Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van september

Een bruiloft, leuke (vind ik haha) looks en ijs. Een standaard formule! Ik neem je weer mee in mijn afgelopen twee weken 🙂

Leestijd

De laatste weken heb ik bijzonder veel online meetings maar eentje die elke week terug komt is die met het team van Structuurjunkie. Heel fijn om elke week alles weer met elkaar door te spreken!

De reden dat ik nu veel online meetings heb is omdat wij bijna op vakantie gaan! De laatste twee weken van september heb ik vrij gepland maar als ondernemer en als operationeel manager bij CoffeeStar betekent dat vooruit werken en veel lopende zaken (tijdelijk) afronden zodat ik goed weg kan gaan. Dat vergt meer overleg, en ook scheelt het tijd om dan het meeste vanuit Hengelo te kunnen doen.

We gaan overigens ook nog een weekje weg, maar tot op de dag van vandaag weten we nog niet waar naar toe. We moeten dit weekend echt beslissen, en dan gaan we een paar dagen later ook echt al weg. Nog nooit zo last minute wat besloten, maar het heeft ook wel weer wat!

Ik ging naar Ikea voor een leuk Ikea artikel voor jullie! Ik fotografeerde mijn Ikea favorieten.

Waarom ik dan zo heel akward een peace teken sta te maken midden in de Ikea, weet dan weer niemand.

Hmmm spa rood met komkommer en limoen. Topcombi voor een alcoholvrij drankje als je de bob bent, maar ook gemakkelijk thuis te maken!

Ik ging heel lekker op deze kleurcombi. Dat alles weer zo precies in dat tasje terug kwam… heel bevredigend haha.

Ook heel dol op deze leuke nieuwe muiltjes van Asos maar het weer laat het niet echt meer toe ben ik bang de komende tijd. Alhoewel ik ook niet zo’n persoon ben dat bepaalde kleding in de winter niet draagt, maar ik wil het gewoon niet te koud hebben haha.

Misschien op vakantie!

Dit oogt wellicht als werelds meest karige dessert, dat was het ook haha. Maar, wel uit soort van eigen keuze. Ik wilde wel eens mochi ijs proberen, maar dan wel eerst één smaakje. Ik kan je vertellen, niks voor mij. Zo’n vaag deeglaagje over kwalitatief niet echt geweldig ijs; it’s a no for me.

Een foto vanuit de wachtkamer van de fysio. Het gaat niet zo lekker met mijn knie helaas. Op dit moment kan ik een half uur achter elkaar lopen, maar dan is het ook wel echt klaar. Ik mag eigenlijk door bewegen tot ik op een vier zit qua pijn (op een schaal van tien) maar dan zit ik daar eigenlijk al wel net boven.
Ik heb er geen last van met krachttraining, geen last van met fietsen of welke beweging dan ook. Alleen met lopen. Wandelen en rennen. Zo raar, en ze weten ook niet precies wat het is. Ze zien wel verkalking in de pezen van beide knieën, maar ik heb alleen links de pijn. Als dat de oorzaak is dan zou je denken dat rechts ook pijn zou moeten doen toch?

Voordeel is wel dat ik na een pauze wel weer een stukje kan lopen, een half uur is dus niet mijn daglimiet. Ik moet maar een beetje schipperen de komende tijd maar ik zou dolgraag weer lange stukken wandelen en ook het hardlopen toch weer proberen op te bouwen!

Dagje Den Haag voor mijn werk met de trein, een thermobeker met thee en mijn Ipad om op te werken. Fijne verbinding, naar Den Haag want dan rijdt de trein rechtstreeks en kan ik aan het werk twee uur lang. Op de terugweg zet ik ook vaak Netflix even aan, dan ben ik ook wel leeg.

Vrienden Veertje en Joost gingen trouwen! Eindelijk was het dan zo ver, na twee keer een afgezegde bruiloft door Corona. Ik deed haar make-up in hun hotelkamer, hier was ze obviously nog niet in haar jurk.

Hieronder zie je wél wat foto’s maar ik wil de foto’s van haarzelf eigenlijk pas delen als ze die van de fotograaf heeft. Wel zo leuk als je een fotograaf inhuurt.

Ze trouwden in het Paradijs in Enschede, echt een hele bijzondere locatie en echt de moeite waard om eens naar toe te gaan als je in de buurt bent. Heerlijk vegan eten! De avond was geweldig, heerlijk gedanst en heerlijk gegeten. Echt de liefde gevierd!

Ik en spijkerbroeken zijn geen liefdesmatch. Ik heb dikke billen en een smalle taille. Dat klinkt op papier wel leuk, en ben er eigenlijk ook wel blij mee, maar daar zijn de meeste (spijker)broeken gewoon niet op ingesteld haha.

Ik bestelde nu heel erg veel broeken bij H&M die ik allemaal door paste en uiteindelijk vond ik twee hele fijne voor mijn lijf! Dezelfde broek, maar dan in twee kleuren. Hoog in de taille, iets stretch en een rechter pijpje na de kuit. Bij mij zit de broek strak om de heupen en bovenbenen, maar hij is daar eigenlijk losser bedoelt. Mocht je hem willen checken, je vindt hem als je hier klikt. 

Wel echt bijzonder dat je bij één online shop zoveel uiteenlopende maten treft. Ik heb uiteindelijk een maat 38 aangehad die ruim zat, en een 42 die ik niet dicht kreeg. Van deze broek zat maat 38 bij mij goed.

 

Af en toe als ik een avond alleen thuis ben, dan vind ik het zo lekker om met mijn Ipad in bed nog even een serie te kijken. Ik keek nu The Partner Track; HEERLIJK.
Ipad desinfecteer ik dan wel helemaal, want ik sleep hem overal mee naar toe en het idee dat dan zo’n gore Ipad in mijn bed ligt daar krijg ik echt inéénkrimpingen van haha.

The time has come. Ik kocht een schort. Ik merkte dat ik de laatste tijd steeds vaker vlekken kreeg tijden het koken en daar baalde ik zo van, en er is immers een simpele oplossing. Maar, voel ik me een huisvrouw uit de jaren 50? Zeker weten.

Ah… softijs met chocolade. De eerste en waarschijnlijk ook de laatste van het seizoen haha.
Ijs eet ik het hele jaar door hoor, maar softijs eigenlijk niet. Ik vind het heerlijk maar vind het ook altijd wel heel zwaar op de maag. En je moet zo snel eten anders zit je onder. Gebeurde uiteindelijk ook, ik zat onder. Maar goed, het was wel even genieten :).

Ik ga dus echt over een paar dagen op vakantie maar ik heb nog geen idee waar naar toe. Heel erg interessant dit! Je kan het de volgende keer allemaal zien, en als je niet kan wachten kun je op Instagram volgen natuurlijk 🙂 @emmystudiomint. Een fijne laatste helft van september!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)