Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 1 – 2022

Mijn eerste week van 2022 was nogal bijzonder: ik was met mijn moeder een week in Duitsland omdat mijn vader daar aan zijn hart werd geopereerd. Hoe dat was, laat ik je zien.

Leestijd

Prive

Werk

Eten & drinken

Ik had onze week in Duitsland nogal onderschat. Dat komt ook omdat mijn vader eigenlijk een operatie via de lies zou krijgen en toch maandag te horen kreeg dat het een openhartoperatie werd, want een veel zwaardere operatie is. De communicatie met het ziekenhuis verliep enorm stroef, omdat mama en ik geen Duits kunnen en we ook praktisch geen begeleiding kregen vanuit het internationale bureau dat deze operatie bemiddeld heeft. Vanwege corona mochten we niet in het ziekenhuis zijn, er mocht alleen één bezoeker een uurtje per dag bij hem, maar niet terwijl hij op de IC lag.

Het was dus vrij pittig, maar ik ben wel blij dat ik daar met mama was zodat we dichtbij hem waren. Ook voor het geval er iets aan de hand zou zijn. Gelukkig is alles goed verlopen en is hij nu langzaam aan het herstellen. Hij moet nog zeker een week in het ziekenhuis in Duitsland blijven. We wisselen elkaar af met bezoekjes, ook dus omdat er maar 1 persoon per dag een uurtje op bezoek mag.

Bedankt voor het lezen 🙂

Liefs,

Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.