Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn plannen voor dit najaar

Het einde van de zomer komt langzaam in zicht (al wil ik dat nog niet echt accepteren) tijd om een beetje vooruit te blikken naar het najaar! Ik heb al aardig wat plannen voor de rest van 2024 en ik vind het heel leuk die met je te delen.

Leestijd

Prive

Prive staat er een heel bijzondere reis op de planning: heel november gaan we naar Japan. Onze droomreis die we al jaren geleden zouden maken, maar die door covid steeds werd uitgesteld en uiteindelijk geannuleerd. Nu gaat het dan echt gebeuren, we gaan! Vier weken lang dompelen we ons onder in de Japanse cultuur en gaan we genieten van steden en natuur.

We hebben al grofweg een route bepaald en allerlei dingen geboekt. Wel flexibel, zodat we onze plannen nog kunnen veranderen als we het ergens heel fijn vinden of juist niet. Het staat allemaal dus nog niet vast, maar we hebben wel grove ideeen van wat we willen doen.

Dit is onze route zoals we hem nu bepaald hebben:

  • Tokio 1 – 6 november
  • Fuji Q 6 – 8 november (dit is een groot pretpark bij Mount Fuji in de buurt)
  • Takayama 8 – 12 november (dit is in de Japanse Alpen)
  • Kyoto 12 – 18 november (met een dagtrip naar Nara)
  • Kumano Kodo 18 – 21 november (dit is een reeks oude pelgrimroutes waar we waarschijnlijk een deel van gaan lopen, we moeten alleen nog uitzoeken hoe dit praktisch te doen is qua bagage en zo, dus misschien wordt dit nog wat anders)
  • Hiroshima 21 – 24 november (met een uitstapje naar Miyajima)
  • Osaka 24 – 29 november
  • Tokio 29 – 30 november en vanaf Tokio weer naar huis.

Vanzelfsprekend kijken we hier ongelooflijk naar uit, en de voorpret is AAN! We spitten reisgidsen door, volgen Instagramaccounts met tips en doen zo superveel inspiratie op voor onze reis. Dit gaat echt fantastisch worden.

 

Oh ja, ik weet dat vier weken hiervoor echt lang is, en dat doen we super bewust. We willen een ontspannen reis waarin we ook regelmatig lekker kunnen niksen. We willen niet alleen maar aan het reizen zijn en ergens na twee dagen al weg moeten omdat we de volgende bestemming moeten afvinken. Het wordt dus relaxed! En intens. En relaxed, haha.

Verder hebben we dit najaar geen tripjes meer op de planning.

Werk

Begin september (wat nog zomer is natuurlijk) lanceren we de eerste Structuurjunkie Digitale Planner. Een project waar we al sinds eind vorig jaar aan werken en waar ik super excited over ben. Ik kan niet wachten om het met iedereen te delen en te horen hoe gebruikers het vinden. Op 4 september is het zover, en je kan de Structuurjunkie Instagram in de gaten houden voor alle informatie erover. Hier op mijn blog zal ik er ook zeker over delen.

Begin september ga ik met vriendin en collega-ondernemer Annemieke een weekje vanuit de Algarve in Portugal werken! Ik heb daar een fijn huis gehuurd in de natuur, niet ver van Faro. Ik vind dat zo lekker om soms te doen, zo luxe om even in een andere omgeving te werken en natuurlijk te genieten van de zon. We hebben een zwembad, dus dat wordt naast werken aan onze bedrijven ook heel veel lekker chillen samen. En natuurlijk pastel de nata eten. Sowieso superleuk om weer eens met Annemieke op pad te gaan, dat is lang geleden.

Begin oktober is de Structuurjunkie Workation in Zuid-Limburg! Met een mooie groep ondernemers zit ik met mijn workationmanager Hanneke een week in een heel fijn, luxe hotel in de heuvels van Slenaken, vlakbij de Belgische grens. Ik kijk er ontzetten naar uit, weer een week me omringen met andere ondernemers, met ze sparren en brainstormen, workshops geven en natuurlijk heel lekker eten, drinken en ontspannen. Je kan je nog inschrijven, er zijn nog 6 plekjes en 1 september sluit de inschrijfmogelijkheid.

En verder staan er natuurlijk lopende dingen op de planning, zoals workshops ontwikkelen voor het Structuurjunkie Membership, de Digitale Planner voor 2024 lanceren in oktober, de BOOST Training die ik in de laatste week van het jaar geef, allemaal toffe content maken voor Cynthia.nl en mijn Instagram, trainingen op locatie geven bij bedrijven – genoeg werk te doen.

Ik kijk uit naar dit najaar. Mooie dingen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.