Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – tweede helft van augustus

Ik zag lekker veel vriendinnen deze twee weken maar er werd ook veel gewerkt. Van dat laatste heb ik eigenlijk geen foto’s want dan zie je mij alleen achter een laptop maar van dat eerste wel! Kijk je mee?

Leestijd

team print

Veertje gaat trouwen! Dus kreeg zij een vrijgezellenfeest. We hebben op een bootje gezeten en we zijn bij een heel tof strandfestival in Zandvoort geweest, Strandverblijf. Erg mooi aangekleed en hele fijne muziek. Prachtig zo ook met de zonsondergang!

Ik ben vaak de bob want ik ben geen grote drinker, zo ook hier. Ook geen drugsgebruiker overigens. Ik merkte dat er op dit feest eigenlijk minder alcohol werd gedronken maar wel veel drugs werd gebruikt. Inmiddels ben ik daar wel aan gewend, maar wat ik er ook wel aan opmerkte is dat mensen minder vervelend waren. Het feest was al vanaf 14:00 aan de gang toen wij er om 20:00 binnen liepen en normaal heb je dan ook wel last van vervelende dronken kerels. Sorry dudes, is nou eenmaal zo. Hier dus niet. Wel veel fanatieke kaakjes. Het was eigenlijk heel gemoedelijk. Ik ga er zelf niet voor aan de drugs haha, maar het positieve mag er ook van opgemerkt worden vind ik.

Ik kreeg van vriendin Anouk een hele fijne verrassing. Deze echt gouden ring met prachtige paarse steentjes mocht ik van haar hebben. Ik was er bij toen ze een steentje verloor en sindsdien had ze hem in de kast liggen. Ik ga dat steentje dus zeker wél even laten fixen want ik vind deze ring echt prachtig!

Ik kreeg een leuke box opgestuurd van Blackroll die een samenwerking heeft met Dear Good Morning. Een fijne box om jezelf mee te masseren, eigenlijk precies wat ik nodig had want ik heb een vervelende knieblessure te pakken.

Na je 32ste wordt je gewoon elke dag wakker met een nieuwe kwaal haha.

Ik ben gek op baklava als hij ECHT is. Dus met echte pistache nootjes. Mijn zusje was naar de baklava juwelier geweest voor een paar goddelijke happies, jumss.

Met vriendin Diana aan de cocktails en de sushi, lekker avondje! Meestal spreken we bij haar thuis af want zij heeft vier kleine kids en een man die in de avond werkt maar dit keer had ze oppas en konden we even buiten de deur relaxen.

Ben nog steeds erg gek op dit hoekie.

Mijn vader werd geopereerd aan de aders in zijn been en toen ik hem ophaalde was dit zijn ‘weekendtas’. Haha dat kán toch niet! Aan de andere kant, het is een tas en zijn spul past erin dus waarom niet hè.

Alles gaat goed met hem gelukkig, hij kan alweer een stuk beter lopen dan eerst!

Dit heerlijke zonnekind kwam net terug uit Indonesië en maakte gelijk een lekker drankje dat ze daar had gedronken.

‘Het ruikt wel een beetje weeïg’ zei ik, ‘smaak is goed’.
‘Ja dat komt omdat er Yakult in zit’.

HAHA. What the … hoezo haha? Maar, het smaakte goed!

Oké, ik weet dat heel veel mensen me hierom gaan haten maar luister.

Ik ben gek op zoet en zout.
Ik ben gek op een krentenbol met kaas.
Suikerbrood met kaas.
Brioche met kaas.

Waarom dan niet eens een stroopwafel met kaas proberen dacht ik haha! Ik vond het serieus erg lekker.

Kleine Loek werd geboren! Hij mag niet met zijn gezichtje in beeld maar zijn onderkinnetje pak ik mee. Zo cute!

Mijn werkliefdes, CoffeeStar en Structuurjunkie in één foto. Love it.

Heel typerend ook, dat die croissant alweer halverwege mijn slokdarm was. Zo gulzig deze vrouw.

Ik kan nog niet helemaal beslissen of ik deze helemaal geweldig vind, of dat ik er alleen maar auditie voor K3 in kan doen.

Ik ga ze nog even proberen te stylen met verschillende opties en dan een keuze maken. In de basis wel echt tof, maar hoe vaak trek ik het daadwerkelijk aan, dat is vooral de vraag.

Dat was het dan weer, nu alweer september, my god. Ik kan de pepernoten alweer ruiken…


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)