Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Maand van Emmy – eerste helft van oktober

Vorige week zagen jullie nog mijn overzichten van Mallorca en nu is half oktober alweer ruim voorbij. Ik neem jullie mee langs wat foto’s van deze twee weken 🙂

Leestijd

Ahhh ik kreeg een foto binnen van de bruiloft van Veertje en Joost. Zo sprookjesachtig met al die planten op de achtergrond!

Twee lekkere hoekjes in onze keuken. Ik wordt heel erg blij van deze kleuren bij elkaar!

Met de schoonfam gingen we pannenkoeken lunchen bij Erve Brooks. Ik ben nu alweer vergeten waar het ligt, maar als je uit Twente komt is het een aanrader met kids. Heel veel leuke speelplekken zoals een grote binnenspeeltuin, deze kas waar een soort jungle gemaakt is en nog wat kleinere plekjes op het erf.

Schoonzusje/vriendin aanmoedigen terwijl ze de halve marathon rent! Super knap.

Mij niet bellen verder haha.

Deze twee thee’tjes vind ik het allerlekkerst op dit moment. De eerste van Clipper haal ik steeds in Duitsland, die kan ik bij mijn Albert Heijn in ieder geval niet vinden. Dit is een witte thee dus heel laag in cafeïne. De tweede bestelde ik bij Crisp en heeft geen cafeïne omdat het een bloementhee is. Hier let ik vooral in de avond op, ik ben er erg gevoelig voor. Maar ik ken ook mensen die nog twee bakken koffie wegdrinken voor het slapen en daar totaal geen last van hebben.

 

Ik ging even langs bij Baylee, een nieuwe winkel in Almelo. Deze is van de dame die ook eigenaresse is van de kapsalon waar ik altijd kom, dus ik vond het leuk om even te zien. Onwijs toffe, compleet lila zaak! Deze jas vond ik ook echt geweldig. Ik heb er uiteindelijk een teddy bodywarmer gekocht. Die komt straks nog even voorbij in foto’s haha.

Ik geniet best wel van de herfst gezelligheid in huis. Lekkere geurkaarsen aan, lampjes aan al rond etenstijd. Het is toch knus. We gaan nu ons tweede najaar in in dit huis! Vorig jaar november kwamen we er wonen dus tot nu toe was elke maand een eerste, met deze oktober als ‘laatste eerste’ als je me nog volgt. We wonen hier onwijs fijn en er zijn nog zoveel leuke dingen te bedenken om aan te pakken!

Eerste project is de tuin, waar we al een stuk aan zijn begonnen. We wachten nu op offertes voor de veranda met lichtstraat en dan kunnen we een planning gaan maken.

wegingen van Badr en Alistair.

Ik werkte begin oktober ook aan een toffe nieuwe opdracht waar ik een tijd geleden voor ben gevraagd. Ik werkte mee aan het PR team van Glory kickboxing en ging mee naar een evenement in het Gelredome waar als main event Badr Hari tegen Alistair Overeem vocht.

Donderdag en vrijdag verbleef ik in een hotel in Amsterdam, waar op vrijdag ook al een persconferentie was. Op zaterdag was het evenement zelf in het Gelredome in Arnhem met daarna ook weer een persconferentie.

Ik vond heel bijzonder om aan te werken. Een sportevenement, mensen vanuit de hele wereld, grote pers. Het was soms best spannend maar grotendeels gewoon heel erg vet om te doen.

En, ik deed ook iets goed want ik ben opnieuw gevraagd voor een evenement in november in Bonn. In dezelfde positie, als PR coördinator. Daarna is er even geen nieuw evenement gepland bij Glory, maar hopelijk brengt de toekomst nog meer samenwerking.

Ik ging donderdagochtend vroeg weg en kwam zaterdagnacht thuis. Ik was gesloopt haha! De zon scheen, dus ik ging er in ieder geval even op uit voor een wandelingetje. Grappig dat je ook wel merkt als het iets leuks is, dat je dan ook sneller je energie weer oplaad ofzo. Als je je energie geeft aan iets rots, dan duurt dat voor mijn gevoel langer.

Dit is trouwens die teddy bodywarmer die ik bij Baylee kocht!

Deze leuke trui kocht ik begin juni al in de Zara sale in Barcelona en nu is echt truien-weer! Leuk dat je dan nog zo’n nieuwe verrassing in je kast hebt haha. Het voelt stom om aan het begin van de zomer een trui te kopen maar als het dan een goede aanbieding is… je weet toch dat het uiteindelijk wel weer koud wordt!

Ik ben dus helemaal into de hoge knot lately. Geen idee waarom, maar ik vind het ineens mooi staan terwijl ik het normaal altijd met slonzig associeerde (bij mijzelf althans).

Jaa, deze toffe sneakers had ik al even op het oog. Ze zijn van Vans en hebben een comfy cush binnenzool waardoor ze mega lekker lopen. Ik ben er heel erg blij mee. Ik zocht nog een wat stoerdere sneaker.

Je kan ze vinden als je hier klikt, als je ze ook tof vindt.

We gingen naar de bios, zooo lang niet geweest! We zagen de film Don’t worry darling met onder andere Harry Styles, geregisseerd door Olivia Wilde. Echt een super toffe, spannende film en een heel origineel verhaal.

En uiteraard nam ik popcorn. Zoet en zout gemixt. En uiteraard gooide ik dit om toen ik net zat, maar er zat gelukkig nog genoeg in haha.

Je vraagt je af waar je naar kijkt. Snap ik. Je kijkt soort van naar mijn dijbeen haha.
Ik wilde even een update geven over de ‘onbreekbare’ panty van Sheertex die ik vorig jaar kocht.

Hoewel ik hem echt niet stuk krijg door eraan te trekken of mijn nagels erin te boren, zag ik toch een paar gaatjes. Deze zitten gelukkig wel erg hoog op mijn dijbenen en zie je dus niet. Ook lijken ze niet groter te worden. Geen idee hoe ze ontstaan zijn?

Al met al ben ik tot nu toe nog steeds erg blij dat ik deze panty kocht want het scheelt gewoon onwijs veel gedachtes. Ik deed er echt minder jurkjes door aan en nu voel ik me niet geremd door een eventueel kapot gaande panty.

Dat was het dan weer, tot de volgende! 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)