Studio Mint is klaar! + winactie

Ik had het al aangekondigd, als Studio Mint eenmaal af is dan schrijf ik er een artikel over. Eindelijk is het af. Ik ben er heel erg blij mee, en ik neem jullie graag even mee! Lees ook even door tot het einde van het artikel, want daar kun je lezen hoe je een hele fijne behandeling kunt winnen.

Leestijd
studio mint

Beauty is echt mijn passie. Dat is het al mijn hele leven, en hoe mooi is het dat ik daar al een tijd (gedeeltelijk) mijn werk van heb kunnen maken. Door dit nu uit te breiden met Studio Mint wordt dit alleen maar mooier. Studio Mint is het resultaat van jaren werk. De verbouwing is weliswaar in een paar maanden gebeurd, maar ik ben al een hele tijd bezig om mezelf te onderwijzen, cursussen te volgen, en ook van anderen te leren. Nu het eindelijk zo ver is, ben ik zo enthousiast dat ik het de hele wereld wel wil laten zien.

Het is een kleine ruimte maar ik ben er heel trots op wat mijn vader en ik hier van hebben weten te maken. Ik ben trots dat ik ondernemend genoeg ben om het gewoon te DOEN. Daarom kan ik je alleen maar aanraden om naar je gevoel te luisteren, en te kijken hoe jij je dromen waar kunt maken. Er is altijd een pad voor jou, ook al duurt het soms langer om deze te vinden. Maar je moet het wel gaan DOEN! Zullen we samen even gaan kijken naar Studio Mint?

Het interieur

De behandelingen

Omdat ik er zo hard voor heb gewerkt om deze behandelingen uit te kunnen voeren, vertel ik jullie heel graag kort even wat ik allemaal aanbiedt. Ik wil er echter niet te langdradig over worden, dus als je over een behandeling wat meer wilt lezen dan kan dat op mijn website www.studio-mint.nl. Ook kun je daar zien wat het kost, en staan er nog wat meer foto’s op.

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen voer ik dus uit met Zarqa, hierdoor kan ik heel goed kijken wat de huid nodig heeft en dit gericht toepassen. Hierdoor is geen enkele behandeling hetzelfde, maar altijd aangepast op de behoefte op dat moment. De huid wordt goed gereinigd, wat toch belangrijk is om eens in de zoveel tijd even te laten doen. Je gaat met een diep gereinigde huid en een ontspannen gevoel naar huis.

Microblading

Van alles waar ik voor heb gewerkt, ben ik hier misschien nog wel het meest trotst op. Microblading is het aanbrengen van semi-permanente wenkbrauw make-up. Met een mesje dat bestaat uit hele kleine naaldjes, kras je als het ware haartjes in de huid. Dit gaat niet zo diep als een tatoeage, dus na 1,5 jaar vervaagt het. Bij permanente make-up denk je al heel snel aan die dicht ingekleurde balken voor je gezicht waar je voor altijd aan vast zit, maar microblading is niet van echt te onderscheiden en vervaagt dus sneller. Het herstel is heel kort, omdat het vergelijkbaar is met een schaafwondje. Top als je elke dag je wenkbrauwen tekent, en je gewoon wakker wilt worden met mooie wenkbrauwen.

Lash Lift

Een Lash Lift is een nog relatief onbekende behandeling. Eigenlijk moet je het zo zien. Je ligt een uurtje, en daarna zien je wimpers er voor 8 weken uit alsof ze net met een wimperkruller zijn gekruld. Er wordt een permanent vloeistof op de wimpers aangebracht (dat is niet schadelijk uiteraard) en hierdoor blijven ze dus 8 weken gekruld. Ze lijken daardoor langer, omdat je meer van de wimper ziet. Ook kunnen we ze dan verven waardoor je ook zonder mascara donkere wimpers hebt. Dit vind ik echt een topbehandeling, omdat je ook alles met de wimpers kunt doen. Je hoeft nergens rekening mee te houden.

Winnen: Omdat ik het zo’n topbehandeling vind, geef ik deze behandeling gratis weg! Lees onderaan dit artikel hoe je dit kunt winnen.

