Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 1 – 2020

De eerste week van het nieuwe jaar zit erop! Nog steeds een gekke week door de jaarwisseling, mijn normale ritme was ver te zoeken, maar het was in ieder geval enorm gezellig. Daaromheen heb ik gewoon gewerkt, mijn nieuwe online Structuurjunkie academie werd deze week afgemaakt dus daar was ik vooral veel mee bezig. Ook zorgde een wandeling met Kees voor de schrik van m’n leven.

Leestijd

We sluiten het jaar af met vrienden! We borrelen hier gezellig thuis. Willem en ik gaan niet weg (als in, we gaan niet naar een feestje dit jaar), gewoon geen zin in. Maar het was thuis zo leuk met deze lieve mensen.

Rondom oud en nieuw heb ik deze week gewoon gewerkt. Er werd door mijn sitebouwer en designer gewerkt aan een nieuwe Structuurjunkie academie, dus de online omgeving waar mijn trainingen op staan. Dat had nog veel voeten in de aarde deze week (lees: duizend keer alles testen en doorlopen en aanpassingen doorgeven), maar het is nu dan ook af. Het werkt en het is supermooi.

Verder werkte ik aan een nieuwe training, voerde ik veel telefoongesprekken met ondernemers die aan de slag willen met structuur en planning en natuurlijk genoot ik ook van het uiteinde van de feestdagen.

Met Bien ga ik naar de aftrap van dry january bij de Fïnley bar op het Winterparadijs. Al een tijdje zat ik te denken om eens een maand geen alcohol te drinken en deze maand is het zover! Samen met Fïnley doe ik mee aan dry january. Even een maandje niet drinken. Waarom? Ik drink niet heel veel, maar toch wel elk weekend en altijd met etentjes en ik ben wel heel benieuwd wat het met me doet om helemaal niks te drinken. En natuurlijk is het gewoon gezond om even een maandje van de alcohol af te zijn. Ik heb er gewoon zin in! Zeker met Fïnley moet dat helemaal goed komen. Zijn er meer mensen hier die meedoen aan dry january?

@Fïnley_nl #Fïnley #dryjan #dryjanuary #puurgenieten #ad

En zondag krijg ik de schrik van mijn leven. Als ik met Kees aan het wandelen ben, kom ik een hond (met baasje) tegen die we ‘kennen’. Ze snuffelen wel vaker even aan elkaar en er is nooit iets aan de hand. Deze keer doet Kees een beetje angstig en loopt ze langs de hond terwijl ze een piepend geluidje maakt. De andere hond (die héél groot is) grijpt Kees als reactie in haar nek. Beide honden zijn aangelijnd en het gebeurt zó snel dat de riemen in elkaar raken en meteen is er paniek. Ik zie de andere hond meerdere malen Kees in haar nek pakken, maar ik zie niet of hij doorbijt. Het baasje van hem handelt meteen en springt er bovenop om zijn hond van Kees af te trekken. Het is binnen 30 seconden voorbij en uiteindelijk blijkt er niks aan de hand, behalve dat zowel ik als Kees zowat een hartaanval heb gekregen.

Hij was ook heel erg geschrokken en bood wel 100 keer zijn excuses aan, maar hij kon er ook niet echt iets aan doen dat het gebeurde… Ik dacht oprecht in het moment dat het voorbij was, ik zie nu nog steeds voor m’n geestesoog hoe die hond haar pakte. Gelukkig heeft ze er niks aan over gehouden en was het misschien wel onschuldiger dan het leek, maar ik ben er in ieder geval enorm van geschrokken en Kees ook. Oh, het was zo zielig.

Op de schrik met Kees na was het een fijne week. Ik ben wel blij dat het ‘gewone leven’ nu weer begint, eigenlijk! Ik heb vet genoten van de feestdagen, maar nu is het weer tijd voor mijn gewone ritme. Ik merk tijdens zulke dagen toch wel extra hoe fijn ik dat eigenlijk vind.

Komende week is wel een beetje een bijzondere week, want een nieuwe groep ondernemers start met het Structuurjunkie Online Programma. Het is een 9-weeks traject en ik ga online veel contact met ze hebben en ik heb hier erg naar uitgekeken.
Verder ben ik deze week ‘gewoon’ aan het werk. Vandaag heb ik een afspraak bij Peppergym om te kijken of hun (personal) training en sportschool wat voor mij is. Ik sport al een tijdje niet en vanwege mijn rugklachten (scoliose) durf ik het ook niet goed aan om op eigen houtje te gaan trainen. Op fietsen na dan, maar dat vind ik de winter maar niks. Dus ik ben benieuwd hoe het daar is! Verder ga ik deze week naar de kapper en naar de nagelsalon, heb ik afspraken met mijn 2 coaches en heb ik ook weer afspraken met ondernemers voor meer structuur en overzicht in hun bedrijf.
Heb heel veel zin in komende week.
En in het weekend NUL plannen. ZO lekker!
En dus niet drinken 😉 Ik heb er nu dus bijna een week op zitten en tot nu toe heb ik er geen enkele moeite mee, het voelt wel lekker eigenlijk. Ik ben benieuwd hoe het de rest van de maand gaat!

Gelukkig nieuwjaar en een hele fijne week. Bedankt voor het lezen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.