Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Plog 12 januari 2018 – filmen, sporten & Netflix binge

Op vrijdag 12 januari ga ik de hele middag sporten en ontspannen bij de Healthy Body Lounge en daar maak ik een video van en ik binge mijn allereerste serie ooit…

Leestijd

Goedemorgen! Voor ik ga ontbijten, check ik even mijn SD-kaartjes en camera’s, want ik ga vanmiddag de hele middag filmen. Ik heb gisteren alles al opgeladen, maar ik moet even checken welke SD-kaartjes nog genoeg ruimte hebben. Ik ben best georganiseerd en gestructureerd en zo, maar mijn SD-kaart systeem is er eh, niet. Ze slingeren overal rond met nog allemaal beelden erop die ik eens moet gaan uitzoeken en archiveren.

Daarna: ontbijten!

Ochtendwandeling! Ik doe een langer rondje van een uur vandaag en oefen ondertussen mijn Structuurjunkie Masterclass.

Spullen pakken!

Ik ben bij de Healthy Body Lounge! Ik doe hier al elke week twee keer Aquabike en ik ga vandaag ook EMS, Japanse Sauna (infrarood therapie) en een massage proberen. Ik heb een leuke samenwerking met ze en mag zes sessies Aquabike of EMS weggeven, dat zag je in de video van afgelopen maandag! En die video maak ik dus vandaag: ik laat alles zien wat je bij de Healthy Body Lounge kan doen en test alles (behalve Aquabike) zelf voor het eerst uit. Ik ben zo benieuwd! Ik mag bij hun met korting sporten in ruil voor deze promotie.

Jannet heeft allemaal lekkere broodjes gehaald voor de lunch en ik drink sinds jaren weer eens kefir, wat is dat toch lekker.

Daarna ga ik voor het eerst EMS proberen! Bij EMS heb je een pak aan met allemaal pads die de personal trainer (in mijn geval Eugene) ‘bestuurt’ via een tablet. Deze pads stimuleren verschillende spieren waardoor je in een training je hele lijf effectief traint. Dat voelt heel bijzonder, ik voel mijn spieren bewegen op plekken waar ik niet bezig ben (bijvoorbeeld mijn bovenrug terwijl ik aan het squatten ben). Het voelt erg goed en is leuker dan ik dacht! Dit ga ik zeker blijven doen.

Daarna even 30 minuten de benen lostrappen in de Aquabike.

Kijk dat kleine schatje! Even knuffelen en daarna lekker warm worden in de Japanse Sauna en daarna krijg ik gewoon een Ayurvedische massage. Echt heerlijk, wat een verwennerij. Ik film dit dus allemaal en ga met veel materiaal naar huis. Dit weekend editen, dan kan het maandag online.

Ik laat lekker eten bezorgen: poké bowl! Ik bestel altijd de sriracha spicy tuna. Dat is met tonijn, komkommer, edamame boontjes, wortel, bosui, avocado en crunchy zeewier. En in dit geval met sla. Ik bestel er ook ebi tempura bij, vind ik heerlijk.

Vandaag kijk ik voor het eerst óóit een hele serie in een dag uit. Ik begin tijdens mijn Aquabike sessie al met de eerste aflevering van The End of the F***ing World op Netflix en vanaf kijk ik de resterende zeven afleveringen. Ze duren 20 minuten per stuk, dus dat valt ook nog wel mee qua tijd. Wat een rare serie is dit! Maar echt steengoed. En heel erg leuk en spannend. Echt zo’n serie die ik door wil blijven kijken, dat heb ik niet zo vaak. Heb jij weleens een serie gebinged en welke dan?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.