Gel Polish

Deze kennen we allemaal wel. Ik breng gel polish van hoge kwaliteit bij je aan, waarbij je de keuze hebt uit veel designs. Dit blijft dan zo’n 2 tot 3 weken zitten, waardoor je geen omkijken hebt naar je nagels.

Wimperextensions

Ook wimperextentions zijn wel bekend bij de meeste mensen. Op elk wimpertje wordt een aparte extension geplaatst, waardoor je een prachtige oogopslag krijgt. Het is heel prettig dat je ochtends geen mascara meer nodig hebt. Je kunt dit zo natuurlijk maken als je zelf wilt, dat bespreken we van te voren met elkaar.

Wenkbrauwstyling

Natuurlijk kun je ook gewoon alleen komen om je wenkbrauwen te epileren of verven, of kun je dit in een gezichtsbehandeling laten doen. Maar, omdat mijn wenkbrauwen altijd letterlijk een rol in mijn leven hebben gespeeld wilde ik daar wat meer mee doen. Bij een afspraak wenkbrauwstyling gaan we de wenkbrauwen heel nauwkeurig bekijken. We gaan alles opmeten, epileren, verven, en opmaken. Maar, nog veel belangrijker, we gaan kijken hoe jij dit thuis zelf bij kunt houden. Hoe je elke dag met de juiste make-up en tools je wenkbrauwen er perfect uit kan laten zien.

Visagie

Ik deed al een hele tijd freelance werk als visagist, dus logisch dat ik dat gewoon blijf doen. Nu heb ik alleen een hele toffe plek om mijn klanten te ontvangen voor bijvoorbeeld hun proef make-up. De eerste lezeres is op het moment dat ik dit artikel schrijf hiervoor al langs geweest zelfs, hoi Jorien! Ik doe vooral veel bruidsmake-up, omdat aan ‘mijn kant van het land’ niet zoveel vraag is naar make-up voor shoots. Af en toe komt er toch wat voorbij, maar bruidsmake-up is heel dankbaar werk. Heel bijzonder om deel uit te mogen maken van zo’n belangrijke dag.

Make-up one on one

Door het werk dat ik doe voor Cynthia.nl, voorheen Misslipgloss.nl, ben ik er ook achter gekomen dat ik het heel erg leuk vind om mensen te adviseren en echt wat te leren. Ik wil dat mensen bij Studio Mint wijzer de deur uit lopen. Daarom heb ik ook Make-up one on one in het leven geroepen. We gaan dan samen door jouw make-up stash heen, en kijken wat je nog nodig hebt of wat je weg kunt doen. We gaan kijken welke kleuren je mooi staan, welke kwasten voor jou geschikt zijn, en vooral hoe je make-up het beste op jouw gezicht aanbrengt.

Een Lash Lift behandeling winnen!

Ik had het al eerder in het artikel beloofd, je kunt een Lash Lift winnen. Hoe?

 1. Like de Facebook pagina van Studio Mint, klik hier voor de link. (@studiomintbyemmy)
 2. Deel de pagina van Studio Mint met je vrienden.
 3. Volg de Instagram pagina van Studio Mint, klik hier voor de link. (@studiomintbyemmy) Het klopt dat deze is veranderd van @mydiamakeup naar @studiomintbyemmy.
 4. Laat in de comments een comment achter dat je hebt meegedaan, en zorg dat je daar je email adres goed invult, want daarop neem ik contact met je op. De winnaar wordt niet openbaar gemaakt. Wanneer dat zo is, en de actie dus is gesloten, zal ik dit artikel bijwerken en dat hieronder aangeven.

Als je niet mee wilt doen met de actie, maar toch wilt helpen, helpt het altijd als je de Facebook pagina liked. Daardoor vergroot mijn bereik en kan ik mijn bedrijf beter ontwikkelen.

Ik wil jullie bedanken, ook als je niet hebt geliked of gevolgt of mee hebt gedaan, maar ook gewoon voor je interesse in mij en Studio Mint. Leuk dat je dit artikel hebt gelezen.

Liefs!

