Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – tweede helft van januari

Ik heb mijn best gedaan om meer foto’s te verzamelen dit keer, en dat is wel goed gelukt. Kijk je mee naar mijn tweede helft van januari?

Leestijd

Ik heb mijn auto te koop gezet. Hij is super fijn en heeft weinig kilometers, maar ik gebruik hem gewoon nooit. Waarom dan niet geld besparen voor nu, en als ik het te erg mis dan koop ik gewoon weer een auto. Mocht je dus geïnteresseerd zijn, dm me vooral!

Zo leuk maar echt te smal. Mijn voeten zijn verandert de afgelopen jaren en ik doe wat schoenen weg aan vriendinnen die er nog wél in passen.

Niet de mooiste foto’s die de ringen echt eer aan doen, maar deze ringen zijn van mijn oma geweest en mag ik nu dragen. Ik vind ze beide heel erg mooi, ik ga er zuinig mee zijn.

Op deze oude foto van mijn oma en opa draagt ze de eerste ring, ik denkt dat ze proost zegt haha.

Ik ontdekte het Youtube kanaal van Whitney Port die in The Hills zat en later haar eigen serie The City kreeg. Zij filmde dat ze samen met haar man de hele serie van The City terug keek en daar geeft ze dan commentaar op, of ze vertelt wat nou echt was en wat geproduceerd. Haar man heeft ook echt een onwijs leuke humor, was producer bij deze serie, en zij zit er de helft van de tijd in een grote trui zonder make-up bij. Heerlijk! Door het succes zijn ze nu bezig met The Hills terugkijken op camera, waar ik ook vol in ga duiken nu haha.

Ik had een gigantische broeken bestelling bij H&M en Monki geplaatst maar het was het allemaal niet. Mijn figuur wat betreft broeken is niet doorsnee, en broeken zonder stretch komen mijn kast niet meer in. Teveel organen zijn al afgestorven door die ellende.

Deze ruiken zo lekker. Jammer dat ze niet door blijven bloeien. Ik vind het altijd zo triest om planten weg te gooien!

Ik werd heel vrolijk van deze look! Vooral omdat ik ineens bedacht dat een skort (lijkt een rokje maar is een broekje) ook best wel kon met een panty en een trui. Deze combi is speels, vrouwelijk en comfortabel. Heerlijk als je zulke combi’s ontdekt.

We hadden zoveel hunkering naar een zaterdag waarin we lekker koffie zouden gaan drinken bij een koffietentje met wat lekkers erbij, dat we de corona variant ervan deze maand een paar opzochten. Een stadswandeling door Enschede met koffie’s to go en brownies op de hand. We hebben dit ook met vrienden gedaan en zijn op die manier even over de markt gegaan en kregen er zowaar een beetje een normaal gevoel van.

Ook wordt er nog steeds veel gewandeld. Dat lijf moet wel in beweging blijven, de hele dag binnen zitten is echt voor niemand goed. Er waren zeker een paar mooie zonnige dagen bij, en dan geniet ik extra hard van zo’n buitenmoment. Dit is in Ambt Delden waar mijn schoonzusje woont. Haar gekke hond Jan zwemt altijd even, ook al is het -3. Zeehond.

Een Polaroid geeft altijd zo’n lekkere filter haha. Geen rimpel of vlekje te bekennen, love it.

Ik heb geen idee waarom ik Smarties lekkerder vind dan een gewoon stuk (kwalitatief goede) chocolade maar ik vind het. Heeeerlijk zo’n schaaltje bij de thee.

Nog wat dingen die ik bij mijn oma mee nam. Een zwarte lange leren jas (potloodventer vibes wel) en een leuk notenhouten tafeltje. Ook nam ik een schilderijtje, een theekastje en een lamp mee en sla ik een kast op voor wanneer we een groter huis hebben. We hebben heel veel op marktplaats gratis weg gegeven, of voor lage bedragen verkocht. Alles wat weg was waar we zelf niet mee hoeven slepen is meegenomen en zo kun je iemand anders er nog mee helpen. Alle kleding is naar de Kringloop gegaan en nu ik dit schrijf is het vooral puin ruimen in dingen die écht niemand meer wil hebben. Wat een werk!

Ik promootte Stronger op mijn Instagram en wijdde er een kleine fotoshoot aan. Met collega en vriendin Stacey ging ik de kou én zon in. Dit zijn de winnaars van de dag haha.

Deze vind ik ook wel tof alleen had dit niks meer met de sportkleding te maken haha.

Ik zal je ook even meenemen in wat bloopershots, kun je lachen.

Het was overigens verrassend moeilijk om die ‘ramp’ op te komen en ik ben bang dat er bewegend beeld is van mij die daar als een stijve dino op probeert te klauteren.

Verder geen interessante foto, maar hier zie je wel goed hoe lang mijn haar is geworden! Ik wilde het ook graag wat langer. Door de zwangerschap heeft het een goede groei-boost gekregen en omdat ik niet naar de kapper kan nu, is het ook minder geknipt. De dooie punten zijn dan ook niet om over naar huis te schrijven, maar dat het zo lang is vind ik wel mooi. Het valt nu na de zwangerschap wel intens hard uit, ik hoop dat het niet een dunne zielige bos wordt.

Ik ga het thuis ook even omgooien. Ik heb een andere salontafel besteld en deze op Marktplaats verkocht. De bank wordt ook vervangen en verkocht maar eerst moeten de winkels open zijn. Een bank wil ik wel even voelen. De roze muur wordt zandkleurig denk ik, maar daar moet ik nog even goed over nadenken. Ik heb behoefte aan een nieuwe impuls, maar wil ook niet teveel investeren gezien we nog steeds opzoek zijn naar een koophuis.

Daarover een update: we hebben inmiddels vier keer een bod gedaan op een huis maar bij alle werden we niet de koper. En dan hebben we ook nog flink overboden. De markt is echt loco! We hebben oprecht geen haast, maar je doet ook geen bod als je het niet ziet zitten. Je investeert toch elke keer je tijd en denkwerk, want elke keer moet je ook met elkaar gaan zitten en berekeningen maken over wat er moet gebeuren aan een huis bijvoorbeeld. Het geluk hierin gaat echt een keer onze kant opvallen, dat weet ik zeker, dus ik voel me nog niet opgejaagd en ik ga zeker geen bod doen waarvan ik denk dat het niet verstandig is. Wonen mag wat kosten, maar een huis moet ook een investering zijn.

We kregen op onze trouwdag verrassend veel champagne opgestuurd (ook al was ik zwanger haha) en die hebben we dus uiteraard allemaal bewaard. Luuk en ik besloten met een date-night deze van Cynthia open te maken! We kleedden ons mooi aan alsof we naar een restaurant gingen en bestelden sushi. Echt heerlijk zulke avondjes, ook als er geen restaurants tot onze beschikking zijn.

Bij een heel vroeg dinertje bij vrienden (i.v.m. avondklok) dronken we Amaretto bij een warme brownie als toetje. Oh, wat een heerlijke combinatie!

Tot slot deze tip, want dit was echt heel erg lekker! Het is een hele gemakkelijke mix waar je weinig voor nodig hebt, en het smaakte heel erg goed.

Ik zal weer mijn best doen zoveel mogelijk mee te maken in deze gekke tijden, zodat ik weer wat te vertellen heb over twee weken 🙂 Geniet van februari!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)