Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – juli

Het is me nog niet eerder gebeurt, maar de eerste helft van juli is me qua artikel ontgaan. Mijn oprechte excuses en bij deze een extra lang kijkje in mijn gehele juli maand!

Leestijd

Ik ben de afgelopen maand veel bezig geweest met het vooruit werken in artikelen en het opnieuw opstarten van allerlei projecten bij Coffee Star. Ik ging dan ook een paar keer weer met de trein richting het westen, ik was 1,5 jaar niet met de trein geweest! Gek hoe je daar ook wel weer gelijk helemaal in zit.

Uiteraard gaan deze badboys altijd mee op pad, ik kan er echt niet zonder.

Ons mooie filiaal in de bieb in Almere centrum, heel fijn om hier weer even te kunnen zijn. Je hebt toch andere gesprekken als je met iemand om tafel zit in plaats van over de telefoon.

De eerste keer dat ik weer met de trein ver weg ging, had ik gelijk een probleempje. Hij ging niet verder dan Apeldoorn op de terugweg. Gelukkig was dit aan het einde van de dag, was Luuk net klaar en kon hij mij daar ophalen. Ik ben maar naar een supermarkt gelopen en heb de boodschappen vast gedaan haha!

Ik had ook een vervelende situatie toen ik de keer daarop met de trein naar Den Haag ging. Ik heb haar foto even met haar gezicht erop op Instagram gehad maar ik heb het na een paar uur weer verwijderd omdat ik zoveel dm’s kreeg dat ik het niet bij kon houden. Die dm’s waren allemaal positief naar mij, maar ik vind het zelf beter ook om de grotere persoon te zijn dus daarom dit keer onherkenbaar.

Ik had mijn mondkapje gewoon op in de trein zoals van me verwacht wordt, maar ik nam af en toe een slokje thee. Dit mag ook, dit heb ik later nog nagevraagd bij NS. Ze bleef hier maar over doorgaan, dat ik het mondkapje niet goed droeg, op een gegeven moment heeft ze me zelfs uitgescholden en bleef ze maar prikken door te zeggen dat ik niet echt aan het werk was en maar ‘gewoon wat aan het tikken was’ haha. Nu lach ik er om maar op dat moment voelde het wel heel erg vervelend dat iemand je zo verbaal aanvalt, herhaaldelijk en zonder rechtmatige aanleiding. Ook maakte ze de hele tijd foto’s van mij, waarop ik dus deze foto uit protest maar maakte haha.

Het aller vervelendst vond ik nog toen er een NS conducteur langs kwam en ik dacht geholpen te worden. Zij was namelijk heel snel met het (ineens poeslief) melden dat ik mijn mondkapje niet op had gehad. Nogmaals, dat heb ik de complete tijd wel opgehad. En het gekke was, toen kreeg ik ook nog een standje van de conducteur! Hij geloofde haar gelijk en ik kreeg ook nog te horen dat het de schuld was van ‘mijn generatie’ dat er Corona was. Iets wat zij vervolgens ook bleef herhalen naar mij. Ik had gewoon ergens anders moeten gaan zitten maar soms kun je het niet meer weg positivo’en. Ik was écht kwaad. Ik heb er ook een klacht bij NS over ingediend.

Ik had een dag met helemaal niks, en ik was helemaal alleen. Dat heb ik niet zo vaak. Ook in het weekend plan ik vaak afspraken (leuke dan wel haha) en ik ben meestal met Luuk. Hij was nu een weekend fietsen (hij wielrent/gravelbike) en ik dacht, ja, let’s do this. Ik heb in de zon gelegen in mijn zwempakkie, tijdschriften uitgelezen die al een tijd op mij lagen te wachten en lekker sushi besteld. Veel meer overigens dan wat er op mijn bordje te zien is. Je weet dat je een goede sushi bestelling hebt gedaan in je eentje als ze er drie paar stokjes bij doen haha. Daarna heb ik de hele avond Netflix aangehad. Zo lang dat Netlflix vroeg of ik er nog wel was haha!

Ik ben gek op onze weekenden samen en ik ben het liefst altijd onder de mensen. Dit was toch wel even goed voor mij zo’n dagje.