De winnaar heeft inmiddels bericht ontvangen per e-mail


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

Gerelateerde artikelen

73 reacties
 1. Joelle

  Wat mooi zeg, gefeliciteerd Emmy!
  Ik hoopte dat je in Zwolle zou zitten, ik twijfel al heel lang over een Lash Lift, want het is wel prijzig en bij jou wel stukje goedkoper! Jammer :'(

 2. Francisca

  Wat een mooi interieur!!

 3. Ibrich

  Gefeliciteerd Emmy! En heel veel succes met Studio Mint. Jammer dat ik in België woon, anders had ik wel eens langsgekomen.

  Liefs

 4. Priscilla

  Je salon ziet er prachtig uit. Je website trouwens ook. Heel veel succes met je eigen bedrijf.

 5. Elke

  Wat ontzettend mooi geworden zeg! Leuk dat je zoveel aan de inrichting en details hebt gedacht. Heel veel succes 🙂

 6. Joy

  Hoi Emmy!
  Ik heb meegedaan en ik hoop heel erg dat ik win 🙂
  Groetjes!

 7. Feng

  Super veel succes en het is prachtig geworden. Graag zou ik een keer langskomen! Hierom dus ook: Ik doe mee!

 8. Wendy (B)

  Succes!

 9. Jess

  Veel succes! Ik wil graag mee doen aan de witactie 🙂
  Facebook pag is geliked en gedeeld en ook op IG volg ik je!

 10. Eva

  Succes met je eigen bedrijfje! Heb je gevolgd, geliked en je pagina gedeeld 🙂

 11. hilda

  Heel veel succes Emmy! Jammer dat je niet bij mij in de buurt zit. Had wel zin in een fijne behandeling! Geen social media meer voor mij, dus ook geen winkans haha. Geeft niks. Leuk om te zien hoe mooi je salon is. Zet ‘em op! – hilda

 12. Frederike

  Wauw Emmy!
  Wat een prachtige studio en wat een goed verhaal! Ik word gelijk enorm enthousiast van je vertellingen over de behandelingen, de passie spat er echt van af. Je leest dat je echt na hebt gedacht over wat je je clienten graag wilt bieden.
  Heel erg veel succes met je prachtige onderneming!
  Als ik eens aan de andere kant van het land ben wil ik zeker eens een behandeling doen bij je.

  Groetjes,
  Frederike

 13. suzan

  Super leuke salon heb je er van gemaakt zeg en ook andere behandelingen en mogelijkheden dan ik bij de salons hier in de buurt zie! Ik doe dan natuurlijk ook graag mee met de winactie!

 14. Britt

  Heyy,

  Wat super leuk! Ik doe ook zeker med met de winactie! Ook ga ik even kijken naar wimperextentions want dat wil ik al een tijdje. Super leuk ingericht en ik hoop dat het goed gaat lopen! Ik gun je t beste! Xx Britt

 15. Anita te Gussinklo

  Wat heb je er een prachtige salon van gemaakt, daar voel je je meteen thuis
  Ook heb je website even bekeken en wat een hoop behandelingen geef je.
  Jammer (voor mij) dat Hengelo wat uit de route ligt, maar ik zou graag eens in je behandelstoel willen liggen.
  Zo’n lash lift behandeling lijkt me wel wat, ik heb vrij korte wimpers.
  Ik wens je heel veel succes met Studio Mint.

 16. Magda Holtz

  Super gave win actie. Graag doe ik mee en deel ik je pagina. Super leuk dat je dit nu gaat doen. Heel veel succes.

 17. M

  Ah super leuk Emmy! Ik heb de website van Studio Mint meteen bekeken toen die online was. Toen ik dit artikel begon te lezen en zag dat er een winactie was hoopte ik al dat de Lash Lift te winnen was, en inderdaad, super leuk dat je dit kunt winnen! Ik kom zelf ook uit Hengelo en zou het super fijn vinden om met een Lash Lift ook meteen mijn wimpers te laten verven zodat ik 8 weken lang ’s ochtends geen tijd meer kwijt ben aan het opmaken van mijn wimpers. Ik heb alleen geen fb/Instagram dus daar kan ik je niet op volgen, maar ik hoop dat ik alsnog aan deze winactie kan meedoen. Succes verder met je nieuwe bedrijfje!

