Deze week heb ik dan ook weinig foto’s gemaakt: ik heb praktisch niks gedaan. Dat was de eerste paar dagen erg irritant, ik wilde zoveel doen, had allemaal plannen en ideeën. Toen ik duizelig en eigenwijs aan het werk was, besloot ik het te laten gaan en te chillen. Ik heb een beetje gewerkt als ik daar zin in had en verder heb ik series gekeken en boeken gelezen. En geslapen. We hebben deze week You gekeken op Netflix, holy SHIT wat een zieke serie. Echt vet, in twee dagen hebben we alle afleveringen gebinged. Daarna heb ik ook meteen het boek gelezen, toen ik ontdekte dat het gebaseerd was op een boek. Ook keken we de andere hype, Bird Box. Ook al zo creepy, echt wel gaaf, al vond ik het einde wat teleurstellend. Deze week werkte ik wel wat aan de Structuurjunkie dingen die er de komende maanden aankomen, zo kreeg ik van mijn uitgever wat opties door voor kleuren voor de ‘Structuurjunkie Planner Light’ (dus de variant zonder de uitdagingen, vooruitblikken en evaluaties)… Je kan trouwens hier lezen over mijn Structuurjunkie plannen voor 2019.

Wordt het okergeel…

…of poederroze?

Dit is een optie voor de cover van Structuurjunkie Wijnnotities, een wijnnotitieboek dat in mei verschijnt.
Oh, en ik werkte aan twee nieuwe data voor Structuurjunkie Masterclasses! Op 16 februari is er een in Rotterdam en op 16 maar een in Amsterdam. Ik kom snel met de ticketverkoop!

Lezen, lezen, lezen. Ook best lekker natuurlijk. Dit boek over de liefde voor een huisdier vond ik echt zo herkenbaar en heerlijk. En verdrietig, ook.

Kijk dat pootje. Ze was deze hele week niet bij me weg te slaan.

Buurman op bezoek.

Ik had nog wat oude oliebollen liggen en maakte er wentelteefjes mee. Dat lukte echt goed, was superlekker. Dat middenin is kokosyoghurt.

Ik vind haar pootjes zo schattig. En deze week had ik veel tijd om er heel lang naar te kijken en er foto’s van te maken.

Je smelt toch?

Zondag voelde ik me wat beter en gingen we wandelen bij de Wijthmenerplas. Dit wilde ik de hele week wel doen, zo mooi hier.

We probeerden Het Eethuys uit, de nieuwe snackbar hier in Zwolle, waar ze alles zelf maken. Het is de lekkerste friet OOIT (echt) en die kroket is echt hemels. Bovenin zie je trouwens ‘poutine’, dat is friet met kaas en jus. Je hoort het goed ja.
Vandaag (het is maandag als ik dit typ) stond ik op en besloot ik dat ik helemaal beter was, maar tijdens mijn afspraak bij mijn uitgever slibde alles in mijn hoofd weer dicht en voelde ik me als een soort opgeblazen wattenbol. Dus, nog steeds niet helemaal beter, maar gelukkig heb ik deze week weinig afspraken dus kan ik rustig aan thuis aan het werk.
Lekker saai, maar het is niet anders! Hopelijk snel weer lekker aan de slag – ik zit vol met ideeën en heb veel werk liggen waarin ik heel veel zin heb!