Mijn plannen voor het komende seizoen

Wat lekker he, dat de zomer in zicht is. Hoe erg ik ook van het najaar en de winter houd, deze periode van het jaar vind ik ook zo heerlijk. We kunnen de donkerte en kou achter ons laten en het seizoen (hopelijk) vol zon komt eraan. Ik wil graag mijn plannen voor de komende maanden met je delen!

Leestijd

Mei

Mei begint bijna, en vanaf aanstaande donderdag ben ik op een tripje met mijn vriendin Annemieke. We zijn uitgenodigd voor een minitripje naar Sheffield. Dit is een stad anderhalf uur vanaf Manchester in Engeland. Eerlijk: ik had er nog nooit van gehoord voor ik er een mail over kreeg, extra leuk dus juist om deze stad te gaan ontdekken. Volgende week lees je er meer over! Het is een kort tripje, we zijn gisterochtend vertrokken en komen morgenavond weer thuis.

Volgende week ga ik naar het galadiner van de Libris Literatuurprijs. Ik was afgelopen seizoen ambassadeur van Start Jouw Leesclub en ik ben uitgenodigd voor dit mega bijzondere evenement. Tijdens dit diner wordt de prijs uitgereikt en ik vind het een enorme eer om hierbij te zijn. Ik ga niet zo vaak naar gala’s en feestjes, maar hier wilde ik per se naartoe. Ik ben zo benieuwd!

En daarna… ga ik naar Curacao. 9 mei ga ik die kant op en Willem volgt op de elfde in verband met werk. Ik wilde nog een Structuurjunkie Masterclass geven op het eiland, nadat ik er een gaf tijdens de Social Media Week november vorig jaar. Ik weet nog niet of dat lukt (qua ticketverkoop), maar ik besloot om gewoon sowieso te gaan. Ik wilde zo graag nog weer die kant op, ik ben zo van het eiland gaan houden en ik kon niet wachten weer te gaan. We blijven anderhalve week en ik heb er zóveel zin in! Ik heb dit al maanden geleden geboekt en het is zo gek dat het nu alweer bijna zover is… De tijd gaat zó snel. Als we op Curacao zijn ben ik jarig! Ik vier daar dus ook mijn verjaardag voor wat vrienden op het eiland. Als we terug zijn vier ik het ook nog klein voor vrienden en familie. Mijn laatste jaar als twintiger gaat in!

Eind mei komt mijn Structuurjunkie Wijnnotities boekje uit, zo leuk! Het gekke met boeken of planners maken is dat het ver voor het in de winkels ligt al af is en dat is in dit geval ook zo. Qua werk heb ik het dus al een tijd geleden losgelaten en nu vergeet ik eigenlijk steeds dat hij nog gelanceerd wordt, haha! Het is dus een boekje waarin je proefnotities kan maken van de wijnen die je gedronken hebt. Ik kan niet wachten om hem zelf in handen te hebben, ik ben zo benieuwd!

Ook geef ik eind mei voor de tweede keer mijn Structuurjunkie Productiviteitscursus! De eerste keer was een groot succes en ik heb heel veel zin om de tweede te gaan geven.

Juni

Juni begint met mijn voorlopig laatste Structuurjunkie Masterclass. En wel een bijzondere: normaal gesproken duren de Masterclasses van 13.00 – 16.30, deze editie start al om 10.00, is inclusief een lunch en eindigt om 17.00. Het is dus een volledige dag Structuurjunkie, met mijn eigen Structuurjunkie Masterclass natuurlijk, maar ook met een gastsessie in de ochtend. Het wordt dus een heel uitgebreide variant en daar heb ik superveel zin in. De rest van het jaar geef ik waarschijnlijk geen masterclasses meer omdat ik wil focussen op mijn online programma.

