Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 10 -2020

Na een week pasta eten op vakantie, was het in week 10 tijd om weer even doodnormaal lekker veel werk te verzetten. Dus dat deed ik dan ook. Qua privé dingen deed ik eigenlijk niks behalve een beetje wandelen en een boek lezen. Qua werk was de week heel erg leuk: de nieuwe Structuurjunkie planners en notitieboeken waren er eindelijk en ik rondde de laatste week van de huidige groep ondernemers die mijn Onlineprogramma volgt af. En ik deed gewoon heel veel, haha.

Leestijd

Werk

Kees, privé & overig

Verder sportte ik twee keer (geen foto’s van). Qua privé dingen deed ik echt weinig deze week, ik was vooral heel veel aan het werk, wat meer dan normaal door de vakantie van afgelopen week en het feit dat ik komende week alweer weg ga. Helemaal niet erg! Ik heb ook echt veel zin om naar Terschelling te gaan. Zondag gaan we, ik en mijn assistent Brenda, met vijf andere ondernemers. Zoveel zin in! We hebben een waanzinnige villa afgehuurd en daar gaan we een week vet focussen en vet genieten.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.