Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy | maart

Maart is alweer even voorbij maar ik laat je toch nog even zien wat ik onder andere gedaan heb. Het is een lange geworden deze keer, dus pak maar even wat lekkers en een kopje thee erbij!

Leestijd

Ik begin even met Caseapp. Ik mocht van hen een laptopsticker en telefooncase ontwerpen, en een kortingscode met jullie delen! Je kunt op caseapp.nl je eigen hoezen ontwerpen, of kiezen uit bestaande designs. Ik koos voor een bestaand design waar ik mijn logo overheen heb geplaatst. Cool toch? Als ik nu ergens  anders zit te werken dan thuis maak ik gelijk een beetje reclame haha. Tot eind april kun je kortingscode MINT20 gebruiken voor 20% korting op je bestelling.

Ik ging naar de KNO arts omdat ik al een hele tijd last heb van mijn oren. Ik wordt vaak midden in de nacht wakker met pijn, of ik krijg overdag echt heftige pijn scheuten. Ik wilde er vanaf. Mijn oren zijn mijn hele leven al een zwak punt geweest, maar helaas kreeg ik te horen dat ik er mee moet leren leven. Het probleem zit in de buis van Eustachius, en daar kunnen ze niet bij. Een speciale neusspray kan nog iets helpen, dus dat ga ik maar proberen!

Favoriete thee van het moment!

Ik at heel gezellig en lekker bij Lovely Local in Enschede. Ze gebruiken daar alleen seizoens- en streekproducten en gebruiken voornamelijk biologische producten. Het was net een huiskamertje, erg leuk.

Dit helpt mij goed voor mijn huid de laatste tijd. Ik heb minder irritatie en eczeem. Ik moet wel uitkijken dat ik niet over mijn aanbevolen dagelijkse behoefte aan zink ga, ik slikte te veel waardoor ik last kreeg van mijn darmen. Nu heb ik een goede balans!

Door Cynthia’s artikel over Dogtails in Zwolle kreeg ik vet veel zin in hotdogs. Ik pakte hotdogbroodjes, een mix van mayo en ketchup, een gehalveerde braadworst van de Vegetarische Slager, knalde er een pleur gebakken uitjes over heen en voilà. Een hotdog op z’n Emmy’s.

De finale van Wie Is De Mol in het Vondelpark. Ik stond veel te ver weg dus ik zag alleen geen drol haha. Hadden jullie de uitslag verwacht?

Geen maand van Emmy zonder sushi. Ik wordt nog eens een sushi. Terwijl ik dit typ besluit ik ook dat ik zo sushi ga bestellen haha. In Hengelo bestel ik altijd graag bij Direct Sushi, en in Enschede haal ik het liefst af bij Tao.

Deze flared legging van The Sting is echt een nieuwe lievelings. Heerlijk zo’n zacht stofje aan je bil terwijl je er ook nog kek bij loopt.

Terwijl ik dit typ is deze warme jas niet meer nodig, maar de zonnebril gelukkig wel! Fijn altijd die eerste zonnestralen, echte geluksmomentjes zijn dat. Ook kan ik nu weer lekker met het dakje naar beneden rijden in mijn autootje!

Max van galpal Veer is zo’n charmeurtje. Hij is bang voor heel veel dingen (hij is in een doos gevonden als pup), maar als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen dan is hij ook een beetje verliefd. Cutie!

Ik maakte gezonde brownies, waarvan het recept nog online komt hier. Echt een gezond alternatief voor choco cravings!

Je denkt waarschijnlijk: ‘waar kijk ik naar op foto 2?’ Nou, van een spetter beslag mega hoog tegen de muur. Kan ik alleen maar hoor dit soort ongein.

