Vlog week 21

Afgelopen week maakte ik eens geen foto’s, maar filmde ik mijn week! Verwelkom de allereerste weekvlog hier op Cynthia.nl. Het was een mega zomerse week met een paar afspraken, veel thuiswerken én gezelligheid.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Ik hoop dat je het leuk vindt dat ik je een keer in video meeneem in een gewone thuiswerkweek. Ik heb er zelf van genoten! Komende week ga ik gewoon weer foto’s maken voor een fotoverslag, maar als het in de smaak valt zal ik zeker wat vaker een weekvlog maken in plaats van een foto-overzicht.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

42 reacties
 1. Dorien

  Hoi Cynthia,
  Wat leuk zo’n weekvlog! Mag vaker wat mij betreft 🙂
  Ik zag dat je superleuke glazen hebt voor je cappucino (of machiatto). Waar heb je die vandaan? Mijn vriendinnen en ik zijn al een tijd op zoek naar zulke glazen.
  Groetjes, Dorien

 2. Laura

  Wat een leuke vlog! Hoop dat je dit vaker gaat doen :). Werd er in ieder geval heel vrolijk van!

 3. Anita

  Leuk Cynthia! Mag je zeker vaker doen 🙂 Word er helemaal vrolijk van. Ik kijk altijd vooral je Instagram Stories, die natuurlijk best kort zijn. Zo’n vlog is dan echt een feestje om te kijken!

 4. Mieke

  Beetje late reactie, maar ik vond jouw vlog heel leuk om te kijken. Geeft toch een beter beeld hoe je bent als persoon dan de geschreven artikelen. Leuk om te zien hoe je ook zo geniet van de kleine dingen: zon, een goed glas wijn, lekker eten en qualitytime met vrienden en familie. Ik kan me daar helemaal in vinden! Volgens mij heb jij een heel gebalanceerd leven en weet je voor jezelf heel goed waar je gelukkig van wordt. Wat mij betreft mogen er zeker meer zo’n vlogs komen. Net omdat je niet standaard dagelijks vlogt, blijft het boeiend voor mij! Het dagelijks vloggen is sowieso iets wat ik niet begrijp, dus thumbs up voor deze weekvlog!

 5. Hopper

  Ik vraag me af waar je die agenda weg hebt die je op het einde liet zien. Ik zoek nl nog zoiets. Mascha is laatst wel uitgekomen met zoiets, maar die vind ik te veel lijken op die van erin conrad. En die kan je ook personaliseren. Maar vind ik heel duur. Dus vandaar even een vraagje.

  • Daisy

   Het is de Passion Planner, Cynthia heeft er eerder ook al over geschreven! 🙂

 6. Valerie

  Ik kijk altijd je weekoverzichten, en ook je instastories maar dit vind ik ook wel leuk! Eens wat anders 🙂 Ik speel ook nog altijd de sims, ik denk dat ik het m’n hele leven zal spelen! xx

 7. Sally

  Echt heel leuk dit! Van mij mag je dit zeker vaker doen 🙂
  Leuk om te zien hoe een week er van jou uit ziet.
  Ik word er vrolijk van!
  Hopelijk gauw weer een nieuwe vlog! 🙂

 8. Joyce

  Leuk een weekvlog! Is weer eens wat anders, maar erg leuk.

  En grappig dat je ook de sims speelt. Is ook een beetje mijn guilty pleasure 🙂 vriendlief pest me er altijd mee, maar ben dus niet de enige “volwassen vrouw” die t spel speelt 🙂

 9. Anita

  Ik ben helemaal niet zo van de vlogs, maar dit was wel even heel gezellig zo om naar te kijken tijdens m’n lunch!

 10. Yvonne

  Ik vind dit erg leuk! Ook leuk als afwisseling met de weekplogs (foto’s). Vind het altijd leuk om jou te horen praten en je outfits te zien. Je zegt altijd dat je niet zo met mode bezig bent, maar je ziet er toch altijd goed uit (niet zo “bedacht” als die modepopjes, maar lekker ongedwongen). Ik haal daar graag mijn inspiratie uit.
  En natuurlijk het eten! Daar haal ik ook veel inspiratie uit…Zo lekker als jij eet 🙂

 11. Evelien

  Hele leuke vlog!!! Top als je het vaker gaat doen :-)….

