Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Studio Mint is klaar! + winactie

Ik had het al aangekondigd, als Studio Mint eenmaal af is dan schrijf ik er een artikel over. Eindelijk is het af. Ik ben er heel erg blij mee, en ik neem jullie graag even mee! Lees ook even door tot het einde van het artikel, want daar kun je lezen hoe je een hele fijne behandeling kunt winnen.

Leestijd
studio mint

Beauty is echt mijn passie. Dat is het al mijn hele leven, en hoe mooi is het dat ik daar al een tijd (gedeeltelijk) mijn werk van heb kunnen maken. Door dit nu uit te breiden met Studio Mint wordt dit alleen maar mooier. Studio Mint is het resultaat van jaren werk. De verbouwing is weliswaar in een paar maanden gebeurd, maar ik ben al een hele tijd bezig om mezelf te onderwijzen, cursussen te volgen, en ook van anderen te leren. Nu het eindelijk zo ver is, ben ik zo enthousiast dat ik het de hele wereld wel wil laten zien.

Het is een kleine ruimte maar ik ben er heel trots op wat mijn vader en ik hier van hebben weten te maken. Ik ben trots dat ik ondernemend genoeg ben om het gewoon te DOEN. Daarom kan ik je alleen maar aanraden om naar je gevoel te luisteren, en te kijken hoe jij je dromen waar kunt maken. Er is altijd een pad voor jou, ook al duurt het soms langer om deze te vinden. Maar je moet het wel gaan DOEN! Zullen we samen even gaan kijken naar Studio Mint?

Het interieur

De behandelingen

Omdat ik er zo hard voor heb gewerkt om deze behandelingen uit te kunnen voeren, vertel ik jullie heel graag kort even wat ik allemaal aanbiedt. Ik wil er echter niet te langdradig over worden, dus als je over een behandeling wat meer wilt lezen dan kan dat op mijn website www.studio-mint.nl. Ook kun je daar zien wat het kost, en staan er nog wat meer foto’s op.

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen voer ik dus uit met Zarqa, hierdoor kan ik heel goed kijken wat de huid nodig heeft en dit gericht toepassen. Hierdoor is geen enkele behandeling hetzelfde, maar altijd aangepast op de behoefte op dat moment. De huid wordt goed gereinigd, wat toch belangrijk is om eens in de zoveel tijd even te laten doen. Je gaat met een diep gereinigde huid en een ontspannen gevoel naar huis.

Microblading

Van alles waar ik voor heb gewerkt, ben ik hier misschien nog wel het meest trotst op. Microblading is het aanbrengen van semi-permanente wenkbrauw make-up. Met een mesje dat bestaat uit hele kleine naaldjes, kras je als het ware haartjes in de huid. Dit gaat niet zo diep als een tatoeage, dus na 1,5 jaar vervaagt het. Bij permanente make-up denk je al heel snel aan die dicht ingekleurde balken voor je gezicht waar je voor altijd aan vast zit, maar microblading is niet van echt te onderscheiden en vervaagt dus sneller. Het herstel is heel kort, omdat het vergelijkbaar is met een schaafwondje. Top als je elke dag je wenkbrauwen tekent, en je gewoon wakker wilt worden met mooie wenkbrauwen.

Lash Lift

Een Lash Lift is een nog relatief onbekende behandeling. Eigenlijk moet je het zo zien. Je ligt een uurtje, en daarna zien je wimpers er voor 8 weken uit alsof ze net met een wimperkruller zijn gekruld. Er wordt een permanent vloeistof op de wimpers aangebracht (dat is niet schadelijk uiteraard) en hierdoor blijven ze dus 8 weken gekruld. Ze lijken daardoor langer, omdat je meer van de wimper ziet. Ook kunnen we ze dan verven waardoor je ook zonder mascara donkere wimpers hebt. Dit vind ik echt een topbehandeling, omdat je ook alles met de wimpers kunt doen. Je hoeft nergens rekening mee te houden.

Winnen: Omdat ik het zo’n topbehandeling vind, geef ik deze behandeling gratis weg! Lees onderaan dit artikel hoe je dit kunt winnen.

