Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 10 – 2017

Na een week in New York heb ik afgelopen week een hele doodnormale week thuis gehad. Zonder jetlag!

Leestijd

Maandag

Vandaag kom ik terug uit New York! Ik land rond zeven uur ’s ochtends op Schiphol. In het vliegtuig heb ik niet kunnen slapen, dus wanneer ik rond tienen thuiskom, ga ik meteen even slapen. Na twee uur ga ik douchen, aankleden en begin ik met de dag. Ik doe vandaag een beetje rustig aan, maar ik verwerk wel al veel content die ik maakte in New York, zoals de vlogs en de blogs over m’n dagen daar.

Dinsdag

Dinsdag is een thuiswerkdag! Ik werk de hele dag thuis, nog steeds aan de content die ik maakte in New York. Verder heb ik een lunch met de feestcommissie van ‘mijn’ Broodfonds en ’s middags ga ik even sporten bij de Healthy Body Lounge.

New York is te gek, maar Zwolle blijft mooier!

Ik heb wat tijd te overbruggen tussen de lunch en het sporten, dus ik drink even een kop koffie bij Waanders terwijl ik werk aan New York blogposts.

Waanders is zo prachtig!

Woensdag

Woensdag begint in Dalfsen! Ik rijd vroeg naar Zwolle om daar met mama met Chubby te wandelen. Ik haal op de terugweg lekker veel groente en fruit voor thuis en daarna rijden we samen naar Dedemsvaart om naar mijn accountant te gaan. Mijn moeder doet mijn administratie al jaren (wat een geluk heb ik met haar) dus het is handig als zij erbij is.

De hele middag zit ik bij de kapper! Ik neem m’n laptop mee en krijg veel werk gedaan.

Niets zo fijn als ’s avonds mijn make-up er afhalen en mijn gezicht verzorgen.

Donderdag

Tijdens m’n ochtendwandeling zie ik een reiger!

Vandaag ga ik naar Utrecht voor twee afspraken!

Eerst ga ik naar uitgeverij Blossom Books, waar ik echt een mega leuke en inspirerende afspraak heb. En: hoe leuk zijn deze tasjes?

Met Tamara van Remington ga ik lunchen bij West, een erg leuk restaurant met een kaart met allemaal kleine gerechtjes die je kan combineren. Ik ga voor een caprese salade met een broodje carpaccio. Het is erg lekker en de afspraak is gezellig én nuttig!

In de auto vermaak ik me weer een uurtje met Radio 1, ik vind dat er vaak zulke interessante gesprekken en interviews op zijn. Ik ben dan echt aandachtig aan het luisteren en dat vind ik in de auto eigenlijk leuker dan muziek.

Vrijdag

Goedemorgen! Wat een fantastisch weer is het, heerlijk om een wat langer rondje te maken door het park.

Eenmaal thuis neem ik een video op, die ik meteen edit. Om tien uur heb ik een afspraak bij mij thuis met de organisatoren van een event waar ik mee ga werken. Erg leuk, en fijn dat ze naar mij toe wilden komen.

Rond half een loop ik met Chubby naar de stad.

Daar ga ik met Laurens van SocialReblz (mijn advertising agency) en Chubby lunchen. Ja, met Chubby, want ze hebben bij Brasserie Jansen een speciale kaart voor honden. Met brokjes, koekjes en zo. Hoe leuk is dat? Ik ga voor een paddenstoelenrisotto die echt waanzinnig lekker is. Laurens en ik bespreken een heleboel dingen over onze samenwerking. En het is gezellig.

Heel modebloggerig allebei wegkijken.

Ik heb geen zin om boodschappen  te doen, dus ik flans wat in elkaar met wat ik nog in huis heb. Ik maak een salade met rucola en tomaat en die maak ik aan met olijfolie, peper, zout en balsamico. Schorseneren had ik nog nooit gegeten, maar lagen er nog van de groentetas, dus die besloot ik erbij te doen met een zachtgekookt eitje. En het was lekker joh!

Zaterdag

Wij hebben nog geen zin om wakker te worden. Maar we doen het toch en de beloning is wandelen in een compleet leeg park.