En dat is ook een ding, want ik ga de verkoop van mijn Structuurjunkie Online Programma starten op 3 juni! Vanaf september kan je mijn online programma volgen waarin ik je in 9 weken ga helpen naar een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt. Elke week krijg je opdrachten inclusief een pdf werkboek waardoor je drie maanden lang echt elke week aan de slag gaat met planning, productiviteit, doelen, focus en alles wat daarbij komt kijken. Je krijgt hier persoonlijke begeleiding bij en er zijn twee live dagen waarop we samen aan de slag gaan op een prachtige plek. Super spannend natuurlijk om dit te gaan lanceren!

Half juni ga ik naar het ‘ Vol Gas op Verkoop’ event van Taco Oosterkamp. Taco volg ik al een tijdje en ik vind hem echt een voorbeeld op gebied van effectief en productief werken, maar ook op gebied van delegeren en ondernemen. Hij nodigde me uit voor zijn event in Utrecht en ik kan niet wachten! Ik heb zelf nog niet veel ervaring met marketing en sales, ik doe wat ik nu doe op gevoel en een beetje op wat ik hier en daar heb opgepikt, maar ik kan nog heel veel leren. Ik ben dus heel benieuwd wat dit event me gaat brengen.

Op 15 juni doe ik mijn wijnexamen. Of nou ja, ik doe het proeven over. Ik zakte voor het proeven (de theorie haalde ik cum laude) dus op deze dag mag ik dat opnieuw doen. Duim je voor me dat het deze keer lukt?

En juni is nu nog steeds niet klaar, want de dag na mijn wijnexamen stappen we in de auto voor een rit naar Frankrijk! We gaan naar Bretagne! We hebben net een nieuwe auto dus hier kijk ik mede daarom enorm naar uit. De precieze plannen zijn we nu aan het maken, we weten al wel dat we op de terugweg een tussenstop in de Champagne maken. Woohoo! Een aantal jaar geleden ging ik voor het eerst naar Bretagne en ik vond dat zó prachtig, dat ik telkens tegen Willem zei dat we er eens samen heen moeten. En nu gaat het gebeuren! Ik kan echt niet wachten, sowieso zo leuk om met onze nieuwe auto naar Frankrijk te rijden…

Juli & Augustus

Na de volle maanden mei en juni zijn zowel juli als augustus veel rustiger qua plannen. En dat is fijn, zo kan ik in juni weer even ‘gewoon’ aan het werk. Voor mijn blog, voor een nieuw boek dat eraan komt, voor mijn online programma. Dus lekker aan het werk. Half juli organiseer ik met restaurant het Weeshuys waarschijnlijk onze derde Wijnspijs avond, maar de plannen daarvoor moeten we natuurlijk nog maken. Ik denk dat er nog wel meer plannen komen voor deze maanden, maar ik wil ze ook graag wat leger houden zodat ik gewoon lekker aan het werk kan en ook nog een beetje van de zomer kan genieten thuis. Ik heb wel besloten dat ik augustus zo leeg mogelijk ga houden zodat ik mijn werk goed kan doen én ook nog kan genieten van het (hopelijk) lekkere weer. Er staat nu nog helemaal niks en ik ga mijn best doen dat een beetje zo te houden… Wens me succes, haha, ik vind dat altijd zo lastig.

Ik heb echt veel zin in de komende tijd, ik word helemaal blij van de dingen die ik in het vooruitzicht heb.

Wat voor plannen heb jij voor de komende maanden?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

12 reacties
 1. Ellen

  Wat heerlijk om met je nieuwe auto lekker op roadtrip te gaan! Wij gaan in juni met de auto naar Italië. Eerst een week ligurische kust en daarna een week Umbrië. Zoveel zin in!

  Maar ik verheug me ook op de festivals die in juni hier in Zwolle gaan beginnen; Wijnfestival, Lepeltje Lepeltje, Kannen en Kruiken…Altijd supergezellig en heerlijke hapjes en drankjes 🙂

 2. Audrey

  Dat is een volle agenda inderdaad! Denk dat je jezelf wel een plezier doet met een rustige augustus ja, haha!

