Niet creatief? Echt wel! Kom waterverven met mijn superleuke online cursus.

Onze trouwdag: Het fotoverslag deel 3: Het diner

Het is tijd voor het derde deel van mijn fotoverslag van onze bruiloft, en ook het derde deel van de dag: het diner! We dineerden samen in de natuur aan de rand van het bos, met fantastisch eten, zelf uitgekozen wijnen en andere drankjes en vooral een heleboel liefde en gezelligheid.

Leestijd

Na de ceremonie werd iedereen naar de dinerlocatie gebracht waar het tijd was voor een borrel en natuurlijk een uitgebreid diner.

Iedereen stond klaar om ons te ontvangen en Hanni had drankjes voor ons in de aanslag.

We dineerden samen aan de rand van het bos op West-Terschelling. We wilden een hele ontspannen mingle vibe, geen lange gedekte tafels, geen stijfheid, maar vooral een heleboel gezelligheid, en wel met héél goed eten. En dus kwamen Sander en Michel van restaurant Aest op Terschelling het eten verzorgen. We deden vijf gangen van onze favoriete gerechten van Sander door de jaren heen, want in alle jaren dat Willem en ik samen op het eiland komen, eten we ook altijd bij Sander. De wijnen kozen we zelf uit bij Slijterij de Lutine en Kris stond er met zijn bar El Carino. Lekker muziekje erbij en wij zagen dit helemaal voor ons.

Kees was er uiteraard ook bij en die kreeg geen aandacht of eten tekort.

We genoten allemaal enorm van het goede eten. Op de foto hierboven zie je de steak tartare van eilander rund, een van mijn favorieten. Al waren ze allemaal mijn favorieten, haha.

Lief: van Sander en Michel kreeg ik deze geborduurde Brandaris (de vuurtoren van Terschelling). Zij verbouwden het oude restaurant De Koegelwieck en toen we daar vorig jaar oktober gingen eten, was alles nog in de oude oorspronkelijke staat. Deze Brandaris hing daar aan de muur en ik vroeg of ik die mocht overnemen wanneer alles gesloopt zou worden. Ik dacht dat ze het vergeten waren in alle hectiek en intensiteit van de verbouwing, en nu kregen we toch dat borduurwerkje. Een heel mooi sentimenteel cadeau.

Onze vriendinnen Hanneke, Minki en Eveline presenteerden een nieuwsbulletin over onze trouwdag, echt zó leuk.

Er was veel gelach, veel knuffels, veel geklets, veel lekker eten en drinken, en daar hebben we enorm van genoten.

Zoals ik al zei, werd Kees goed verwend. Harma en Harold deden een bingo met allemaal oude en geinige foto’s uit onze groepsWhatsApp die we al 10+ jaar met elkaar hebben. We vonden het fantastisch.

Dit was ook het moment voor een aantal groepsfoto’s. We wilden er niet téveel, dus het kostte ook maar een paar minuten, toch heel leuk om dit te hebben met wat vrienden en familie. Kijk dan ook hoe mooi iedereen eruitziet, dat vind ik zó geweldig. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan.

Het toetje waren allemaal heerlijke gebakjes van De Bakker in Midsland.

Dit was echt top. Zó superlekker en uiteraard ook allemaal zelf geproefd en zorgvuldig uitgekozen.

Zoooo heerlijk, iedereen lekker aan het genieten.

Lieve meiden.

Aaah jemig, wat was dit FIJN! Het ging precies zoals hoe we het bedacht hadden. Lekker relaxed, gezellig, heel goed eten en drinken, en iedereen mengde met elkaar. Wij hebben zelf ook ontzettend veel plezier gehad. Ik was die dag een bodemloze put, ik kon zóveel eten en er ook echt van genieten! Willem had niet zoveel trek, waarschijnlijk van de spanning vooraf, daar had ik totaal geen last van. Elke gang met smaak opgegeten, hmmm. Ik heb van zoveel bruiden gehoord dat ze zelf totaal niet hadden kunnen genieten van al het lekkere eten en drinken op hun eigen trouwdag en dat heb ik heel bewust dus wél gedaan, haha, zo fijn.

Rond een uur of negen vertrokken we van de dinerlocatie naar de laatste stop…. HET FEEST!

Ik neem je in het volgende en laatste fotoverslag mee.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.