Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Plog 9 januari 2018: Vakantiebeurs, uitgeverij & uit eten

Op dinsdag 9 januari ga ik naar de Vakantiebeurs, werken bij mijn uitgeverij en ’s avonds uit eten in Utrecht.

Leestijd

Goedemorgen! Ik begin de dag om acht uur met een wandeling met Chubby en mama in het park.

Daarna ga ik rustig ontbijten (met een beschuitje met pure vlokken en een cracker met pompoenhummus) en aan het werk.

Ik zit een uurtje in de trein naar Utrecht. Met Sapiens!

Op de Vakantiebeurs! Ik heb samen met mijn manager Laurens een typische Duitse lunch bij het Duits Verkeersbureau.

Het is allemaal heel cute Duits ingericht.

Daarna ga ik met Laurens nog naar wat bekenden en we doen nog wat inspiratie op voor reizen voor 2018.

Daarna neem ik de bus naar mijn uitgever Blossom Books die ook in Utrecht zit. Daar kan ik een paar uurtjes werken voor we uit eten gaan. Ik ben vooral bezig met blogposts en ik spreek Deisy Amelsbeek telefonisch, want ik zit binnenkort in haar podcast ‘Successstof!’ Heel leuk, daar heb ik echt zin in, en ik ben ook erg benieuwd hoe dat werkt. We bespreken op kantoor natuurlijk ook wat dingen met betrekking tot Structuurjunkie, nu ik er toch ben.

Rond vijven gaan we (Myrthe, Lotte en ik) naar restaurant Gys, omdat we gaan eten samen met de drukker van Structuurjunkie, Ankie. We bespreken nieuwe plannen (!) en kletsen natuurlijk gewoon gezellig bij. Gys is een biologisch restaurant waar ze veel met plantaardige producten werken.

We delen dit brood met hummus, wat er niet zo lekker uitziet, maar het wel is.

En we delen dit proeverijtje, met bietencarpaccio, linzen-paddenstoelballetjes (die zijn superlekker!) en een bietensoepje.

Ik neem deze vega kapsalon, met heel veel groente, zoete aardappel en tempeh. Het is héél lekker, de smaken zijn goedn en de sausjes ook, maar ik mis een beetje bite. Alles is zacht van textuur.

Perfecte koffie.

Rond half tien neem ik de trein naar huis.

Willem haalt me even op van het station (ik heb vandaag al meer dan 15.000 stappen gelopen, ik vind het wel eventjes goed, haha) en als we thuiskomen valt dit me ineens op. We wonen hier al sinds augustus 2016, maar ik zie nu pas dat deze 8 verkeerd om hangt. En nu stoor ik me daar dus heel erg aan.

Rond kwart voor elf ben ik thuis. Willem en ik kletsen nog even wat, we hangen even voor de televisie en daarna ga ik slapen. Zzzzz. Wat een leuke en nuttige dag! Tot morgen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.