Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 1 2019

Zo leuk dit, het eerste weekoverzicht van het nieuwe jaar. Het was wel een wat stille week, want Willem en ik werden allebei ziek. Alle plannen die we hadden voor deze week vielen dus in het water en ik heb vooral op de bank gelegen, boeken gelezen en series gekeken.

Leestijd

Deze week heb ik dan ook weinig foto’s gemaakt: ik heb praktisch niks gedaan. Dat was de eerste paar dagen erg irritant, ik wilde zoveel doen, had allemaal plannen en ideeën. Toen ik duizelig en eigenwijs aan het werk was, besloot ik het te laten gaan en te chillen. Ik heb een beetje gewerkt als ik daar zin in had en verder heb ik series gekeken en boeken gelezen. En geslapen. We hebben deze week You gekeken op Netflix, holy SHIT wat een zieke serie. Echt vet, in twee dagen hebben we alle afleveringen gebinged. Daarna heb ik ook meteen het boek gelezen, toen ik ontdekte dat het gebaseerd was op een boek. Ook keken we de andere hype, Bird Box. Ook al zo creepy, echt wel gaaf, al vond ik het einde wat teleurstellend. Deze week werkte ik wel wat aan de Structuurjunkie dingen die er de komende maanden aankomen, zo kreeg ik van mijn uitgever wat opties door voor kleuren voor de ‘Structuurjunkie Planner Light’ (dus de variant zonder de uitdagingen, vooruitblikken en evaluaties)… Je kan trouwens hier lezen over mijn Structuurjunkie plannen voor 2019.

Oh, en ik werkte aan twee nieuwe data voor Structuurjunkie Masterclasses! Op 16 februari is er een in Rotterdam en op 16 maar een in Amsterdam. Ik kom snel met de ticketverkoop!

Vandaag (het is maandag als ik dit typ) stond ik op en besloot ik dat ik helemaal beter was, maar tijdens mijn afspraak bij mijn uitgever slibde alles in mijn hoofd weer dicht en voelde ik me als een soort opgeblazen wattenbol. Dus, nog steeds niet helemaal beter, maar gelukkig heb ik deze week weinig afspraken dus kan ik rustig aan thuis aan het werk.

Lekker saai, maar het is niet anders! Hopelijk snel weer lekker aan de slag – ik zit vol met ideeën en heb veel werk liggen waarin ik heel veel zin heb!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.