Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – eerste helft van november

Deze keer een vrij beknopt overzicht, maar uiteraard komen de vertrouwde onderdelen shoppen en eten weer voorbij haha 🙂 Kijk je mee?

Leestijd

Ik maakte een artikel over de leukste artikelen bij Kwantum dit najaar, waar onder andere deze twee toppers in zitten. Dit artikel komt later.

Uiteraard kon ik de knip zelf ook weer eens niet dichthouden dus ik nam wat dingen mee, die laat ik je even hieronder zien.

Het roze, marmeren kaarsenplateau nam ik mee. Ik twijfelde of het niet teveel zou zijn, op een marmeren salontafel. Maar ik vind het juist, gek genoeg, wel rustig staan. Dit was een aanbieding en ik zie dit product ook niet online staan. Ik weet dus niet of ze deze nog hebben als jij nu naar Kwantum sprint.

Het lila lampje met de vlekjes rechts onderin kocht ik ook. Het is een lampje op batterij, erg handig voor wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt! Ik vond het vooral leuk om nog wat extra licht vanuit deze hoek te hebben en ook is lila een beetje een kleur die ik naar voren wil trekken in het interieur.

Verder heb ik de afgelopen twee weken ook veel zo doorgebracht haha. Helemaal aan het genieten van het nieuwe seizoen van Dynasty! Ik weet het niet zeker maar ik heb hem nu af, en het voelde echt als de laatste. Jammer.

Een jaartje wachten en dan alles achter elkaar bingen, vanaf seizoen 1 haha. Love it!

Ook met mams gewinkeld en zij scoorde deze leuke trui bij Costes.

Met vrienden aten we Libanees bij Habibi in Enschede, echt heel erg lekker! Je kan lekker alles delen en eigenlijk smaakte elk gerechtje goed.

Met kringloop meubels en deco zijn we een grote kas aan het inrichten in de botanische tuin in Delft, waar met CoffeeStar ook onze koffie verkopen. Erg leuk om te doen, maar het is nog niet helemaal af. Het is een gigantische, koude ruimte dus er moet behoorlijk wat in voor aankleding. Ik kom langs om de boel op de plek te schuiven en te decoreren. Vooral leuk om te zien hoe enthousiast het team constant opzoek is naar nieuwe vondstjes!

Deze onwijs leuke Kerstballen kreeg ik van mijn zusje Elise, ze kocht ze geloof ik bij Lidl. Echt heel erg leuk, en dit had ik nog niet!

De chaos van een kinderverjaardag haha.
Ons neefje Jop is alweer één jaar en dat vierden we bij hun in Hilversum met cadeaus en taart.

Dat was het alweer, ik heb deze keer niet zo heel veel fotos gemaakt omdat ik druk en moe was. Ik zal de volgende keer weer beter mijn best doen 🙂 Je hebt in ieder geval een inkijkje gehad in de afgelopen twee weken.
Kun je geloven dat het alweer Kerst is over een paar weken. My god!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)