 18. Loes | Gewoon iets met Loes

  Oh Emmy, wat ontzettend leuk allemaal! Ik had je website stiekem al een keer bekeken, maar ben nu wel helemaal enthousiast!! En ik ben blij dat je in Hengelo zit, dat is vanuit Almelo prima te doen. Zo leuk, die make-up one on one. Dat ga ik in de toekomst echt een keer doen. Ik doe graag mee met je winactie, lijkt me leuk om eens te ondergaan. Op Instagram volgde ik je al, en je FB-pagina heb ik nu ook geliked (en gedeeld overigens).

 19. Danielle

  Gefeliciteerd met je salon, ziet er heel mooi uit <3
  Ik heb meegedaan, mocht ik winnen dan kan ik gelijk vriendinnen bezoeken in de regio en m'n lashes showen. Hihi 🙂

  Heel veel succes! X

 20. Eline

  Wat ziet het er leuk uit, gefeliciteerd!
  Jammer dat ik niet in de buurt woon, maar misschien kom ik wel een keertje in een vakantie langs.
  Veel succes!

 21. Elien

  Jaaaa super leuk!! Gefeliciteerd! En heeeel veel succes xxx
  ik doe ook heel graag mee met de lash lift actie 😀

 22. Martine

  Gefeliciteerd met Studio Mint! En wat ziet alles er geweldig en professioneel uit 🙂 top!
  Heel veel succes! Ik ga me eens verdiepen in de behandelingen en kom graag een keer langs.

 23. Matanja

  Gefeliciteerd!
  Heel mooi en leuk ingericht, het ziet er lekker rustig en gezellig uit!!
  Heel veel succes!! (maar dat gaat je vast lukken!!)

 24. Linda

  Gefeliciteerd met je studio! Het ziet er echt heel gaaf uit Emmy. Als het niet zo ver weg was voor mij, dan was ik denk ik met een goed gevoel naar je studio gegaan om iets uit te proberen.

 25. Bianca

  Gefeliciteerd! Super mooi en inderdaad klein maar fijn … het ziet er erg gezellig, ontspannend en uitnodigend uit. Echt een plek waar je je op je gemak kunt voelen en een beetje intiem qua sfeer. Heel veel succes en geluk met Studio Mint!

 26. Daniëlle

  Wat zal je trots zijn! Het is echt super mooi geworden!

 27. José

  Super! Dat ziet er heel erg mooi uit. Ik maak heel graag kans op de behandeling. Kan wel even wat ontspanning gebruiken.

 28. Marloes

  Mooi is het geworden! Ik doe graag mee aan je actie en als ik win, wil ik ook microblading wenkbrauwen bij je laten doen! <3

 29. Maxime van der A

  Wat gaaf! Ik ben als mede-Hengelooooo’er onwijs trots dat zo’n getalenteerd, mooi mens als jij de stad mooier maakt met dit initiatief! Ik ga sowieso binnenkort een afspraak maken, ook als ik deze actie niet win 🙂 <3 Heel veel succes en tot gauw dan!

 30. Cindy

  Wat is het mooi geworden! Hier kun je volgens mij niet anders dan je op je gemak voelen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze voor mij nieuwe behandeling en doe dus heel graag mee!

 31. Rianda

  Gaaf om te winnen! Komt goed uit voor de bruiloft 🙂

 32. Jorien

  Je salon is echt prachtig! Precies goed en heel sfeervol ingericht. Het was erg gezellig en ik kijk uit naar de grote dag?????
  Ik doe ook graag mee met de winactie! Het lijkt mij ideaal voor mijn trouwdag en een mooi alternatief voor wimperextensions.
  Tot gauw!

 33. Kim

  He Emmy

  Wat mooi seg! En prachtig logo!

  Ik zou dolgraag zo een make-up one on one sessie eens boeken, maar helaas woon ik in België en is het een drietal uurtjes rijden naar Hengelo!
  Als we ooit nog eens een weekendje NL plannen dan houd ik het wel in het achterhoofd!

  Veel succes!

