dingen deed ik echt weinig deze week, ik was vooral heel veel aan het werk, wat meer dan normaal door de vakantie van afgelopen week en het feit dat ik komende week alweer weg ga. Helemaal niet erg! Ik heb ook echt veel zin om naar Terschelling te gaan. Zondag gaan we, ik en mijn assistent Brenda, met vijf andere ondernemers. Zoveel zin in! We hebben een waanzinnige villa afgehuurd en daar gaan we een week vet focussen en vet genieten.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

8 reacties
 1. Suzanne

  Ik ben zo benieuwd naar de kleuren van de nieuwe planners! Leuk om je week weer te zien.

 2. Eline

  Hoi Cynthia, leuk om te zien, dit blijven toch mijn favoriete blogs om te lezen: de weekoverzichten! Ik ben benieuwd in welke online omgeving jij de cursussen geeft, wil je dat delen? Dankjewel vast!

 3. Mae

  Jammer dat je je week niet meer naar dag indeelt. Wat is daarvan eigenlijk de reden?

  • Saskia

   Ja vind ik ook jammer inderdaad

 4. Lucinda

  Als ik naar je planner kijk zie ik altijd een boordevolle agenda, blijf het grappig vinden om eronder te lezen dat er dan nog dingen bijkomen. Eigenlijk wil ik ook al de nieuwe planner bestellen, maar die van mij is nog niet vol, dus eigenlijk hoeft het nog niet, maar die kleuren zijn zo leuk.

 5. Jessica J.

  Ik moet ook hoogdringend m’n nagels laten doen! Die uitgroei, brrr. Helaas is er eergisterenavond een nagel véél te diep en tot bloedens toe afgebroken en mag ik er niet aan dénken dat er nu iemand aankomt. Nog maar een weekje uitstellen, dus. 🙃

 6. rachel

  lekker weer even back to normal 😀 en het broodje en turkse pizza zien er weer heerlijk uit :D. En veel plezier alvast!!

 7. Tineke

  Elke keer denk ik weer, ik moet die Turkse pizza ook eens maken. Vergeet het steeds weer.