Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Wat ik tijdens deze quarantaine niet doe wat ik normaal wel doe

Vorige week deelde ik wat ik tijdens deze gekke periode allemaal wél doe wat ik normaal (bijna) nooit doe, vandaag draai ik het om: wat ik doe ik nu in deze tijd niet wat ik normaal gesproken wel doe? Dat is voor mij een stuk meer – ik denk dat dat voor iedereen zo is. Ik deel het graag met je.

Leestijd

Uit eten gaan

Deze staat bovenaan omdat ik dit het meeste mis. Eten is een grote hobby en dan al helemaal lekker uit eten gaan. Een avond tafelen met goede wijn, mooie gerechtjes en fijn gezelschap. Urenlang ouwehoeren en urenlang tafelen. Dat gaat nu niet en dat mis ik wel. Gelukkig kan je ook prima thuis goed eten en ook genoeg goed eten laten bezorgen, maar zodra het weer kan reserveer ik meteen bij een van mijn favoriete restaurants in Zwolle. Welke dat is, weet ik nog niet… Ik denk dat het Brass Boer wordt.

Borrelen en koffiedrinken met vrienden en familie

Geliefden zien, dat zit er ook even niet in. Bij elkaar op de koffie, samen borrelen, spelletjes spelen. Dat mis ik ook wel echt, ik denk dat veel mensen dit heel erg missen. Avondjes spelletjes spelen en barbecuen met Harold & Harma, wijn drinken of ontbijten met Annemieke, een weekendje naar mijn schoonouders in Groningen, lunchen met mijn ouders… Ik kijk er echt weer naar uit dat dit weer kan! Gelukkig heb ik met iedereen alsnog goed contact, maar het is toch anders als je elkaar niet ‘echt’ kan zien.

Buiten de deur werken

Minimaal een keer in de week ging ik wel met mijn laptop ergens zitten werken. In een restaurant of hotel of zo. Dat vind ik altijd mega fijn, even weg uit de gewone omgeving en ergens lekker koffie drinken of lunchen. Nu werk ik gewoon 100% thuis en het voordeel daarvan is dat het geld scheelt, haha. Ik ben er niet minder productief door of zo, ik kan me thuis heel goed concentreren, maar ik vind het gewoon leuk om even op een andere plek te werken.

Evenementen organiseren voor Structuurjunkie & lezingen geven

Vanuit Structuurjunkie geef ik vooral online trainingen, maar nu is het 100% online trainingen. Ik geef ook fysieke trainingen, bijvoorbeeld binnen bedrijven, maar ook als onderdeel van online trajecten. Dat kan nu helemaal niet, natuurlijk. Er zijn een aantal lezingen afgezegd en ik zou zelfs in maart naar Marrakesh zijn gegaan om daar tijdens een workation twee workshops te geven. Nu is alles wat ik qua trainingen en workshops doe helemaal online. Ik heb wel echt zin om voor het najaar weer een tof event te organiseren, maar voor nu lijkt het me handig om voorlopig nog even helemaal niks te plannen.

Geld verdienen met mijn blog

Mijn blog is al tien jaar mijn werk, en al focuste ik me het laatste jaar meer en meer op Structuurjunkie, het was wel nog steeds een vast onderdeel van mijn inkomen. Inmiddels is dat het niet meer en verdien ik de laatste maanden praktisch niks met Cynthia.nl. Er komt nog wel iets binnen door de banners, maar dat gaat rechtstreeks naar de kosten die ik maak voor de website, zoals de hosting, onderhoud en Emmy. Dat betaal ik met alle liefde natuurlijk en dat blijf ik ook doen, maar daardoor verdien ik zelf niks meer aan. Dat is natuurlijk jammer, want er gaat genoeg tijd in zitten, en er komen nog steeds dagelijks tienduizenden mensen hier kijken. Maar goed, het is wat het is, en ik kan het niet veranderen door er over te gaan zitten janken en gelukkig heb ik genoeg inkomen uit Structuurjunkie.

Naar de gym

Simpel: naar de sportschool kan ook niet. Dat deed ik voor deze quarantaine twee tot drie keer per week en nu sport ik thuis.

Maar ook natuurlijk fysieke afspraken, zowel met klanten als met mensen waar ik mee samenwerk, weekendjes weg, vakanties buiten de deur: het is er allemaal even niet. Maar we vinden onze weg er wel in!

Wat doe jij nu niet wat je normaal gesproken wel doet?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.