 34. Lysanne

  Oooooh wat baal ik nu dat ik in Noord-Holland woon! Ik zoek echt al tijden een leuke goede schoonheidsspecialiste.. 🙁 Bij ons in de buurt vind ik ze allemaal zo oubollig of duur.. Als ik bij je in de buurt had gewoond was ik sowieso vaste klant geworden! Het ziet er echt fantastisch uit, en de behandelingen lijken me ook allemaal top. Heel veel succes gewenst Emmy!

  • Emmy Bovenhorst

   Dankjewel! Jammer inderdaad, ik merk dat salons in Noord Holland soms echt buitensporige prijzen vragen dus dat is dan wel echt een nadeel. Gewoon goed rondvragen en dan vind je vast een leuke 🙂

 35. Evelien van Luinen

  Hai Emmy, van harte gefeliciteerd met Studio Mint! Het ziet er fantastisch uit! Ik zou het leuk vinden om sowieso eens een afspraak met je te maken. Heb namelijk, van mezelf witte wenkbrauwen én wimpers. Een drama! Wie weet durf ik het na een hele lange tijd en mislukte verfbeurten door schoonheidsspecialistes weer aan om te verven (of misschien wel meer). Een lash lift zou dan een hele fijne aanvulling zijn?.

  Succes met Studio Mint!

 36. Ness

  Waaauw, dat ziet er mooi uit! Als het niet zo ver rijden was (244 km), dan zou ik zeker eens een afspraak maken! Veel succes!

 37. Yenna

  SUPERLEUK! Proficiat Emmy! Ik doe zeker mee: als ik geen mascara meer hoef aan te brengen is mijn ochtendroutine weer iets korter en kan ik dus langer in bed blijven liggen! #lazygirl

 38. Emma

  Wauw, wat een mooie salon Emmy! Toffe behandelingen ook, het make-up one on one advies en wenkbrauwstyling vind ik erg unieke behandelingen waar ik wel oren naar heb 🙂 Natuurlijk doe ik ook mee aan de winactie.

 39. Marleen

  Leuk! Heb meegedaan! En ziet er goed uit allemaal, mooie site en ruimte heb je gemaakt!

 40. Lien

  Proficiat Emmy met studio mint! Geen klassieke schoonheids salon maar eentje die specifieke behandelingen brengt. Je inrichting is ook tof.

 41. Chantal

  Ik heb meegedaan! Lijkt me heel praktisch zo’n lash lift, ga nu wel eens thuis met wimperverf aan de slag maar dat eindigt meestal toch wel in een behoorlijk slagveld. En iedere ochtend m’n wimpers krullen, ain’t nobody got time for that 😉

 42. Lisa Choinska

  Hoiiiii! Pleaaaase pick me <3
  Lijkt me een hele leuke behandeling om uit te proberen, ben er langere tijd al echt benieuwd naar. Plus ik zou graag je mooie interieur int echt willen zien!
  Veel succes ermee!

  Xoxo
  Lisa

 43. Merel

  Oh, gefeliciteerd, het ziet er mooi uit! En het logo vind ik echt top!
  Ik doe mee 😉

 44. Merel

  Oh wow, gefeliciteerd, het ziet er mooi uit! En ook het logo vind ik heel gaaf.
  Ik doe graag mee met de actie!

 45. Liset

  Wat leuk voor je Emmy! Het ziet er heel knus en gezellig uit. Hier ga je vast prachtige behandelingen geven. Heel veel succes met je bedrijf!

 46. Virginie

  Succes! Ziet er heel leuk uit! Jammer dat ik in België woon, anders zou ik heel graag bij je langskomen!

 47. Roos

  Leuk!! Ik doe mee 🙂

 48. rachel

  gefeliciteerd!! ziet er echt heel super uit!

 49. Anna

  Emmy, proficiat!
  Wat klinkt dit allemaal superfijn 🙂
  Als ik nog eens in Nederland ben kom ik zeker en vast langs.

 50. Jaco

  Gefeliciteerd, wat een resultaat! Ik heb de aanloop misschien een beetje gemist, maar ga je dit fulltime doen? Of naast je andere baan? Heel veel succes!

