Week 10 – 2018

Week 10 was héél leuk! Ik was een dag in Amsterdam voor afspraken, deed mee aan De Week Zonder Vlees, ging voor het eerst een dag op ‘mijn’ kantoor werken én fotografeerde een binnenkijker in Deventer.

Leestijd

Maandag

Op maandag werk ik thuis! Vaak als ik met Kees terugkom van een wandeling, gaat ze op het betonnen bankje staan dat naast onze voordeur staat. Zo lief! Tegen het einde van de ochtend ga ik even koffie drinken bij Viona. Wat een heerlijk weer!

Ik ga spontaan met Harold bij Brasserie Jansen lunchen en daarna laten we Kees en Hunter nog even spelen. Dat vinden ze allebei erg leuk, zoals je ziet. Ik besluit vandaag mee te doen aan de Week zonder Vlees!

Dinsdag

Dinsdag werk ik eerst een paar uurtjes thuis en daarna ga ik richting Amsterdam voor drie afspraken. Die wrap is trouwens met vegetarische tonijn van De Vegetarische Slager, ik vind hem erg lekker.

Mijn eerste stop voor vandaag is bij YogaFest, daar is namelijk het jaarlijkse Unilever Beauty event! Hier worden allemaal nieuwe producten voor het komende jaar gelanceerd en gepresenteerd.

Daarna stap ik in de tram naar Instock, waar ik een afspraak heb om een ruimte voor mijn Structuurjunkie Masterclass te bekijken. Ik ben van plan deze ook in Amsterdam, Den Haag en (weer in) Utrecht te organiseren, en ik ben nog op zoek naar een toffe ruimte. Instock heeft een heel mooi concept: 80% van de producten waar ze de kaart mee samenstellen is eten dat anders weggegooid zou worden. Ze kopen eten in bij bijvoorbeeld Albert Heijn, dat anders morgen de kliko in zou gaan. Instock gebruikt dat nog om heerlijke gerechten mee te maken. Wat een goed concept!

Ik banjer een beetje door Amsterdam en ga daarna richting mijn laatste stop voor de dag: Restaurant 5&33 in het Art’Otel. Ik ben uitgenodigd om daar de gerechten van de nieuwe kaart te komen proeven, zo leuk. Het zit ook op een topplek: praktisch tegenover het station. Makkelijk bereikbaar en het is meteen een hele andere wereld las je binnenstapt, heel cosy en warm.

Er staat vlees op de komende foto’s omdat ik alles wat er op tafel stond wilde fotograferen, maar gezien ik meedoe aan de Week zonder Vlees heb ik het vlees niet zelf gegeten. 

Woensdag

Ik ben dinsdagavond rond twaalven thuis en lig rond een uur of één in bed, dus mijn woensdag start wat later dan normaal. Vandaag werk ik weer thuis.

Donderdag

Naar de tandarts voor controle! Laatst is een vulling gebroken en ik heb een gaatje, dus ik moet over twee weken terug om dat te fixen.

Lunch!

Knuffelen!

’s Middags loop ik even de stad in om te gaan kijken bij een flexwerkplek waar ik interesse in heb. Kees wordt meteen geknuffeld door Roos <3

Vrijdag

Vrijdag doe ik iets raars: ik ga naar kantoor! Ik ga een dagje de flexwerkplek waar ik gisteren ging kijken uitproberen. Het is bij The O Network in de stad en er werken meerdere mensen die ik ken. Ik vind thuiswerken heel erg fijn, maar ik denk dat ik een dag in de week op kantoor werken met andere kleine ondernemers ook wel erg prettig vind. Dat is toch anders dan met je laptop bij een restaurantje of koffiezaakje gaan zitten. Tenminste, dat denk ik. Dus: uitproberen maar!

De eerste dag op kantoor bevalt me ontzettend goed, ik ben heel productief, krijg megaveel gedaan en ik vind het gewoon gezellig. Vanaf komende week doe ik dit elke donderdag en ik ben heel benieuwd hoe het me op de langere termijn gaat bevallen.

Ik zag deze foto van The Goaldiggers Club Sessions voorbij komen, echt leuk!

Zaterdag

Zaterdaglunch: pita met falafel. Hmm!

Willem en ik gaan met Kees naar een omheind losloopveldje in de Aa-Landen. Daar kan ze met andere honden spelen en dan kunnen we eens oefenen met loslopen, dus zonder riem. Dat vindt ze fantastisch: ze racet het hele parkje door en ze speelt enthousiast met de andere honden. Zo leuk om te zien!

Zaterdagavond ga ik met Jordi bij Coperto eten.

Zondag

Zondag ga ik naar Deventer, om een binnenkijker te fotograferen bij Jeroen! Ik vind Deventer zo’n mooie en leuke stad en Jeroen heeft zo’n waanzinnig mooi appartement.

Na de foto’s en het interview gaan we even lunchen bij No 11, ik ga voor bospaddenstoelensoep. De kroketten van Jeroen zien er ook wel echt te lekker uit (en ze ruiken ook zo goed, haha). Maar mijn soepje mag er ook zeker wezen!

We sluiten de Vegetarische Week af bij Dogtails met Hardoll en Harma met, natuurlijk, een vega hotdog.

Over De Week Zonder Vlees en hoe dat allemaal ging, vertel ik je in een andere blogpost deze week. Wat een leuke week was het, zoveel toffe dingen gedaan en ook gewoon lekker gewerkt.

