Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Vlog week 26: wijnproeven, bbq & weekend weg

Zoals beloofd weer een weekvlog! Vorige week heb ik mijn camera overal mee naartoe gesleept. Van Amsterdam om wijn te proeven en te logeren tot naar Kropswolde, Dalfsen en natuurlijk ‘gewoon’ thuis om te werken. Plus genoeg bonusbeelden van de allerschattigste Kees.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Nog wat extra info over de Dove Micellair Body Washes: De verfrissende body wash is effectief
tegen vuil maar voelt zo zacht als water, voor een heerlijk fris en schoon gevoel. Micellair water heeft een heel krachtig zuiverend effect op vet – en vuildeeltjes. Het werkt snel, zuivert optimaal en laat geen trekkerig of droog gevoel achter. Dove introduceert twee varianten Micellair Body Wash – de eerste luchtige, transparante body wash op basis van micellair water. De Anti-Stress variant is ideaal na een dag werken voor je gaat slapen. De Sensitive variant laat ik in de vlog zien en is mild en zacht met een subtiele geur. Het stukje video over Dove is gesponsord.

Het stukje video over Dove is gesponsord.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.