Ik wandel weer naar de stad om voor de tweede keer deze week drie kwartier te fietsen in de Aquabike bij de Healthy Body Lounge.

We zijn in Groningen! De ouders van Willem gaan binnenkort verhuizen en we gaan helpen met opruimen en inpakken. Omdat ik wat lichamelijke klachten heb zorg ik vandaag voor de honden en het eten. Voor de rest zit ik met de laptop tussen de dozen om nog wat te werken.

We gaan even naar het nieuwe huis om wat spullen weg te brengen. En voor mij om te kijken, want ik heb het nog niet gezien! Ze gaan verhuizen van Haren naar Kropswolde en het is een onwijs mooi huis. Ik zou er zelf zo gaan wonen! Oh, en Chubby zit vast omdat hij vanaf hier zo de straat op kan rennen.

Weer ’thuis’ ga ik koken. De moeder van Willem had al boodschappen gehaald, dus ik maak twee recepten die zij al had liggen. Geen probleem, ik vind koken helemaal niet erg en ik vind het vooral leuk als ik lekker de tijd heb.

Vooraf maak ik maïssoep en daarna een Mexicaanse ovenschotel. Beiden vallen gelukkig in de smaak!

Voor de liefhebbers nog even een portret van Bennie. En ik vind kekke theelepeltjes.

Zondag

Ik word zó blij van dit weer. Voor het eerst in dit huis maken we mee dat het voorjaar wordt en ik kan gewoon in mijn eigen tuin buiten zitten nu – dat heb ik natuurlijk nooit gehad met het vorige huis. Wat een genot! Ik zit nu nog vaak in de voortuin, maar tegen het einde van de middag komt er ook steeds meer zon in de achtertuin. Ik lees nu trouwens De Kids of Appetite van David Arnold en ik kan niet stoppen – wat een mooi en leuk verhaal.

Mijn ouders komen even koffie drinken en nemen het tafeltje mee dat ik op Marktplaats op de kop tikte. Ik wil nog twee nieuwe nachtkastjes maar ik kan niet vinden wat ik zoek én als ik wel iets vind wat ik zoek, is het €39285 (lees: onbetaalbaar). Ik ging dus even op Marktplaats neuzen en toen vind ik dit leuke ding! Ik ga hem komende week opknappen.

Met Willem ben ik zo’n anderhalf uur zoet met de nieuwe website. We gaan even goed pagina voor pagina overal doorheen en testen alles nog een keer goed op verschillende apparaten en in verschillende browsers. Morgen heb ik een afspraak bij de sitebouwer om nog wat feedback door te geven en omdat Willem designer is, kijkt hij er toch weer anders naar dan ik. Echt fijn.

’s Middags ga ik naar de verjaardag van mijn oom, dat is zo’n mooi stukje fietsen!

Eten! Vooraf burrata met parmaham, tomaat en rucola en als hoofdgerecht stoofpot! Willem heeft een nieuw project en dat is de Beste Stoofpot Ooit maken. Elke zondag staat hij dus achter het fornuis en laat hij het uuuuuuren pruttelen. Deze was wel echt top, alleen wat te pittig, dus de volgende keer is hij perfect. Ik zal het recept tegen die tijd met je delen, hij is behoorlijk geperfectioneerd, haha.

Wat was het een goede week. Geen jetlag, lekker gewerkt, fijn weer, toffe afspraken, goede energie. Fijn. Weer even een normale week na een hectische week in New York, die afwisseling kan ik wel waarderen (en ik heb het ook wel echt nodig).

Komende week is nog zo’n doodnormale thuiswerkdag. Ik zou dinsdag (vandaag dus) naar Amsterdam voor een interview met een parfumeur, maar helaas werd dat net afgezegd.

Ik heb deze week dus dat DIY-projectje op de planning staan en ik wil nog graag de planken in de slaapkamer ‘inrichten’, maar ik moet maar even zien of ik daar tijd voor heb. Ik heb hier en daar wat afspraken en ik fotografeer twee binnenkijkers, erg leuk. En komend weekend is natuurlijk I Love Beauty! Daar heb ik vet veel zin in. En in wat daarna komt ook: een week VAKANTIE!

Tot volgende week. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.