 12. Manon

  Beetje aan de lange kant, dus moet er wel even voor gaan zitten. Je vertelt leuke en eerlijke (niet gemaakt of overdreven) dingen en die shots tussendoor zijn gezellig en geven inspiratie! Er zit een positieve vibe in, ook zo met de fotodagboeken, maar voor nu was een filmpje zeker leuk

 13. Suuz

  Ik ben in de minderheid geloof ik, maar ik hou echt niet van vlogs. Ik kan en wil niet de tijd nemen om een half uur een filmpje te kijken. Juist door foto’s scroll je in je eigen tempo terwijl je bij video afhankelijk bent van de snelheid van de spreker en wat hij/zij allemaal uitzendt. Ik ben ook vaak niet in de gelegenheid om filmpjes te kijken met geluid (ivm werk of in openbaar). Ik ben nog van de bloggeneratie en hou gewoon erg van het geschreven woord met foto’s.

  • Lesley

   Hier sluit ik me bij aan. Ik heb m niet gezien, helaas. Ik hoop op vooral blogweek overzichten en minder vlogs 🙂

  • Pieternella

   Helemaal eens! Plog is leuk om te lezen, maar een vlog van 25!! minuten is gewoon praktisch niet haalbaar om te kijken. Ik hoop daarom ook dag je je plogs gewoon houdt. Is voor mij een reden om naar je site te komen. Net als de binnenkijkers. Filmpjes sla ik altijd over.

  • Cynthia Schultz

   Wees niet bang, ik ga niet elke week vloggen 🙂

 14. Loes | Gewoon iets met Loes

  Leuk om te kijken! Wel een beetje lang, dus ik heb ‘m in etappes gekeken. Niet dat dat erg was overigens hoor :-). En fijne muziek onder de film. Past helemaal bij het weer van vandaag!

 15. Karin

  Super leuke vlog. Erg leuk gedaan. 🙂 Zeker voor herhaling vatbaar (al zal het wel veel werk zijn…)

 16. Annika – Mrs. Marvelous

  Wat mij betreft mag je dit vaker doen! Ik vind je foto’s ook altijd erg mooi, maar vloggen gaat je prima af. Leuk om naar te kijken!

 17. Sophie

  Super leuk deze vlog! Wat mij betreft mag je dit vaker doen. Leuk ook de muziekjes eronder!

 18. Suzanne

  Superleuk, wat mij betreft mag je dit vaker doen op deze manier! 🙂 Ik ben trouwens zo benieuwd naar je boek!

 19. Matanja

  Leuke vlog!
  Leuk om te zien allemaal i.p.v foto,s

 20. Laure

  Echt een ontzettend leuke vlog! Ik word er helemaal ontspannen van :). Ik ben wel erg benieuwd naar welke podcasts jij graag luistert, zelf vind ik het altijd lastig welke ik nu moet kiezen. Misschien leuk om een artikel aan te wijden?

 21. Annick

  Dat pak dat je aan had met de linda shoot is zo leuk! Weet je nog waar die van is?

 22. Annick

  Dat pak is zo leuk! weet je nog waar die van is?

 23. Hanneke

  Super leuk om te zien! Alleen liever niet elke week. Kost veel tijd om te kijken…. Misschien liever een vlog van één dag….

 24. Dorine

  Super leuke vlog! Goede afwisseling en gewoon echt leuk gedaan! Hoop dat je het vaker zo gaat doen :)!

 25. femketje

  nogsteeds love ik die gele wand in je keuken <3

 26. Marianne

  Een hele leuke vlog ! Je woont in een mooie omgeving en hebt ondanks dat het een thuis-werkweek was veel leuke dingen laten zien . Ik zeg vaker doen verveelde een moment !

  • Marianne

   Ik bedoelde natuurlijk …verveelde Geen moment 😉

 27. Sabine

  Ik ben echt helemaal vrolijk geworden van je leuke vlog! Zo fijn om te zien hoe je zowel heel gedisciplineerd werkt, als ook voldoende ruimte houdt voor ontspanning en leuke dingen. Wat mij betreft mag je vaker vloggen!

  • Cynthia Schultz

   Dat probeer ik inderdaad! Work hard, play hard, haha!

 28. Debbie

  JAAAA!!!! 🙂 Ik vind het heel leuk dat je vlogt. Ik miste jou nog in mijn rijtje vloggers die ik volg. Ben erg benieuwd naar je boek: kijk er naar uit! En wat heb je toch een heerlijk huis. Heel fijn die openslaande deuren naar de tuin en die gele wand in je keuken maakt mij happy! Dankjewel <3 Fijne week!