Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Plog 13 januari 2018 – Hamburgers eten

Het is weekend! Op zaterdag 13 januari 2018 werk ik een beetje en ’s avonds gaan we hamburgers eten bij Ingeburgerd.

Leestijd

Goedemorgen! Ik heb heerlijk geen wekker vandaag. Ik word altijd uit mezelf tussen zeven en acht wakker, en vandaag ook. Om half acht sta ik naast mijn bed en ik ga eerst even ontbijten.

Dit vind ik zo chill: lekker rustig ontbijten met een boek en dan nog een uurtje door blijven lezen. Ik lees meestal tijdens het ontbijt (behalve als ik samen met Willem ontbijt natuurlijk), maar ga daarna meteen aan de slag. In het weekend niet.

Rond tienen ga ik douchen en mijn haar wassen.

Dit weekend werk ik een beetje, omdat ik komende week een paar dagen vrij ben (ik ga naar Mariët in Den Haag, we gaan samen met Lianne en Merel uit eten en ik blijf dan bij haar logeren), dus dan is het wel zo handig om wat werk alvast af te maken.

Ik wandel naar de Jumbo om wat dingen voor de lunch te halen en ik ga ook even langs Mondovino voor een cadeautje voor Mariët. Oké, en voor een cadeautje voor onszelf 😉 Je moet toch weten wat je geeft, he. Ik ga in Zwolle voor wijn trouwens altijd naar Mondovino of Henri Bloem, en soms rijd ik even naar de Hanos (al ga ik daar dan weer niet heen voor gericht advies).

Lunch! Een geroosterd broodje met avocado (die ik op smaak breng met een beetje citroensap, peper en zout), een gekookt eitje en wat tomaatjes. Lekker!

Daarna ben ik anderhalf uur bezig met de Structuurjunkie Masterclass die ik volgende week zaterdag (20 januari) geef. Ik oefen alles een keer helemaal en pas wat dingen in de keynote aan.

Ik pak mijn Productivity Planner erbij, vul de evaluatie in en vul de planning van komende week aan. Ook kijk ik nog even wat ik morgen precies moet/wil doen.

Koffie, bastogne (dat zijn toch wel een van de lekkerste ‘gewone’ koekjes, samen met Digestive en speculaasjes) en Sapiens. Ik merk dat ik het wat saaier en langdradiger begin te vinden naar het einde toe. Tot driekwart is het méga interessant en ik smulde er echt van, nu verveelt het me een beetje. Dus ik scan dit laatste deel.

Klaarmaken voor een etentje! Dit zijn beautyfavorieten van dit moment. De Catrice 24H Made To Stay Make-up (check hier de review) en de Revlon Colorstay Concealer. De geur die ik op dit moment veel draag is Gucci Bloom. Die is, zoals je al wel kan raden, heel bloemig zonder al te zoet te zijn.

Vanavond gaan we met mijn ouders en broer gezellig eten bij Ingeburgerd! We gaan niet zo vaak uit eten met de hele familie dus dat stelde ik afgelopen week voor.

Het eten is zoals altijd mega lekker bij Ingeburgerd, die hamburgers zijn gewoon precies zoals ik ze lekker vind. Na het eten drinken we nog wat bij ons thuis.

Tot morgen voor de laatste plog!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.