 3. Susanne

  Wat een leuke en spannende plannen! Heel erg benieuwd naar al je verslagen over de mooie dingen die je mag meemaken/doen, en ik kijk natuurlijk ook weer uit naar alle foto’s ;). Mijn plannen zijn: afstuderen. Doodeng, want over twee maanden is het al zo ver en ik heb nog géén idee wat ik wil gaan doen. Rustig solliciteren denk ik dus maar en even genieten van m’n allereerste vakantie naar Amerika!

 4. Esther

  Ooh ik ben benieuwd naar je verslag van Sheffield! Ik ben nu voor 3 maanden op stage in Hull, wat ong. 3 uur van Manchester ligt, dus ben op zoek naar leuke uitstapjes voor in het weekend. 🙂 Ik vind het nog wel moeilijk om ergens alleen heen te gaan, maar heb al veel goede voorbeelden bij je langs zien komen, dankjewel!

 5. Alida

  Wat een leuke plannen heb je! Ik heb 3 weken vrij in de zomer en voor juli heb ik een korte vakantie naar Valencia geboekt dus daar kijk ik erg naar uit. Verder ga ik nog naar een festival in juni, en heb ik nog wat concerten gepland staan. Ik hoop dat we weer een mooie zomer krijgen!

 6. rachel

  lekker bezig tut en leuke vooruitzichten zo 😀

 7. Amy

  Wat een heerlijke plannen heb je gemaakt, volgens mij gaat het een mooie periode worden voor je! Een oud studiegenootje van mij studeerde ooit een halfjaar in Sheffield en zij was zo enthousiast over die stad, ben benieuwd hoe jij het gaat ervaren. De komende periode wordt voor mij druk met werk en de opleiding die ik daarnaast doe, maar ook heel gaaf: ik ga voor het eerst naar New York en een maand later ga ik weer lekker naar Scandinavië (onderhand mijn tweede thuis) en gaan we naar de Noordkaap rijden. Zoveel zin in!

 8. Sandrine

  Je gaat mooie maanden tegemoet. Door jou krijg ik ook zin om Curaçao te bezoeken want ik denk dat dit ideaal voor mijn man en ikzelf is: mix tussen strand en wat wandelen in de leuke stadjes. Ik ben benieuwd naar jouw nieuw boek. Heeft dit ook met plannen en structuur te maken?

  Ik word telkens gelukkig van jouw blogs: ik krijg er energie door. Jouw Positiviteit maakt mij gelukkig en door jouw blogs heb ik zin om terug mijn leven aan te pakken en verder positief te zijn.

  Ps ik heb de grijze Pyjamabroek van Hema: heerlijk zacht. Heb hem ook in het zwart.

  • Cynthia Schultz

   Nee, waar mijn nieuwe boek over gaat is nog even een verrassing! 🙂 En wat een onwijs lieve, positieve reactie, Sandrine. Dankjewel, vind ik echt heel leuk om te horen.
   Mijn pyjamabroek van Hema is er laatst mee opgehouden. ik droeg hem zoveel dat er gaten in kwamen, haha. Ik moet dus nog even een nieuwe halen…

 9. Marieke

  Wat ga jij een verschil merken in het rijden met je nieuwe Volvo! Het is echt cruisen..Veel plezier met je vakantie naar Bretagne! Wel even een dolmen en menhir opzoeken!

 10. Eline

  Oooh wat fantastisch dat je naar Sheffield gaat! Ik heb daar een half jaar gewoond en gestudeerd in 2017, het is een hele bijzondere stad. Voor de heerlijkste koffie kan ik je Steam Yard, Tamper coffee en Ink & Water aanraden! Hopelijk ga je het naar je zin hebben daar, ik voel nu vast een beetje weemoed voor wanneer ik je verslagje ga lezen! Veel plezier 🙂

  • Cynthia Schultz

   Hey wat leuk! Heb je nog meer tips? Die zijn van harte welkom!