My furry friend tag met Kees

Het is echt weer tijd voor een Kees-update! Ik doe dit aan de hand van de vragen uit de ‘My Furry Friend’ tag en ik beantwoord een aantal veelgestelde vragen. Hoe gaat het nu met haar, kan ze al beter alleen thuis zijn en is ze een beetje lief?

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Check hier de Furry Friend tag met Chubby.
Check hier de eerste video met Kees.
Check hier mijn eerste blog over Kees
Check hier de tweede update over Kees.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

7 reacties
 1. Lisanne

  Aaah Keesi!! 😍

  Hele andere vraag, las je artikel over die gestolen huurauto op Sint Maarten. Hoe is dat toen afgelopen? Overweeg ook die kant op te gaan maar durf eigenlik niet goed vanwege de vermeende criminaliteit daar.

 2. femketje

  aahw Kees is so cute 😀 ik ben zelf echt een kattenmens maar dit beestje is zo schattig 🙂

 3. Yvonne

  Hoe een hond je zo gelukkig kan maken…vind ik mooi 🙂

 4. Marianne

  Voor mijn gevoel is Kees ook al veel langer bij jullie dan 4 maanden! Ze hoort er zó bij. Mijn kat geeft ook met haar pootje aan dat ze geaaid wil worden, net als Kees doet. Ik vind dat ook heel schattig. Ik ben heel blij dat jullie ’t zo met haar getroffen hebben en zij met jullie. Wat kun je intens veel van een dier houden hé?! Mooi!

 5. Marjon

  Dag Cynthia,

  Volg met veel plezier je verhalen over Kees. Vind hem grappig en lief. Mijn vraag: jij hecht veel waarde aan een leuk huis. Fijne kussens, mooie bank enz. Ondertussen lijkt het alsof Kees overal op mag. Net als onze hond (ook heel lief). Hoe zorg jij ervoor dat alles een beetje netjes blijft?
  Hartelijke groet, Marjon

  • Cynthia Schultz

   Haha, klopt. Ze mag alleen op de bank waar een dekentje ligt. En op de stoel waar ze altijd ligt, ligt ook een dekentje. Zo blijft het qua haren en beschadiging een beetje beperkt… En elke twee dagen stofzuigen, haha.

 6. rachel

  wat een leuk video meis, leuke feitjes over kees 😀