Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Mijn laatste kwartaal van 2019

Het is zo’n gek idee dat 2019 nog maar drie maanden duurt! Voor mijn gevoel lag ik vorige week nog in het zwembadje in onze tuin af te koelen omdat het zo enorm heet was. Deze maanden vind ik elk jaar opnieuw een beetje gek omdat ze zo razendsnel gaan. Het is bijna kerst! Aaaah. Ik deel graag met je wat ik de rest van het jaar voor plannen heb.

Leestijd

Werken aan mijn boek

Dit was het moment van tekenen. Ik heb niet echt foto’s van het schrijfproces, gezien dat tot nu toe simpelweg achter de computer zitten is 😉

Ik weet het, ik heb nog steeds niet verklapt waar mijn boek over gaat, maar dat ga ik doen zodra het ontwerp van de cover klaar is. Dan gaat mijn uitgever het delen en ik ook. Dus nog héél even geduld…

Maar de rest van 2019 werk ik elke week steady aan mijn boek. Sinds ik ben begonnen met schrijven is het doel 1500 woorden per week en dat gaat vooralsnog helemaal prima! Sinds afgelopen week heb ik ook een redacteur die met me meeleest en me helpt, dus dat is superfijn. Grote sprongen vooruit.

Voor het boek ga ik dit jaar nog met een vriendin en met Willem een aantal plekken bezoeken, want ik moet nog wat research doen. Wat klinkt dat serieus, haha. Maar het is wel zo. Dus ik heb een aantal dagen en weekenden in de komende maanden gepland om deze plekken te bezoeken. Welke plekken dat zijn, ontdek je in het boek.

Naar Curacao

Curacao komt ook ineens dichtbij! Op 17 november vlieg ik, net als elk jaar in november, naar Dushi Korsou. Ik mag daar weer een Structuurjunkie sessie geven tijdens de Social Media Week. Dit jaar gaat mijn sessie over social content: hoe plan je dat goed en hoe zorg je dat je een goede strategie hebt die niet elke dag veel tijd en energie opslokt? Ook zit ik in  een avondprogramma met mijn jurist Charlotte Meindersma, we gaan het dan hebben over contentrecht. Oohh, ik heb hier zoveel zin in, het is elk jaar zo leuk. Het eiland, de mensen, de gezelligheid, het werk.

Dit jaar gaat mijn lieve vriendin Annemieke mee! Echt te gek. Ik kijk nu al uit om op het strand samen te chillen, boeken te lezen en wijn te drinken. We blijven anderhalve week, dus naast het werk genoeg tijd om ook lekker te niksen.

Op 'workation' naar Terschelling

In december ga ik een weekje naar Terschelling voor een ‘workation’. Oftewel een werkvakantie. Deze week staat in het teken van project BOEK. Ik zorg dat ik die week niks anders op de planning heb dan boek boek boek boek schrijven schrijven schrijven schrijven. Het voelt nu al mega relaxed dat ik dat gepland heb, want ik weet dat ik die week enorm veel meters kan maken en dat haalt druk van de ketel. Naast dat ik het heerlijk vind om een week 100% te focussen op mijn boek (ik schreef mijn boeken tot nu toe altijd ’tussendoor’) vind ik het natuurlijk ook te gek om weer een week op mijn favoriete eiland te zijn. Lekker guur, hopelijk. Winterjassen, sjaals, mutsen. Knuffelen met Kees. Ik heb een heel nieuw gerenoveerd huisje geboekt en ben heel benieuwd hoe die in het echt is.

Nieuwe Structuurjunkie Planners

Deze planner voor 2020 is al te koop!

Ergens eind dit jaar, dus ergens in dit kwartaal, komen er weer nieuwe kleuren Structuurjunkie planners! In de zomer werkten we hier al aan en ze worden echt prachtig. Nieuwe kleuren, nieuw design. Wanneer ze er precies zijn, weet ik nog niet, maar ik laat het natuurlijk weten als ik het wel weet. Ik kan zelf in ieder geval niet wachten, ben zo benieuwd naar de reacties.

De felblauwe planner die je hierboven op de foto ziet, is al te koop. Deze is met data voor 2020. Je vindt er hier meer info over!

Nog één keer de Productiviteitscursus op Insta geven

Ik geef dit jaar zelf geen trainingen en cursussen meer, maar ik geef wél nog één keer mijn Productiviteitscursus op Insta! Deze gaf ik in 2019 twee keer en ik wist nog niet of en wanneer ik hem nog een keer zou doen, omdat ik nu wil gaan focussen op mijn online academie en niet op trainingen op instagram. Toen ik een poll deed bleek dat toch nog wel veel mensen hem willen volgen, dus ik ga hem eind oktober voor de allerlaatste keer geven. Heel erg leuk, heel veel zin in, en hopelijk weer leerzaam voor veel mensen!

(Structuurjunkie) plannen voor 2020 uitwerken

Ik heb bedacht dat ik in het vliegtuig naar Curacao plannen voor 2020 ga uitwerken. Als ik dat pas in december doe wordt het wel wat laat vind ik, zeker omdat ik al trainingen of cursussen in januari ga geven. Dus daar moet ik zeker eerder mee aan de slag. Dus lekker brainstormen, bedenken wat ik ongeveer wanneer ga doen. Ik heb een hele lijst met ideeën op mijn computer staan die ik er dan bij pak en ga concretiseren. Zo leuk om te doen! Voor kwartaal 1 ga ik het dan vrij specifiek plannen, voor later in 2020 wordt het wat losser. En natuurlijk horen daar ook plannen voor mijn blog en boek bij.

En verder...

…mag ik dit jaar nog een Structuurjunkie Incompany Sessie bij RTL verzorgen (big deal!) en bij een open avond van de UVON (Unie Vrouwelijke Ondernemers Nederland). En natuurlijk op Curacao, maar dat had ik al verteld.

Het laatste kwartaal van het jaar staat voor mij (en voor veel anderen natuurlijk) ook echt in het teken van de feestdagen. Ik vind het zo heerlijk, de kerstliedjes, de gezelligheid binnen, de kerstboom, kaarsjes, lekker koud buiten… Met familie staan er al kerstdiners gepland en ook met ‘Team Cynthia’ gaan we een avondje gezellig kerstdineren. Ik kan nu al uitkijken naar die momenten.

Voor december staat er verder nog niet zo heel veel, behalve mijn workation en de kerstdagen en dat vind ik wel heel relaxed. Ik ben van plan dat zo te houden 😉 De week waarin kerst valt heb ik vrij gepland, maar ik ga niet weg. Dus even thuis een paar dagen chillen en het jaar ‘mentaal afronden’. December is voor mij altijd wel een maand waarin ik wat rustiger aan doe. Mijn zomer was best vol en een hectische periode qua werk, in de winter gaat alles net weer even wat rustiger. Of nou ja, dat heb ik zo gepland. Lekker.

Ik heb veel zin in deze laatste maanden met mooie plannen. Wat ga jij doen?

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.