Week 1 2019

Zo leuk dit, het eerste weekoverzicht van het nieuwe jaar. Het was wel een wat stille week, want Willem en ik werden allebei ziek. Alle plannen die we hadden voor deze week vielen dus in het water en ik heb vooral op de bank gelegen, boeken gelezen en series gekeken.

Leestijd

Deze week heb ik dan ook weinig foto’s gemaakt: ik heb praktisch niks gedaan. Dat was de eerste paar dagen erg irritant, ik wilde zoveel doen, had allemaal plannen en ideeën. Toen ik duizelig en eigenwijs aan het werk was, besloot ik het te laten gaan en te chillen. Ik heb een beetje gewerkt als ik daar zin in had en verder heb ik series gekeken en boeken gelezen. En geslapen. We hebben deze week You gekeken op Netflix, holy SHIT wat een zieke serie. Echt vet, in twee dagen hebben we alle afleveringen gebinged. Daarna heb ik ook meteen het boek gelezen, toen ik ontdekte dat het gebaseerd was op een boek. Ook keken we de andere hype, Bird Box. Ook al zo creepy, echt wel gaaf, al vond ik het einde wat teleurstellend. Deze week werkte ik wel wat aan de Structuurjunkie dingen die er de komende maanden aankomen, zo kreeg ik van mijn uitgever wat opties door voor kleuren voor de ‘Structuurjunkie Planner Light’ (dus de variant zonder de uitdagingen, vooruitblikken en evaluaties)… Je kan trouwens hier lezen over mijn Structuurjunkie plannen voor 2019.

Oh, en ik werkte aan twee nieuwe data voor Structuurjunkie Masterclasses! Op 16 februari is er een in Rotterdam en op 16 maar een in Amsterdam. Ik kom snel met de ticketverkoop!

Vandaag (het is maandag als ik dit typ) stond ik op en besloot ik dat ik helemaal beter was, maar tijdens mijn afspraak bij mijn uitgever slibde alles in mijn hoofd weer dicht en voelde ik me als een soort opgeblazen wattenbol. Dus, nog steeds niet helemaal beter, maar gelukkig heb ik deze week weinig afspraken dus kan ik rustig aan thuis aan het werk.

Lekker saai, maar het is niet anders! Hopelijk snel weer lekker aan de slag – ik zit vol met ideeën en heb veel werk liggen waarin ik heel veel zin heb!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

27 reacties
 1. Bregt

  Team okergeel hier! Ik vind de roze wat te meisjesachtig en zou hem daarom niet kopen. Daarnaast vind ik de okergele iets zakelijker voor wanneer je hem op het werk wilt gebruiken, maar dat is puur mijn eigen gevoel natuurlijk. Maar als ik het zo zie in de reacties dan zit er niets anders op dan twee versies te lanceren, haha ;-p

  En er is niets minder dan je ziek voelen, hopelijk ben je inmiddels weer helemaal de oude. Oh en wanneer je ziek bent, gaat er natuurlijk niets boven de liefde van je dierenvriendjes! Zo herkenbaar!

 2. Vera

  Ohh ik ben echt zo fan van de okergele planner! Dan zou ik hem zelfs alleen al kopen voor de kleur haha maar ik ben ook echt verzot op okergeel. Als je ziek ben kun je er maar beter aan toegeven inderdaad dan kan je daarna gewoon 200% geven en hoef je je zeker niet schuldig te voelen!

 3. Melissa

  De poederroze kleur voor de planner zou ik doen, staat mooier bij de kleur van de wijnplanner (voor het geval ze naast elkaar komen te liggen in de winkel).

 4. Tineke

  Die foto van jou en Kees op de bank is wel heel erg leuk.
  Liefs

 5. Saskia

  Ik volg je echt al jaren maar ik heb besloten om ook maar is een reactie te plaatsen haha
  Poederroze is echt heel mooi! En die frietjes zien er zo lekker uit, hmm
  Beterschap!

 6. Annemiek

  Beterschap! Kees is altijd Zo schattig. ❤

 7. Fleur

  Ah beterschap! Ik was een beetje tegen het ziek aan sinds kerst, maar af en toe even pauze en als ik me echt ziek voelde paracetamol snel nemen… Gelukkig heeft t niet doorgezet, maar ben nog niet 100% merk ik.
  Over de kleur vd nieuwe structuur junkie: graag poederroze! Vind ik echt een geweldige kleur. En ik zou ‘m dan zeker kopem omdat ik er graag eentje wil zonder die evaluatie stukjes en dergelijke. Súper tof!

