Mijn ochtendroutine najaar 2017

Wat doe ik elke ochtend vanaf het moment dat ik wakker word tot ik aan het werk ga? Ik laat het je vandaag zien!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Wat ik in deze video laat zien, doe ik praktisch elke ochtend. In de weekenden verschilt het nog weleens qua volgorde, maar ik vind deze routine zo prettig dat ik er niet vaak erg van afwijk. Het gedeelte met de Mugler Aura parfum is gesponsord.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

26 reacties
 1. Lenneke

  Was ik maar een ochtendmens! Ben echt meer van de avonden en de nachten, maar het lijkt me zo heerlijk als je juist die dan kan gebruiken om te ontspannen, haha.

 2. Jeanelle

  Wat een leuke inspirende video. Mijn voornemen voor het nieuwe jaar is meer me-time. Het mediteren sprak mij ook zeker aan.

 3. Marielle

  Leuk om te zien! Knap dat je meteen je bed uit springt als de wekker gaat, ik heb daar over het algemeen toch wat meer moeite mee haha..
  Sinds een paar dagen gebruik ik ook Headspace, maar dan in de avond voordat ik ga slapen. Echt zó onwijs fijn om even te mediteren en tot rust te komen!

 4. Hilde

  Hoe doe jij het huishoud technisch? Dat draait toch ook altijd door, of heb je een hulp?

 5. Marije

  Wat goed dat je een vaste routine hebt en je elke dag mediteert.

 6. Johanna

  Hoi. Leuk filmpje
  Mag ik vragen welk merk/type koffie apparaat dit is. Komt daar meteen een latte uit of hoe werkt dat
  Grtjes

 7. Kirsten

  Ik poets mijn tanden altijd onder de douche. Ideaal en scheelt tijd. (Voor mijn gevoel dan ;))

 8. Kirsten

  Hoi Cynthia, zat zo te wachten op dit artikel.. Ik ben chronisch depressief en deze inspiratie kan ik zo goed gebruiken. Dank je dank je wel, je helpt er meer mee dan je denkt!!!

 9. Monica

  Wat ziet dat er heerlijk ontspannen uit! Ik merk dat als ik wakker word, ik heel snel geneigd ben om meteen mijn social media te checken (zeker omdat mijn telefoon ook mijn wekker is). Hoe doe jij dat? Bewaar je dat ‘expres’ voor een later moment op de ochtend? Ben ik wel benieuwd naar!

  • Cynthia Schultz

   Ik probeer dat zo min mogelijk te doen omdat ik dan meteen in een werkmodus schiet. Ik doe het gewoon niet of zo min mogelijk, haha. Kwestie van gewenning, denk ik!

 10. Lou

  Oh, die tijden waarin ik nog ongebonden kon doen wat ik wilde… jaloersmakend, zo’n ochtend!

  Hier is het ofwel rennen omdat ik voor dag en dauw de deur uit moet om op tijd op werk te zijn omdat ik s avonds weer kinderen moet ophalen, óf rennen omdat die kinderen niet uit bed willen, treuzelen met hun boterham of liever liedjes zingen dan hun jas aantrekken. Het is wel stukken gezelliger nu dan vroeger, maar die overdaad aan me-time voelt als een ongekende luxe.

  • Cynthia Schultz

   Ik geniet hier dan ook elke dag opnieuw volop van! 🙂

 11. A

  Leuk om eens te zien! Ik moet mijn ochtend routine aanpassen omdat ik tegenwoordig veel vroeger weg moet van huis. Daarom wil ik ook niet ’s ochtends mijn haar wassen.. dat kost te veel tijd. Zoals jij het doet, met alleen droogshampoo, doe ik ook vaak. Maar laat jij je haar los ’s nachts, of zet je het vast? En zo ja, hoe dan? Bedankt!

 12. Liset

  Ik was dus zo benieuwd naar je haarroutine, maar die is dus heel simpel: Batiste droogshampoo! Lekker makkelijk :). Heb je er geen last van dat je hoofdhuid op een gegeven moment erg droog wordt of gaat jeuken? Ik heb het namelijk ook een tijd veelvuldig gebruikt, maar daarna ging het irriteren. Ik doe het nu alleen als het echt nodig is.

 13. rachel

  Leuke video!!! en ben nog steeds jaloers op je koffie machine hahaha xxxx

 14. Yvonne

  Hoi Cynthia,
  Leuk om je ochtendroutine zo eens te zien. Ik zou dat zelf ook eens zo moeten doen en dat is ook echt een voornemen van mij. De dag rustig beginnen is overal goed voor.

  Ik heb nog een vraag die hier helemaal niets mee te maken heeft…De Kat-von-D locked concealer creme: welke kleur heb jij daarin? Ik wil m graag bestellen op internet maar heb geen idee welke kleur ik moet nemen. Heb het idee dat onze teint wel aardig overeen komt. Het is te duur om de gok helemaal blind te wagen vind ik.
  Alvast bedankt!

 15. Lydia

  Zet mijn ‘trots’ op zij 😉 en doe nog 1 poging. Wat draag je voor foundation als ik vragen mag? Ik ben er zo benieuwd naar, ook toen ik het bij een eerder artikel vroeg, omdat ik zie dat de kleur wel een tintje geeft maar tegelijk goed kan op een lichtere winterhuid.

  • Cynthia Schultz

   Ik heb gereageerd op je vraag bij dat artikel 🙂 het is de Dior Starskin Foundation.

  • Lydia

   Dankjewel! Ik heb even geprobeerd om zelf uit te zoeken bij je artikelen welke kleur het is. In je review over deze foundation lijkt hij lichter. Je gebruikt daar 020 beige clair. Je schrijft dan dat je misschien een tint donkerder zou moeten smeren: 022 Camee. Heb je het bij 020 gehouden? Of heb je nu toch de donkerdere?

 16. Sandra

  Wat leuk om te zien. Ik kom altijd redelijk last-minute mijn bed uit en heb hoogstens een half uurtje om mezelf klaar te maken haha. De tegenstelling kan niet groter zijn, leuk om het verschil te zien 🙂

 17. Mar

  Wat een leuke video! Ook al vind ik je nieuwe blog ook erg leuk, toch mis ik dit soort filmpjes en beauty filmpjes wel. Een avond routine lijkt me ook leuk om weer eens te zien.

 18. femketje

  love zulke video’s 😀 zelf is het hier altijd rennen en vliegen in de ochtend, geen tijd voor makeup of eten :’)

  • Claudia

   Haha, hier is het ook altijd rennen. Ik moet dan kiezen tussen make up of eten. Dus dan wordt het natuurlijk make up 🙂