Gel Polish

Deze kennen we allemaal wel. Ik breng gel polish van hoge kwaliteit bij je aan, waarbij je de keuze hebt uit veel designs. Dit blijft dan zo’n 2 tot 3 weken zitten, waardoor je geen omkijken hebt naar je nagels.

Wimperextensions

Ook wimperextentions zijn wel bekend bij de meeste mensen. Op elk wimpertje wordt een aparte extension geplaatst, waardoor je een prachtige oogopslag krijgt. Het is heel prettig dat je ochtends geen mascara meer nodig hebt. Je kunt dit zo natuurlijk maken als je zelf wilt, dat bespreken we van te voren met elkaar.

Wenkbrauwstyling

Natuurlijk kun je ook gewoon alleen komen om je wenkbrauwen te epileren of verven, of kun je dit in een gezichtsbehandeling laten doen. Maar, omdat mijn wenkbrauwen altijd letterlijk een rol in mijn leven hebben gespeeld wilde ik daar wat meer mee doen. Bij een afspraak wenkbrauwstyling gaan we de wenkbrauwen heel nauwkeurig bekijken. We gaan alles opmeten, epileren, verven, en opmaken. Maar, nog veel belangrijker, we gaan kijken hoe jij dit thuis zelf bij kunt houden. Hoe je elke dag met de juiste make-up en tools je wenkbrauwen er perfect uit kan laten zien.

Visagie

Ik deed al een hele tijd freelance werk als visagist, dus logisch dat ik dat gewoon blijf doen. Nu heb ik alleen een hele toffe plek om mijn klanten te ontvangen voor bijvoorbeeld hun proef make-up. De eerste lezeres is op het moment dat ik dit artikel schrijf hiervoor al langs geweest zelfs, hoi Jorien! Ik doe vooral veel bruidsmake-up, omdat aan ‘mijn kant van het land’ niet zoveel vraag is naar make-up voor shoots. Af en toe komt er toch wat voorbij, maar bruidsmake-up is heel dankbaar werk. Heel bijzonder om deel uit te mogen maken van zo’n belangrijke dag.

Make-up one on one

Door het werk dat ik doe voor Cynthia.nl, voorheen Misslipgloss.nl, ben ik er ook achter gekomen dat ik het heel erg leuk vind om mensen te adviseren en echt wat te leren. Ik wil dat mensen bij Studio Mint wijzer de deur uit lopen. Daarom heb ik ook Make-up one on one in het leven geroepen. We gaan dan samen door jouw make-up stash heen, en kijken wat je nog nodig hebt of wat je weg kunt doen. We gaan kijken welke kleuren je mooi staan, welke kwasten voor jou geschikt zijn, en vooral hoe je make-up het beste op jouw gezicht aanbrengt.

Een Lash Lift behandeling winnen!

Ik had het al eerder in het artikel beloofd, je kunt een Lash Lift winnen. Hoe?

  1. Like de Facebook pagina van Studio Mint, klik hier voor de link. (@studiomintbyemmy)
  2. Deel de pagina van Studio Mint met je vrienden.
  3. Volg de Instagram pagina van Studio Mint, klik hier voor de link. (@studiomintbyemmy) Het klopt dat deze is veranderd van @mydiamakeup naar @studiomintbyemmy.
  4. Laat in de comments een comment achter dat je hebt meegedaan, en zorg dat je daar je email adres goed invult, want daarop neem ik contact met je op. De winnaar wordt niet openbaar gemaakt. Wanneer dat zo is, en de actie dus is gesloten, zal ik dit artikel bijwerken en dat hieronder aangeven.

Als je niet mee wilt doen met de actie, maar toch wilt helpen, helpt het altijd als je de Facebook pagina liked. Daardoor vergroot mijn bereik en kan ik mijn bedrijf beter ontwikkelen.

Ik wil jullie bedanken, ook als je niet hebt geliked of gevolgt of mee hebt gedaan, maar ook gewoon voor je interesse in mij en Studio Mint. Leuk dat je dit artikel hebt gelezen.

Liefs!

De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen per e-mail


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)