
Ik zal heel eerlijk zijn, het liefst eet ik buiten de deur haha. Ik ben gewoon GEK op buiten de deur ontbijten, lunchen of dineren. Ik doe dat dan ook echt wel minimaal eens per week.

Dit is bij Frank & Charlie in Enschede.

Op zondag eet ik een croissant. Soms ook op zaterdag, maar ALTIJD op zondag haha. De lekkerste komen van Crisp heb ik van Cynthia geleerd. Inmiddels ligt de vriezer er standaard vol mee.

De pain au chocolat’s zijn ook erg lekker.

Als ik zin heb in iets warms maak ik heel graag banaan-havermout pannenkoekjes of wentelteefjes. Het recept dat ik gebruik staat op deze foto, en vaak doe ik er nog chiazaad door. Het is zo klaar, voedzaam en heel vullend. Lekker ook om nog kwark als een soort topping erop te gooien.



Ik ben ook gek op rijstwafels. Het liefst van die hele dikke met lekker wat zeezout erop. Pindakaas en banaan vind ik een heerlijke combi.

Ik maak ook heel erg vaak een avocadoprakje, gewoon wat limoensap, peper en zout. Meer is het niet, maar het smaakt altijd goed vind ik.


Tomaatjes kunnen erop of erdoor, en als ik het in huis heb doe ik er nog wat verse koriander door.

Ik ben ook echt GEK op mozzarella en in mijn zwangerschap was ik dat nog meer. Een hard bruin broodje met citroen-pesto, goede buffelmozzarella en tomaat. Heerlijk.

Maar ook dit oud Hollandse tafereel gaat er regelmatig in. Volkoren boterhammen met kaas mis ik ook echt altijd op vakantie haha.

In het weekend bak ik graag zelf een brood. Gewoon, met een pakje hoor haha. Zo culinair ben ik niet. Maar zo’n warm brood uit de oven met gezouten roomboter …. daar kun je me echt voor wakker maken.

Lunches sluit ik altijd graag af met een cappu.

Gewoon een bak kwark met fruit in de blender en daar nog toppings overheen, dat eet ik heel erg vaak als ontbijt.

Als ik alleen rijstwafels eet dan heb ik snel weer honger en dan probeer ik een beetje gezonde vulling toe te voegen haha. Dat kan er dan bijvoorbeeld zo uit zien.