New York Shoplog 2017

In New York ging ik natuurlijk ook shoppen! Ik laat je in de video van vandaag zien wat ik allemaal mee naar huis nam.

Leestijd

Klik hier als je de video niet goed kan zien. Het is iets anders dan wat je verwacht van een New York shoplog, want ik kocht niet veel make-up en kleding, maar vooral eten en andere dingen…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

12 reacties
 1. Vivianne

  Waar is je zwarte trui/blouse met de bloemetjes van??

 2. Patricia

  Leuke shoplog hoor! Geen probleem toch dat het niet alleen beauty is. Dit past ook beter bij Cynthia.nl 😉 Ben benieuwd naar die koffie en chocolade!

 3. Loes

  Ik vind het juist leuk dat deze shoplog niet alleen bestaat uit beauty! Over dingen zoals koffie, bijzondere chocolade etc. hoor je niet zoveel, en daar is deze shoplog juist handig voor!

 4. Petra

  Leuk!! Ik hou ook van koffie…..om te ruiken, helaas niet om te drinken. Zou willen dat ik het lustte, juist om deze reden. Zo leuk om bijzondere koffie mee te nemen en uit te proberen. Maar wat nou als een van deze twee je favoriete koffie word?….. Goeie reden om weer terug te gaan naar NY!!!

 5. prscll

  Ik zag je ineens in het AD staan met een niet zo leuk bericht. en dacht Ik wil je toch een berichtje sturen. (sorry dat het niet over je shoplog gaat maar ik weet niet hoe ik je anders kan berichten aangezien ik geen twitter e.d. heb)

  Maar wat is dat schrikken zeg vooral als je ook nog is alleen bent en in het bos waar verder niemand te bekennen is. Knap hoe je gehandeld hebt en de politie hebt gebeld. (ik vind het altijd zo erg dat ze pas wat kunnen doen als het eigenlijk al te laat is) hopelijk blijf je gewoon nog heerlijk wandelen. desnoods even met iemand er bij mocht je het toch een beetje eng vinden na zoiets, wat ik zeker kan begrijpen. sterkte!

 6. rachel

  oh wel netjes ingehouden idd hihi maar ondanks dat toch leuke dingen 😀

 7. Malou | Blonde Blossom

  Wat een leuke shoplog zeg! Van die Taminiau tasjes heb ik er ook 3, alleen niet zo’n huisje, terwijl ik die wel heel leuk vind! Jammer, haha. En die toilettas en al die flesjes, heerlijk! Ondanks dat ik niet zo van het opruimen ben, word ik daar helemaal happy van. Malou x

 8. Sylvia

  Ik vind je altijd zo leuk op filmpjes! Lekker spontaan en vrolijk. Leuke spulletjes allemaal?

 9. Susan

  Knap hoor, dat je je zo hebt ingehouden! Ik ben benieuwd naar de Revlon Concealer.

 10. Marije

  Wat heb je je goed ingehouden qua winkelen. Wel leuk dat je nu voor food en organize items bent gegaan. Is eens wat anders ?