Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Week 1 – 2018

De eerste week van het nieuwe jaar zit er alweer op! Wij waren nog een paar dagen bij de kust én ik lanceerde officieel Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe.

Leestijd

1 januari: op naar het strand!

Wat een week is het qua weer, het waait en regent veel en hard, maar vandaag is het perfect weer om te wandelen op het strand! Heerlijk.

En bij thuiskomst opwarmen met koffie en natuurlijk een bolus.

We eten deze salade! Zo lekker altijd.

Mijn boekenbuit van deze week. En ik heb me nog ingehouden… De bovenste en onderste rij is allemaal tweedehands.

We zijn weer op het strand. Dit vind ik zo gek: je parkeert hier gewoon áán het strand. Er zit niet nog een duin tussen of zo. Dat is misschien helemaal niet gek hoor, maar dit heb ik in Nederland nog nooit gezien.

We gaan even een blokje om in Brielle, een heel knus stadje!

Netflix, kaasplankje, lekkere wijn…

Woensdag is het mega onstuimig en stormachtig, dus we zoeken een wat beschuttere plek om even een wandeling te maken. We gaan naar het natuurgebied De Kop van Goeree en het is hier echt prachtig. En er is letterlijk niemand. Volgens mij blijft iedereen vandaag binnen met windkracht acht.

Op donderdag gaan we weer naar huis! We verbleven de afgelopen week in Bed & Broodje in Ouddorp. Echt een aanrader als je dichtbij zee wilt zitten en ook dichtbij leuke plaatsen om te shoppen of rond te banjeren. Check even mijn fotoverslag van vorige week voor alle foto’s van de binnenkant van de B&B. Ik heb dit trouwens gewoon zelf betaald en geboekt.

Op de terugweg gaan we nog even langs het strand van Rockanje.

Prima dit! Blij om.

Vrijdag is mijn boeklancering! Blossom Books en ik lanceren bij Boekhandel Westerhof in Zwolle officieel Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe. Gezellig met familie en vrienden, het is een ontzettend leuke avond waar ik met volle teugen van geniet.

Een huis vol bloemen!

Dit vind ik zó leuk om te zien, al die mensen die Structuurjunkie al gebruiken.

En mensen die de prints op de wc hangen… 😉

Ik sluit af met deze mooie foto van Mariët. Het boek is nu overal bij de boekhandel te koop en natuurlijk hier online. Ik ben heel erg trots en blij en ben heel benieuwd naar de reacties als mensen hem wat langer in gebruik hebben. Nu ben ik druk bezig met het voorbereiden van de eerste Structuurjunkie Masterclass die ik op 20 januari geef, daar heb ik echt heel veel zin in en ik hoop de 30 winnaressen ook.

De eerste week van januari was echt heel prima. Nog een stukje op zo’n lekkere plek aan zee, veel met de laptop op schoot, maar ook veel met mijn neus in een boek, de wind in mijn haar op het strand en op de bank met kaas en wijn. En dan de lancering van Structuurjunkie! In ben heel, heel dankbaar.

Komende week begint weer een ‘normale’ (wat is normaal?) werkweek, waar ik heel veel zin in heb! Bedankt voor het lezen en tot volgende week. X


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.