Voor familie maken we altijd tijd. Voor ons is dat echt een grote prioriteit. Deze foto maakte ik bij Luuk’s oma waar we met wat meer mensen buiten zaten. Zij hebben zo’n leuke traditie dat iedereen komt op zaterdagmiddag maar door Corona is dat nu heel lang niet geweest. Ik vind dat echt bijzonder want zo blijft Luuk ook altijd zijn neven zien bijvoorbeeld, en ooms en tantes. Hoeveel mensen zijn er wel niet die die nooit meer zien? Nu konden we buiten zitten dus konden er wat meer mensen bij elkaar. Bovendien was iedereen gevaccineerd.
Luuk’s oma heeft altijd koffie, thee, of mini blikjes cola haha. Dat is echt een familie waar dingen niet veranderen als daar geen grote aanleiding voor is. Heerlijk.

Meer familiedingen. Wat je hier ziet is topsport. Ik in mijn volle element. Focus en adrenaline.

Nee, wat je hier ziet is iemand die werkelijk weinig talent heeft voor sporten what so ever en nul competitiedrang heeft. Een spelletje hoef ik niet te winnen, en minigolf al helemaal niet. Mijn vader vindt het echter geweldig, dus we trokken er een dagje op uit en ik trok mijn gameface aan.

Met vrienden Niek en Anouk aten we bij Dorset in Borne. Starten met oesters, vier gangen en daarna eindigen met kaas. We dronken ook bijpassende wijnen en deze vond ik écht heel bijzonder lekker. Hij smaakte heel opvallend naar passievrucht. Ik appte hem naar Cynthia en die gaf aan dat hij gewoon bij Hanos te koop was, dus ik ga hem binnenkort eens even aanschaffen. Echt genieten zo’n avond, ik zou willen dat ik een goedkopere hobby had. De rekening was dan ook wel even slikken maar het was een geweldige avond die ik niet had willen missen.

Met deze topper streek ik neer bij Brownies en Downies (ik weet overigens nooit zo goed wat ik van die naam moet vinden), en we kletsten heerlijk over haar vakantie naar Frankrijk.

Ze was begonnen in Parijs, en daarna doorgegaan naar het zuiden. In Parijs woont een goede vriendin van haar en zij is beautyeditor bij een magazine. Ze komt dus om in de nieuwste beautyspullen en Veertje krijgt altijd een shitload mee. Dit keer zocht ze voor mij ook van alles uit, heel lief!

Echt geweldig mooie dingen. Super fijne en mooie lipsticks in precies de goede tinten. Een gewone Hoola, een Hoola Glow die ik nog niet kende (heel mooi overigens), super leuke toilettasjes die je als clutch ook nog goed kan gebruiken, nagellak, parfum en ga zo maar door. Echt een geweldig cadeau dit! Ik wordt nog steeds extreem enthousiast van beauty merk ik haha.

Als we zin hebben in taart gaan we toch wel naar Mrs. Brown. Vooral omdat ik daar de red velvet zo lekker vind. Ik ben gek op die creamcheese frosting! De gouden vorkjes doen het hem ook voor mij 😉

Zo’n heerlijke kleurcombi, koraal (in dit geval meer watermeloen) met lila.

Ik ben de afgelopen tijd heel druk geweest met van alles verkopen op Vinted. En dat is best goed gelukt! Ik wilde wat ruimte maken vast voor de verhuizing maar eerlijk is eerlijk, om ruimte te maken moet ik nog veel meer weg doen haha. Ik heb er in ieder geval een paar honderd euro mee verdiend en dat is altijd fijn. Kan ik weer meer taart kopen haha.

Af en toe zet ik er wat bij op en ik zet er in de toekomst ook nog wat huis dingetjes op die we weg doen. Als je het leuk vindt kun je me daar volgen op @emmythb.

Deze random foto maakte ik achterthuis bij een Homer punt. In dit geval gewoon mensen die zo’n pakketservice aan huis hebben. Deze man was niet thuis en toen ik belde vroeg hij me om de pakketjes achterthuis te leggen. Dat vond ik een beetje eng en ook maf, dus ik maakte maar een foto als soort van bewijsmateriaal haha. Interessante setting had hij ook wel gaande daar. Maar, het is allemaal goed gekomen en de pakketjes had hij netjes verstuurd.

En uiteraard zijn we de hele maand druk geweest met dingen uitdenken, dingen zoeken, kopen, bestellen en regelen. We hebben nu het meeste bedacht en geregeld, dus ik hoop dat het een gestroomlijnd proces wordt. Terwijl ik dit typ gaan we nog een weekend naar Hamburg en daarna krijgen we op maandag de sleutel!
Wel fijn om eerst even uit te zoomen en met elkaar te zijn, om vervolgens ons ballsdeep in zo’n project te storten. Hamburg hoort nog bij juli, maar hier maak ik een apart artikel van 🙂

Ciao babes!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)