Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – tweede helft van november

Eind november voelt een beetje als de laatste ‘normale’ periode van het jaar haha. Ik had leuke weken, ik neem je mee!

Leestijd

Deze foto zag ik terug, ik paste een nieuw laarsje aan maar het ziet er natuurlijk niet uit zo met aan de andere voet een ontzettend lompe slof met panterprint haha. Laarsje heb ik wel gehouden! Van Zara.

Ik heb in de keuken altijd potten staan met nootjes en zaden en havermout, nu ook pepernoten. Pepernoten zijn ook noten haha, dat is de theorie.
Whatever als jij kruidnoten zegt, ik zeg pepernoten en ik ga dat ook NOOIT anders zeggen haha!

Ik had weer een Glory kickboxing evenement waar ik ingehuurd werd voor PR coordinatie. Dit keer in Bonn!
Een vriendin van mij is de globale PR manager en zij zag in mij nu voor de tweede keer degene die ze nodig had, een onwijs compliment en ook erg leuk en fijn samenwerken. We kennen elkaar goed, dus je weet ook beter van elkaar wat je dan nodig hebt. Bovendien zit je drie dagen lang met elkaar op de lip en dan moet je die vibe wel goed hebben.

Op donderdag zaten we met elke vechter, die in dit evenement moest vechten, en hun team om tafel. Dit om het te hebben over wat de media wil zien, wat hun persoonlijke verhalen zijn, hoe ze hun Instagram inrichten etc. Heel leuk om te doen en fijn om de sporters iets beter te kunnen leren kennen. Zij moeten ons immers kunnen vertrouwen bij de persconferenties.

Op vrijdag was er een weging, dat is altijd voorafgaand aan een gevecht. Dat bepaald hun gewichtsklasse, en het is belangrijk dat dat gewicht exact is. Soms moeten ze voor de tijd nog in korte tijd ineens wat afvallen en na de weging gaan ze dan ook veel eten om kracht bij te zetten. Bij die weging is ook pers aanwezig, hetgeen wat wij dan regelen en coördineren. Ons doel is dat er zoveel mogelijk pers (positief) schrijft over dit evenement.

Op zaterdag is het evenement zelf, waar aansluitend weer een persconferentie is met de winnaar(s). Voldaan reden we midden in de nacht nog terug naar huis. Op zondag is het dan echt even weer landen, even uit die bubbel waar je een paar dagen in hebt gezeten.

Toen ik begin dit jaar besloot mij meer op zzp-werk te richten had ik niet verwacht deze klus te kunnen aantrekken maar here we are. Echt zo tof om die sportwereld te ontdekken. En nee, deze vechtsport heeft geen grimmige wereld haha. In ieder geval niet wat ik zie. De vechters zijn mega bescheiden, beleefd en rustig. Ook naar elkaar. De organisatie zelf bestaat eigenlijk maar uit een aantal mensen die echt allemaal veel liefde voor de sport hebben, en met volledige professionaliteit zich daaraan wijden. En, het gaat goed met wat ik doe, want ik ben alweer gevraagd voor het volgende evenement in februari. Dan in Dusseldorf.

Ondertussen ben ik ook elke week nog een paar dagen voor CoffeeStar bezig, en op dit moment met een leuk project om de herinrichting van een filiaal in Haarlem te realiseren. We hebben daar wat meer oppervlak in de bieb erbij gekregen om zitplekken te creëren dus dat vergt om meer meubilair. Leave that up to me!

Van het PR bureau Pow Comms dat voor Tony Chocolonely de pers doet kreeg ik een adventkalender van Tony opgestuurd omdat ik hen had genoemd in mijn artikel over de leukste adventkalenders. Leuk en lekker! Bij elke dag zit uiteraard een chocolaatje, maar ook een opdracht. Deze zijn er allemaal op gericht om iets goeds te doen, mega leuk.

Mijn moeder woont in Hoge Hexel, een mega klein dorp, zo’n 20 minuten van Hengelo. Een ander dorp in de buurt van haar is Enter, waar we even samen gingen lunchen. Daar zit een fancy dierenwinkel waar ze voor Sinterklaas mensen hun voerbakjes lieten zetten in plaats van de schoen. Echt zo ontzettend leuk bedacht!

De weekenden na Glory hield ik bewust wat rustiger. Heerlijk op zaterdag ochtend met Luuk Enschede in, koffie to go, even naar wat leuke winkels zoals Sostrene. Daar kocht ik deze leuke puffer shopper!

Wij gingen onlangs naar de bios sinds een hele lange tijd en we hadden ineens de smaak te pakken. We gingen weer haha. Nu naar The Menu, interessante film wel, maar niet een heel bevredigend einde. De popcorn maakt dat gewoon goed natuurlijk. En de bios in Hengelo is elke keer heel erg rustig, voor hun niet zo goed maar als bezoeker heel chill.

Ik had bedacht om een adventkalender voor Luuk te maken… ik kocht deze leuke nummertjes bij Sostrene en ik kocht 24 kleine cadeautjes. Ik heb me er wel even op verkeken. Ten eerste was ik 1,5 uur bezig met inpakken en ten tweede wordt het toch altijd duurder dan je wilt haha. Maar, hij is het waard, die vent.

Dit werd het, een hele mand vol. Het lijkt me mega leuk om te krijgen ook, als iemand dat voor je maakt. Al zeg ik het zelf hahaha. Luuk vond het ook heel erg leuk. Ik heb er dus kleine dingen ingedaan, van biertjes tot chocolaatjes tot onderbroeken haha.

Ik kocht zelf nog de adventkalender van Makeup Revolution erbij. Deze vond ik vriendelijk geprijsd voor elke dag een make-upje waaronder veel full size. Hij was €39,95. Ik heb inmiddels een paar dagen uitgepakt en heb al wat leuke dingen! Ik zal ze je de volgende keer laten zien.

Voor Structuurjunkie maakte ik foto’s van de verjaardagskalender in onze eigen keuken haha. De croissantkleur matchte zo lekker met de tegels!

En nog een fijne lunch en ochtend shoppen met vriendin Diana. Wij spreken elkaar letterlijk elke dag, maar echt zien lukt niet altijd. Des te fijn om dan wel even een ochtendje met elkaar door te brengen!

Nu is het december, de adventkalenders zijn inmiddels aangebroken, het is taffeskoud en de Kerst (en mijn verjaardag) staan om de hoek. Een hele fijne decembermaand gewenst!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)