 8. Marjoleine

  Aah wat vervelend dat je ziek bent geworden, herkenbaar ook want ik had precies hetzelfde. Wel heel fijn dat je lekker hebt kunnen lezen/Netflix kijken en kon chillen 🙂 Ik ben ook pas begonnen aan You, hij is zo creepy en tof tegelijk.

 9. Merel

  Ziek zijn is nooit een leuke start van het jaar. Gelukkig konden jullie het iets beter maken met boeken, series en zuster Kees.
  Wanneer zou de structuurjunkie light planner uitkomen? Gaaf hoor! En je wijnnotitieboekje, ook al zo leuk! Het wordt echt een hele serie nu.

  Beterschap! En hopelijk knap je snel voor het echie op 😊

  • Merel

   Moet verder lezen dan m’n neus lang is… Staat gewoon in het artikel dat je linkt 😅

 10. Kimberley

  Birdbox is ook gebaseerd op een boek!

  En die okergele planner, wat een mooie kleur! Ben benieuwd waar je uiteindelijk voor zal kiezen.

  Doe rustig aan idd en ik hoop dat je gauw beter voelt 🙂

  • Cynthia Schultz

   Nou! Echt? Die moet ik dan ook lezen. Zucht 😉 haha

 11. Anne

  Beterschap! En nu heb ik trek in frietjes met kaas en jus, hahaha!

 12. Marleen

  Ziek zijn komt nooit uit, helaas. Ik was ook het hele weekend uitgeschakeld, maar buiten dat ik me beroerd voelde vond ik het na al de decemberdrukte niet eens zo heel erg om een weekendje thuis te zijn, haha. Grappig dat je You zo goed vond – mijn vriend en ik hebben het na 5 minuten al afgezet omdat het ons gewoon niet pakte ;-). Ik hoop dat je snel weer de oude bent en aan de slag kunt met je plannen voor het nieuwe jaar!

 13. Jolet

  Wat betreft de planner: ik stem voor poederroze! 😊
  En ik hoop dat de planner light ook voorgedrukte data gaat krijgen!

  • Cynthia Schultz

   Nog niet, maar de planner met data is wel ‘compacter’ dan de huidige planner, zonder de uitdagingen en uitgebreide vooruitblikken en evaluaties. Dus het is wel een planner die meer op de light planner lijkt dan op de gewone Structuurjunkie Planner!

  • Johanna

   Heb vandaag voor het eerst jouw planner in de Standaard Boekhandel in België zien liggen! Knap hoor! 🙂

 14. rachel

  oh lekker begin van het nieuwe jaar met een snotkop 🙁 beterschappies!! en kees…och is toch te lief 😀

 15. Shirley

  Ik ben benieuwd naar de light planner, volgens mij wordt dat super! En die patat, hemels 😉 Voor de rest ben ik nog even aan het overwegen of ik naar je masterclass kom, misschien is het wel iets voor me!

  You ga ik aan beginnen als de andere serie klaar is, we zijn altijd een beetje laat met ontdekken en kijken nu La Casa de Papel ‘pas’ haha!

 16. Erin

  Zelfs ik ben een beetje verliefd op Kees. Zou mooi om te zien hoe gelukkig hij oogt bij jullie.

 17. Anneleen

  Mmmm poutine! Ben afgelopen zomer op huwelijksreis naar Canada geweest en heb het daar leren kennen. Love it!

 18. Marije

  Vervelend dat je de 1e week van het nieuwe jaar ziek bent begonnen. Hopelijk knap je snel op.

  Ik heb You ook echt in 2 dagen uitgekeken en ben door jou insta stories het boek gaan lezen.

  • Johanna

   Vinden jullie het boek een aanrader of is het een beetje een herhaling van de serie?

  • Cynthia Schultz

   Praktisch gezien is het andersom, want de serie is gebaseerd op het boek 😉 maar het lijkt natuurlijk heel erg op elkaar, de verhaallijnen zijn hetzelfde, al zijn details wel anders en ervaar je het ook anders omdat je het leest in plaats van kijkt. Ik vond het erg leuk om te lezen, maar kan me voorstellen dat er mensen zijn die de herhaling niet leuk vinden.

  • Johanna

   Dankjewel voor dit antwoord! Ga hem toch maar even halen dan.. immers als je het niks vindt, breng je het gewoon terug naar de bib 🙂

 19. Regina

  Veel beterschap! Hopelijk ben je inmiddels al aan de betere hand.