Komende week ben ik vooral bezig met de laatste voorbereidingen voor de Structuurjunkie Masterclass die aanstaande zondag plaatsvindt in Zwolle, dinsdag ga ik voor afspraken naar Den Haag, donderdag fotografeer ik een binnenkijker en vrijdag komt Elisah van Interior Junkie hier om een binnenkijker te maken! Zo leuk, ik kan ongetwijfeld wat van haar leren. Donderdagavond gaan we samen met Harold en Harma de rode wijnen van Lidl proeven, de witte heb ik samen met Willem al gedaan. Heb er echt zin in, ben benieuwd hoe de rode wijnen zijn. Vrijdagavond ga ik met vriendinnen eten en dit weekends is dus mijn masterclass. Ook ga ik nog sporten en natuurlijk ‘gewoon’ thuiswerken. Ik heb er zin in. Fijne week en bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

25 reacties
 1. Lesley

  Ik word nu al helemaal enthousiast en nieuwsgierig van de volgende binnenkijker! Wat een super toffe lamp boven de tafel!! En die ramen… En die houten balken… prachtig 🙂

 2. Marije

  Wat leuk om Kees zoveel voorbij te zien komen en dat het zo goed gaat met haar.

 3. Nina

  Wat een heerlijke week!! En Kees ziet er zooo lief uit, die heeft het echt wel naar zn zin bij jullie, jullie leggen m wel echt in de watten!
  En ik ben heel benieuwd hoe de vegetarische week je is bevallen!

 4. Vera

  Heyyyy!! dat is bij Roos van Moderosa en haar lief op kantoor!!, In zijn winkel!!,wat leuk ja!! Kees is zoowww sweet!!!

 5. Joyce

  Leuk weekoverzicht! Ik ga komende vrijdag bij Instock in Amsterdam eten, ben benieuwd. 🙂

 6. Kate

  Wat heeft Keesje het toch getroffen bij jullie. Een heerlijk lief beestje! Je hebt zo te zien weer overheerlijk gegeten. Kan mij voorstellen dat je daar geen genoeg van krijgt. ?? Wat fijn dat je een flexplek gevonden hebt. Werkt denk toch wat rustiger. Een fijne week was het voor je. Fijne dag!! ?

 7. rachel

  meid wat een heerlijke week weer!! en zwaai je ff als in je in den haag bent 😀

 8. Jessica J.

  Zo fijn om te lezen hoe goed Keesje het bij jullie heeft. En wat ziet die vegetarische hotdog er goed uit! Wij hebben afgelopen weekend voor het eerst de tortilla’s van No Fairytales geprobeerd en ik ben fan! Die wraps lijken me dus ook heerlijk. Die heb ik hier in België bij de AH nog niet gezien.

 9. Loes

  Oooh, al dat eten! Ik krijg er echt honger van <3 <3. En wat fijn dat het zo goed gaat met Kees. Leuk om te zien hoe dat allemaal gaat.

 10. Jacqueline

  Huh, ik snap de dinsdag dan niet. Er staat toch minimaal 2x vlees of heb je dat alleen gefotografeerd of zo?

 11. Soof

  ‘Mijn week zonder vlees’ met op dinsdag: piepkuiken en vitello tonato ?

  • Cynthia Schultz

   Het was een proeverij, alles stond op tafel en ik heb uiteraard de dingen met vlees niet gegeten, maar wel gefotografeerd om te laten zien wat er allemaal was. Ik zal het er even bij zetten, dan is het wat duidelijker.

  • Kate

   Ze schreef ook dat het alleen voor de foto was.

 12. Liset – Beautydagboek

  Leuk! Ik was ook bij het Unilever event, zo gezellig en wat een prachtig pand. Ben nu al benieuwd naar je binnenkijker; volgens mij is het een heel licht en ruimtelijk appartement wat je gefotografeerd hebt.

 13. ilse

  Ik word zo gelukkig om te zien hoeveel geluk Kees heeft, dat heeft ze wel verdiend natuurlijk, ECHT GOED!!! Die sneakers van Roos……… :-)))))))))))))

 14. Ilse Hummeling

  Sinds kort werk ik ook 1 dag in de week bij een flexwerkplek (leuk galgjewoord ?) in Antwerpen. Ik heb thuis mijn atelier maar zaken die opperste concentratie vereisen doe ik liever daar. Er hangt een heerlijke buzz. En je krijgt er inderdaad veel gedaan zonder gehinderd te worden door vaatwasser leeg ruimen en toch nog even een wasje in de machine te prakken. ?

  • Cynthia Schultz

   Ja, precies dat! Fijn dat het je zo goed bevalt. Ik ben benieuwd hoe ik het ga ervaren de komende maanden.

 15. Anne

  Leuk weekoverzicht! Hoe heb je dat dinsdag gedaan, heb je bepaalde gerechten niet gegeten, of heb je toen toch vlees gehad?

  • Cynthia Schultz

   Ik heb het vlees niet gegeten, het was een proeverij (er stonden schalen met eten op tafel).

 16. Jess

  Vegetarische week? Dinsdag heb je toch vlees gegeten?

  Verder leuke post! En ik hou van Kees ?

  • Cynthia Schultz

   Nope, niet gegeten, alleen gefotografeerd 🙂 Dankjewel!

 17. femketje

  ik ben best benieuwd naar die vegetarische wrap 🙂 ik heb die echt nog nooit geprobeerd maar het ziet er zo goed uit!

 18. Marjoleine

  Oooh Kees is zo lief! Wat fijn dat ze ook mee mag naar je werkplek, ben ook heel benieuwd hoe dat je gaat bevallen! Kan me voorstellen dat het fijn is om een dag echt op kantoor te zitten. Fijne week weer! X