Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn plannen voor de komende maanden

Ik ben excited over de komende maanden: de coronaregels worden geschrapt, we kunnen praktisch alles weer doen wat we leuk vinden én we gaan richting het voorjaar! Er staan mede daardoor wat leuke dingen gepland de komende maanden en ik wil graag met je delen wat mijn plannen voor de komende maanden zijn. Zowel werk als privé!

Leestijd

Prive

Etentjes!

Jaaa, hier word ik toch wel het meest blij van: etentjes. Onbewust heb ik het enorm gemist de laatste tijd en er staan nu wat héle leuke dingen gepland.

Zo ga ik samen met Willem komend weekend naar restaurant de Lindehoff in Nuenen. Dit restaurant staat al tijden op mijn lijstje om heen te gaan en voor ons tienjarig jubileum kreeg ik dit cadeau van Willem. We maken hier een weekendje van en hebben een bed & breakfast in Nuenen geboekt zodat we 100% kunnen genieten en chillen en niet nog naar huis hoeven te rijden. Ik zie het zo gebeuren dat we op zondag nog even Eindhoven of Den Bosch in gaan, sowieso rijden we even langs een bakker om Bossche Bollen te halen, dat kan niet anders.

In maart staat een kerstdiner gepland! Haha, een uitgesteld kerstdiner, dus. Afgelopen kerst hebben we niet samen met mijn familie gevierd omdat mijn vader toen nogal kwetsbaar was qua gezondheid (hij is begin januari aan zijn hart geopereerd). En dus hebben we het kerstdiner wat vooruit geschoven en gaan we op 18 maart met z’n allen lekker eten bij Brasserie Jansen in Zwolle. Zo leuk dat we dat alsnog gaan doen. Love sowieso om met geliefden te eten.

Op 18 mei ben ik jarig en de afgelopen twee jaar heb ik het niet in horeca kunnen vieren, dus heb ik op 20 mei voor de lunch een tafeltje bij de Librije gereserveerd. Samen met Willem, ook. Jaaaaa, niet normaal, zoveel zin in.

En eind mei ga ik samen met mijn klant Kim eten bij Amarone in Rotterdam – over dat Rotterdamtripje verderop in deze blog nog meer. Amarone is een restaurant waar ik ook al even heen wil, de chef kookt Frans-Japans en dat klinkt mij als muziek in de oren. Hier ben ik heel erg benieuwd naar.

En ik ben ook nog van plan om een verjaardagsdiner voor vrienden te plannen. Ik had dat begin januari gepland om de afgelopen twee jaar ‘in te halen’, maar dat kon toen niet doorgaan omdat de horeca dicht ging. Ik had Os & Peper in Zwolle afgehuurd voor een avond, en ik ga nog even kijken wanneer dat ergens in juni of zo kan, want dit móet alsnog gaan gebeuren!

Je merkt wel wat mijn grootste hobby is… 🙂

 

Naar Disney!

OMG – iets wat ik al sinds kinds af aan wil, wordt werkelijkheid eind maart: ik ga naar Disneyland Parijs! Dit is zoiets wat ik dus letterlijk m’n hele leven al eens wil doen, maar wat elke keer om een of andere reden niet gebeurt. Als kind namen m’n ouders me nooit mee die kant op (ik vergeef het jullie wel hoor, pap en mam), en toen ik zelf kon gaan had ik telkens wel een ander tripje wat in de planning stond of wat dan een betere keus was/leek.

Willem en ik zaten vanwege de opheffing van vele coronaregels te denken waar we een weekendje heen wilden in het voorjaar. Stedentrips passeerden de revue (hóe leuk is een weekendje naar Londen of Kopenhagen), maar al snel realiseerde ik: DISNEY! We moeten naar Disney! Willem is minder Disney-fan dan ik, maar hij houdt dan wel weer van achtbanen en pretparken, dus het werd geboekt.

We slapen in het Disney-hotel Newport Bay en we gaan 3 nachten. Ik ben al allemaal tips aan het verzamelen en ik kijk er zo ongelooflijk naar uit! De voorpret is echt real. Bizar veel zin in, ik ben zo benieuwd hoe ik het ga vinden. Uiteraard zal ik daar over updaten zodra we weer terug zijn.