Deze zijn niet zo gezond, maar kan ik ook niet elke dag volhouden. Deze units maken elk baksel nog wat lekkerder <3

Als je je rokje én je lipstick op 1 selfie wilt hebben. In mijn nieuwe huisje heb ik grote spiegels waar ik beter foto’s kan maken als ik af en toe een keer wat leuks aan heb. In mijn eigen optiek dan haha. Dit franje rokje scoorde ik trouwens in de sale van H&M online.

Ik ging naar Vrij Enschede, een heel tof feest op vrijdag dat begint om 16:00 en duurt tot 23:00. Het feest richt zich op werkende mensen die geen tijd en kracht hebben om het heel laat te maken met uitgaan maar toch af en toe een feestje willen. Ik vond het echt super geslaagd, ze kiezen elke keer een oud tof verlaten pand uit en dit keer was het op het universiteitsterrein van Enschede. Deze mega donut waar ik mijn gezicht in begraaf was heul lekker dus voedsel was ook goed vertegenwoordigd! De vibe was lekker, de crowd fijn, de muziek goed en mijn danspasjes beschamend als altijd.

Deze stoel van Dutchbone vind ik zo onwijs gaaf. Ik vind hem alleen wat prijzig en daardoor wacht ik nog even. Ik zit nu ik dit typ net 2 dagen in mijn nieuwe huisje dus ik ben nog een beetje aan het aftasten of er ook nog wel echt een stoel ontbreekt. Maar BOY. Deze schreeuwt echt Emmy.

Mijn haar was ineens super stijl. Vet vaag! Ik heb sowieso wel stijl haar van mijzelf, maar meestal zit er her en der toch wel een laf slagje in. Hormonale perikelen?

Ik postte de bovenste twee foto’s op Instagram, en de onderste op mijn Insta story. (klik en volg als je vaker dan eens per maand wat van me voorbij wil zien komen). Selfie business is niet altijd pretty en vaak maak ik echt wel 50 foto’s voordat ik een goede heb. Is ook goed om te weten!

Met een lekker Coffee-Star koffietje in de trein kleuren kiezen. Ik koos uiteindelijk voor de Flexa kleur, flower bulb, helemaal rechts voor een grote wand in de woonkamer. Elke man die binnen komt moet even slikken, maar iedereen is het er over eens dat het wel echt bij mij past zo. Next time wat sneak peeks! Op Instagram post ik ook soms wat, en als het af is maak ik een binnenkijker natuurlijk.

You hate it or love it. Ik vind een amandelmelk cappuccino echt heerlijk.

Lieve Joep. Wordt ook alweer een dagje ouder met z’n grijze kinnetje.

Eten bij Fabels in Enschede! Dit is de krokante tonijn sushi met een heel lekker stroperig sausje. DAMN.

De laatste limited edition lijn van Ikea is zo leuk! Ik kocht naast een lamp met franjes ook dit panter kleed voor in de kastenkamer.

Deze intense unit bakte ik voor Pasen. Het is een brownie taart met Bastogne bodem (met gezouten roomboter in plaats van ongezouten), en daarover heen marshmallows die ik op het laatst toevoegde en even een paar minuten onder de grill knalde. Het ziet er super leuk uit zo, maar ik vond het too much. Doe mij maar een gewoon stukje brownie. Ik heb er geen recept van, ik bedacht het zelf. De browniemix mix is gewoon van Albert Heijn Excellent.

Haast en zelfbruinen combineren is nooit een goed idee. Iemand een trucje om dit soort foutjes zo snel mogelijk weg te krijgen? Met scrubben lukt het me nooit helemaal.

Als ik foto’s maak voor een artikel probeer ik altijd verschillende hoeken uit en uiteindelijk lig ik vaak op de grond te rollen.

Als er een gekke bril is op een feestje dan wordt hij natuurlijk opgezet. Niet de beste foto ooit, maar geeft goed de sfeer van de avond weer haha.

En dat was hem dan! Maart. De eerste twee weken van april heb ik vakantie om te verhuizen, dus daar ga ik goed van genieten! Jullie nog wilde april plannen?


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)