Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Plog 14 januari 2018: bijna typische zondag

Op 14 januari had ik een bijna typische zondag. Geen wekker, langzaam ontbijten, uren lezen, naar het bos… Wat er niet zo typisch aan is, is dat ik een paar uurtjes heb gewerkt, wat ik normaal op zondagen niet doe. Vandaag de laatste plog van deze plogweek!

Leestijd

Zonder wekker word ik weer rond half acht wakker en ik ga lekker ontbijten (met beschuitjes!) en Sapiens. Ik lees deze uit, ik heb er best lang over gedaan voor mijn doen, een week. Wat mij betreft is dit een aanrader voor iedereen. Het is een heel leuk beschreven geschiedenis van de mensheid en echt mega interessant. Misschien is het voor sommigen gesneden koek, maar voor mij stond er heel veel nieuwe en leerzame informatie in. Ontzettend leuk!

Aan het werk! Normaal werk ik dus niet op zondag, maar vandaag even wel, want ik wil morgen een video online hebben die ik afgelopen vrijdag maakte. Dus die ga ik editen. Al met al ben ik daar zo’n twee uurtjes mee bezig.

JA! Eindelijk kan ik verder met De moord op commendatore van Haruki Murakami. Het tweede deel is nu te koop en ik heb hem in huis: lezen maar. Ik kreeg dit boek opgestuurd door de uitgeverij.

Ja zeg, niet-mooi eten moet ook op de foto. Tosti’s voor lunch! Ik doe vaak ook kaas op de buitenkant, dan wordt dan zo lekker krokant.

Willem en ik gaan samen wandelen in het bos. Echt zo’n zondag-activiteit, haha. Zo lekker.

Even de groentetas ophalen (we hebben nog steeds een groente-abonnement) en wassen draaien.

Boek en thee.

Dit vind ik ZO leuk! Ik krijg op Instagram en Twitter vaak foto’s door van mensen die Structuurjunkie gebruiken.

Ik maak deze salade, maar de avocado is zeg maar nét niet meer helemaal eetbaar. Ik vervang de avocado door wat geroosterde pitjes en zaadjes en wat doperwtjes. Nog steeds erg lekker!

Aziz Ansari!

We kijken vanavond Master of None uit… Zucht. Dat is nu echt een van mijn favoriete series. Zo grappig, zo leuk, en wat is Dev een tof karakter. We kijken daarna een stukje van zijn comedyshow. Daarna Google ik hem en lees ik dat nu ook hij wordt verdacht van seksueel niet OK gedrag bij een vrouw… Daar verdiep ik me in, lees wat artikelen en de dag erna lees ik ook zijn eigen verklaring. Ik vind het een lastige kwestie, omdat hij het al uit had gepraat met de vrouw, zijn excuses had aangeboden en aangegeven dat hij haar ‘mixed signals’ verkeerd had opgepakt. Aan de andere kant is het niet OK als een vrouw zich bedreigd of gedwongen voelt… Ik ben er nog niet helemaal over uit. Als je Googelt op Aziz Ansari vind je het verhaal meteen.

Dit was ‘m! De allereerste plogweek op Cynthia.nl. Ik vond het zelf weer ontzettend leuk om te doen en ik hoop dat jij het ook tof vond om te lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.