Vlog week 26: wijnproeven, bbq & weekend weg

Zoals beloofd weer een weekvlog! Vorige week heb ik mijn camera overal mee naartoe gesleept. Van Amsterdam om wijn te proeven en te logeren tot naar Kropswolde, Dalfsen en natuurlijk ‘gewoon’ thuis om te werken. Plus genoeg bonusbeelden van de allerschattigste Kees.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Nog wat extra info over de Dove Micellair Body Washes: De verfrissende body wash is effectief
tegen vuil maar voelt zo zacht als water, voor een heerlijk fris en schoon gevoel. Micellair water heeft een heel krachtig zuiverend effect op vet – en vuildeeltjes. Het werkt snel, zuivert optimaal en laat geen trekkerig of droog gevoel achter. Dove introduceert twee varianten Micellair Body Wash – de eerste luchtige, transparante body wash op basis van micellair water. De Anti-Stress variant is ideaal na een dag werken voor je gaat slapen. De Sensitive variant laat ik in de vlog zien en is mild en zacht met een subtiele geur. Het stukje video over Dove is gesponsord.

Het stukje video over Dove is gesponsord.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Iris

  Ik hoop niet dat dit weer zo’n over de top dove campagne wordt. De laatste was echt too much met meerdere blogs, vlogs, posts en stories op instagram. En zoals meerdere mensen op Instagram al zeiden worden Dove producten nog steeds op dieren getest (maar dat gebeurt nog bij de meeste grote merken), dus beter om ze lekker in de winkel te laten liggen.

  • Cynthia Schultz

   Dit is het enige van deze campagne, Iris 🙂

 2. Sanne

  Hee meid. Ik ben een beetje jaloers. Het leven dat je leidt lijkt me zo ontzettend leuk, je doet zoveel leuke dingen. Dingen die ik ook ontzettend leuk vind. Ik ben zelf psychisch ziek en heb om die reden nog niet echt een leven, ik zit thuis. Sinds kort schrijf ik hierover op mijn nieuwe blog. Het is echter de bedoeling dat ik nu de ene uitdaging na de andere aanga en dat ik op die manier een leven creëer waarop je later met veel plezier terug kijkt. Ik kan me zo voorstellen dat wanneer jij oud en grijs bent, jij erg blij wordt van wat je hebt gedaan. Je bent ergens voor gegaan en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Is de blijdschap van een hond, wanneer ze je zien, niet ontzettend mooi. De liefde die onze hond, Zoey, ons geeft maakt me altijd blij. Zoey is een groenendaeler, ik dacht er ook een in je vlog te zien. Al met al een leuke vlog. Je doet het echt geweldig!

 3. femketje

  Kees is zo cute 🙂 Ik ben ook altijd wat minder productief als het zo warm is, ben blij dat er airco op het werk is haha 😀

 4. Charlotte

  Aah wat is Keesje een zonaanbidster, zo schattig!
  Ziet er uit als een heerlijke week!

 5. rachel

  heb genoten van je vlog vanmorgen meis heerlijk zo met kees wandelen en dat ze dan lekker aan het rennen slaat hahah. en leuke vlog take over die eindigt met een tandenpoets sessie hahaha fijn weekend lieverd

  • Noortje

   Leuke vlog 🙂 Lekker om te kijken met mijn ontbijtje en koffie! Ik herken heel erg wat je zegt; met warm weer ben ik ook altijd lekker sloom. En wat is Kees een schatje! <3