Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Wat gaf ik vorige week uit?

Eens in de zoveel tijd maak ik een soortgelijk artikel. Een inkijkje in onze uitgaves, ik vind het zelf altijd wel interessant om te lezen dus ik hoop jullie ook!

Leestijd

Het artikel heet ‘Wat gaf ik vorige week uit?’ maar ik denk dat er in de praktijk een week tussen zit haha. Ik neem je mee langs de uitgaves in die specifieke week. Dit zijn niet onze vaste lasten, maar puur wat er gepind is.

Maandag

Op maandag shop ik online twee paar baby Vans. Één voor onze baby, en eentje voor een vriendin die bijna uitgerekend is. En dit artikel volgens mij toch niet gaat lezen haha. Hoop ik :P. €66,48.
Ook koop ik online nieuwe vitamines, hier bezuinig ik niet op en dat is ook elke keer best duur. Toch heb ik het idee dat ze echt bijdragen aan hoe goed ik mij voel deze zwangerschap dus ik blijf ze voorlopig inkopen €146,73.
Luuk haalt na het werk allerlei dingen bij bouwmarkten, we zijn nog druk in de tuin en met de babykamer en daardoor loop je toch steeds weer tegen dingen aan die je nodig hebt. In totaal €134,14.

Dagtotaal: €347,35

Dinsdag

Op dinsdag begin ik de dag met een heel kort koffiemomentje met een vriendin gelijk om 09:00. Dan zien we elkaar toch eventjes, maar daarna moet ik toch echt wel snel aan het werk €12,50. Ik zie ook dat Luuk onderweg (hij is veel onderweg voor zijn werk) koffie heeft gehaald bij een tankstation. €2,75.

Dagtotaal: €15,25

Woensdag

Woensdagochtend is mijn ochtend haha. Ik maak dan altijd tijd voor mezelf.
Ik eet een broodje na de yoga in de stad: €9,50. Ik loop ook langs C&A en kijk naar wat babykleding in maat 62. Daar kunnen we nog wel wat van bij gebruiken. Ik koop een paar pakjes en geef €29,98 uit. Ook bij Wibra koop ik een paar babydingen: €21,68. Voor het parkeren betaal ik nog €7,50. Thuis ga ik aan het werk die middag en in de avond betaal ik nog een rekening van Klarna: €42,60.

Dagtotaal: €111,26

Donderdag

Op donderdagochtend ga ik na het werken met mijn zusje wat plantjes kopen voor in potten in de tuin. Dat tikt altijd aan! €61,45. En de vaste planten moeten nog, die zullen we volgende week denk ik wel gaan kopen.
Ook haal ik een paar kleine boodschapjes erbij en betaal €10,62. Ik geef deze week niet veel uit aan boodschappen, want Luuk is een paar dagen op de beurs in Duitsland en dan ben ik altijd heel lui/gemakkelijk met koken en eten. Ook had ik net de zondag ervoor veel in huis gehaald. Ik maak ook een beetje restjes op de vriezer, is dat ook weg haha! Ik koop in de avond ook nog online wat koffiecups voor de Dolce Gusto op bol.com. Deze specifieke heb je niet in de supermarkt namelijk. €34,54.

Dagtotaal: €106,61

Vrijdag

Ik lunch met een vriendin en ik trakteer: €29,80. Ik merk dat mijn batterij van mijn telefoon op is (blijkbaar is die van de auto kapot) en gezien ik mijn telefoon nodig heb om te betalen en om mijn parkeerapp aan te zetten, koop ik in nood maar een oplader bij de Hema. Duurder dan gehoopt, maar komt thuis ook wel weer van pas. €18,50.
In de avond ga ik met Luuk een hapje eten bij de Twentse Foodhall. Hier geven we in gedeeltes geld uit, maar in totaal is het €47,75. Dat bedrag valt me eigenlijk best mee.

Dagtotaal: €96,05

Zaterdag

Op zaterdag doen we samen wat grotere boodschappen en gaan we langs de bakker. €102,38 en €7,35. Ook bestel ik een lampje voor de babykamer €34,95.

Dagtotaal: €144,68

Zondag

Op zondag kopen we helemaal niks haha. En dat mag ook wel want het geld vliegt er de laatste tijd uit met de tuin en de babyvoorbereidingen. Geeft niks, daar hebben we gewoon rekening mee gehouden. Ik besef me ook dat het niet voor iedereen zo gaat zoals bij ons, dus daar ben ik ook zeker dankbaar voor 🙂

Weektotaal: €819,20


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)