  • Emmy Bovenhorst

   Dankje! Nee niet full time. Ik kijk nu even aan hoe het loopt, en dan zie ik wel wat het leven me brengt 🙂

 51. sharon

  Emmy, gefeliciteerd!
  Wat een geweldige knusse ruimte.
  En wat een goed gevoel voor inrichting!
  Ik wens je heel veel succes, maar dat zal vast goed komen!:)
  Ps: Je logo scoor je echt al heel veel punten mee! Kei tof ♡

 52. Ingrid

  Nogmaals proficiat! Volgde je al op beide kanalen 🙂 Als je echt zo goed bent in de microblading, wil ik daar zéker een keer voor langs komen 🙂 Ik wil al zo lang mooiere wenkbrauwen (ben van de generatie over-plukking haha).
  Héél veel succes met je eigen salon! 🙂

 53. Elisa

  Jeetje, wat leuk en origineel ook! Tis dat ik niet in de buurt woon, maar als ik er eens kom, ga ik kijken of ik bij je langs kan komen! Make up one on one en dat microblading lijkt me super!

 54. Jessica J.

  Gefeliciteerd, Emmy! Het ziet er prachtig uit! Veel succes! Microblading klinkt interessant, zeg!

 55. Dionne

  Oooh wauw! Het ziet er fantastisch uit!

 56. Lorena

  Wauw, het ziet er super mooi uit! Succes!

 57. Bo

  Ik heb geen facebook of insta maar zal zeker reclame voor je maken.
  Ik kom ook een keer langs!
  Veel werkplezier, ik blijf je volgen

 58. Margot

  Gefeliciteerd en wat ziet alles er mooi uit!

 59. Marleen

  Allereerst wat een gezellige salon heb je er van weten te maken! Leuk ook dat het in mijn eigen woonplaats zit ? Ik doe erg graag mee aan deze winactie, ik heb dan ook je pagina gedeeld en je gevolgd op de twee social media kanalen. Ik sta iedere dag voor de spiegel met mijn föhn en de wimperkruller, hoe fijn zou het zijn om dit een aantal weken niet meer te hoeven doen?! Ik ben denk ik nu al fan ? Heel veel succes en geluk met Studio Mint!

 60. Juliette

  Zo gaaf dat je gewoon de stoute schoenen hebt aangetrokken, en dit bent begonnen! Succes met uitkiezen van een winnaar.

 61. Malou | Blonde Blossom

  Ik had al gezien dat Susan bij je was geweest, superleuk dat Studio Mint af is! Echt heel gaaf, geniet ervan. Malou x

 62. Eva

  Wow wat gaaf! Jammer dat je voor mij zo ver weg zit. Anders was ik zeker bij je langs gekomen. Ik wens je heel veel succes!!

 63. Hanne

  Hoi Emmy, gebruik je een specifiek merk van gel nagellak of verschillende?
  Proficiat met je studio! Spijtig dat het zo ver weg is anders was ik zeker een keer langs gekomen!

  • Emmy Bovenhorst

   He Hanne, ik gebruik inderdaad verschillende merken zodat ik zelf de perfectie combinatie kan maken!

 64. Judith

  Gefeliciteerd! Wat is het mooi geworden! Veel plezier en succes!

 65. Susan

  Ah zo leuk Emmy! Ik doe natuurlijk mee met de winactie, lijkt me erg leuk om eens uit te proberen. Liken en volgen deed ik je al 🙂 Ik ben trouwens nog steeds zo blij met mijn mooie gel nagellak. I’ll be back!! <3

 66. Eveline Fleur

  Gefeliciteerd met je prachtige studio! Ik wens je heel veel klanten toe. <3

 67. N

  Emmy, wat is het prachtig geworden. Nu laat ik eigenlijk nooit iemand aan mijn gezicht zitten. Puur omdat ik het altijd iets intiems vind. Gek he. Ook als ze bij bijv. een Douglas make-up aanbrengen voelt dit altijd ongemakkelijk. Nu is het zo dat ik bij jou wel heel graag die Lash Lift zou willen gaan proberen. Het resultaat ziet er prachtig uit, heb even op jouw Instagram pagina gekeken. Ik trek dus de stoute schoenen aan en doe mee!!! Overwinning haha. Ik heb jouw F pagina en Instagram geliked. Maar ik neem aan dat mijn email niet voor iedereen zichtbaar hoeft te zijn?

 68. Bianca

  Veel succes Emmy !