Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Mijn plannen voor het voorjaar

Ik ben ZO blij dat het voorjaar er nu écht bijna is! Ik weet niet wat het is, maar dit jaar kijk ik er nog meer naar uit dan normaal. Misschien omdat het zoveel grijs is geweest? Of beeld ik me dat alleen maar in? Ik heb heerlijke plannen voor dit voorjaar en die deel ik heeeel graag met je.

Leestijd

Eind maart, begin april: Terschelling

Ik kan het bijna niet geloven, maar het is ongeveer een jaar geleden dat ik op Terschelling was. Normaal gaan we in een jaar meerdere keren en zijn we er in de winter ook altijd wel, maar afgelopen jaar kwam het er minder van. Ook omdat ik wat andere trips heb gemaakt en bijvoorbeeld heel november op Curacao was. Ook niet rot natuurlijk, haha.

Ik krijg énorm uit naar twee weken Terschelling! De eerste week ga ik samen met Kim op workation, dus dan zijn we beiden aan het werk, en de tweede week komt Willem en dan hebben we samen een weekje vakantie. We zitten weer heerlijk in de duinen, op loopafstand van het strand, en ik heb er zoveel zin in. Urenlang wandelen, lekker sporten, hele dagen lezen en niksen, in de natuur zijn… Zooooo chill.

Half april: Limburg

Twee jaar geleden gaven m’n broer en ik een weekendje Limburg met het hele gezin cadeau, maar door mijn vader zijn hartproblemen (en corona) konden we dat even niet doen. Half april is het zover, dan gaan we naar Limburg met z’n zessen! We gaan er vier dagen heen en hebben een fijne vakantiewoning geboekt. We gaan naar de Hertog Jan brouwerij, daar wil m’n vader graag heen, en verder hebben we geen plannen gemaakt. Lekker met elkaar chillen, wandelen, spelletjes spelen en genieten van elkaars aanwezigheid.

Met mama een dagje naar Deventer

Dit is ook al iets wat stamt uit pre-coronatijd, pfff. Zo stom dat we het zo lang hebben uitgesteld, maar eind april ga ik met mijn moeder een dagje winkelen in Deventer. Ik vind Deventer zo’n enorm leuke stad en ik vind het altijd fijn om ook met mijn ouders apart leuke dingen te doen.

Op workation naar Valencia

Ik wil al zoooo lang een keer naar Valencia, en nu heb ik ein-de-lijk een weekje geboekt. Ik ga lekker vanaf daar werken en in de middagen en avonden de stad verkennen. Ik heb een hele toffe AirBnB middenin het oude centrum geboekt mét dakterras (ik zie mezelf ’s ochtends al zitten met m’n koffie) en mijn vriendin Janneke is die week ook in Valencia dus we gaan elkaar wel opzoeken. Ik kijk hier ook zo erg naar uit, want dit heb ik al tijden in mijn hoofd. In de ochtenden lekker werken op m’n dakterras, in de middag lekker rondslenteren, terrasjes pakken, winkelen…

Mijn verjaardag!

18 mei ben ik jarig! Ik word 33. Ik heb nog niet echt speciale plannen gemaakt. Overdag komt er vast wat bezoek en ga ik lekker met Willem ergens lunchen of zo. ’s Avonds ga ik naar een onbekende plek, want de dag erna heb ik de hele dag training op locatie (ik weet nog niet waar) en daar ga ik in de avond dus al heen. Daar heb ik afgesproken met wat business buddies die ook die training doen om dan samen te gaan eten.

Ik moet nog even kijken of ik het ga vieren verder, ik denk het wel, maar heb nog geen concrete plannen.

Srprs me trip

Eind mei ga ik met Willem op Srprs.me trip! Dit gaf ik hem vorig jaar voor zijn verjaardag en nu hebben we ‘m verzilverd. We hebben een auto-trip geboekt met Kees, en verder weten we dus helemaal niks. Zo leuk, even uit mijn comfort zone (want ik plan natuurlijk normaal altijd alles, haha) en naar een plek die we wellicht zelf niet hadden uitgekozen.

Lunchen bij de Librije

Oeehhhh, ook een happening waar ik érg veel zin in heb: lunchen bij de Librije! Dit doe ik de laatste jaren sowieso één keer per jaar en ik heb het laatst – met eigenbelang – aan Willem cadeau gegeven met Valentijn. 2 juni is het zover en dan gaan we weer bizar genieten van té lekker eten en even in een hele andere wereld zijn.

Workation Oostenrijk

Nog nét in het voorjaar, op 17 juni, vertrek ik voor een paar weken naar Oostenrijk. Daar is de derde Structuurjunkie Workation! Met vijftien ondernemers zit ik dan een week lang in een prachtig hotel in de bergen, waar we samen aan de slag gaan en waar ik ook een training geef. Daar plak ik dan zelf een paar dagen chillen aan vast.

Wow, nu ik dit zo opsom denk ik… DIT WORDT EEN FANTASTISCH VOORJAAR! Haha, niet normaal zeg. Ik weet nu al dat ik er vreselijk van ga genieten. Ik ben enorm dankbaar voor al deze toffe dingen. Ik betaal trouwens alles zelf 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.