Naar Amsterdam

Halverwege maart ga ik twee dagen naar Amsterdam omdat ik vroeg op de ochtend podcastopnames heb. De nacht ervoor heb ik dus een hotel geboekt en dan ga ik overdag al die kant op. Ik vind dit soort nachtjes weg altijd zo leuk, het voelt dan voor mij echt als een minivakantie, ook al ben ik aan het werk. Ik heb nog niet echt plannen, ik denk dat ik gewoon lekker even over de grachten ga wandelen en misschien duik ik nog even de Gucci winkel in om die riem te kopen die ik al eeuwen wil 😉 En misschien in de avond nog even gezellig met iemand eten.

Naar Rotterdam

Eind mei ga ik een paar dagen naar Rotterdam, dit had ik eigenlijk al in januari gepland maar heb ik verzet. En dat komt goed uit, want nu is alles gewoon lekker open en kan ik doen waar ik zin in heb!

Ik ga 2 nachten en in principe ben ik die dagen gewoon aan het werk, dus ik heb behalve een lunch geen plannen. Zoals je eerder in deze blogpost al kon lezen ga ik met Kim bij Amarone eten, een naar verluidt waanzinnig goed restaurant met een Frans-Japanse kaart. Ben er mega benieuwd naar en heb er veel zin in.

Verder zie ik nog wel even wat ik die dagen ga doen, het is ook wel lekker om weinig plannen te hebben en wel te zien wat de dagen me brengen.

Naar Terschelling

Begin Mei gaan Willem en ik samen twee weken naar Terschelling. We zitten weer lekker in de duinen met waanzinnig uitzicht en met het zicht op waarschijnlijk lekker weer (en ik ga gewoon uit van veel zon) heb ik hier zóveel zin in. We hebben dit al een tijdje geleden geboekt (toen reizen nog wel wat onwaarschijnlijker leek) maar nog steeds vind ik het altijd zo heerlijk om naar Terschelling te gaan, zoals je weet. Twee weken 100% vakantie, niks hoeven, niks moeten, fijn het strand op, veel wandelen, goed eten… Mega ontspannen.

Wij zouden in 2020 een maand naar Japan, maar vanwege Corona is dat twee keer verzet en uiteindelijk hebben we het geannuleerd. Dit jaar gaan we ons er nog niet aan wagen, maar misschien kunnen we nu plannen gaan maken voor 2023 om deze droomreis samen te gaan maken!

Verder wil ik in de zomer en begin van het najaar nog wel naar een leuke plek in het buitenland, maar er zijn nog geen concrete plannen. Misschien naar Italie, of zo?

In het najaar wil ik graag een maand naar Curacao, maar daarvoor houd ik nog even een slag om de arm qua corona. Ik kijk naarmate het jaar vordert wel even hoe het allemaal gaat en dan ga ik langzaamaan plannen maken.

Werk plannen

Qua werk staan er ook toffe dingen gepland en vooral weer fysieke dingen! De afgelopen twee jaar deed ik alles online en nu kunnen we eindelijk weer meer op locatie werken. Zo is op 18 maart de allereerste livedag van het Structuurjunkie Gáán Membership, EINDELIJK! Dit willen we al zo lang doen.
En er staan aardig wat incompany lezingen gepland, zoals voor Deltion, TNO, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, bij Bergman en nog een aantal anderen. Voor het eerst sinds 2 jaar ga ik weer lezingen op locatie geven en daar word ik héél blij van. Online trainen vind ik ook hartstikke tof, maar de afwisseling met fysiek vind ik het allerleukst.

En dit jaar komen er weer allerlei nieuwe Structuurjunkie producten aan, zoals uiteraard nieuwe planners, maar ook een scheurkalender voor 2023, nieuwe notitieboeken, een vergeet-nooit-meer-een-verjaardagskalender en nog meer. Ik kan niet wachten.

Dus ook qua werk staan er wat leuke maanden op de planning.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.