Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – eerste helft van mei

Een bruiloft, moederdag, zon én een tuktuk. Dat vat de vrije tijd van de afgelopen twee weken wel goed samen haha. Ik hoop dat je weer meekijkt!

Leestijd

Ik val gelijk met de deur in huis met een tip. Ik kocht dit kammetje van Essence en het werkt heel goed om je wimpers te separeren als ze iets aan elkaar gaan plakken. Mijn wimpers zitten heel dicht op elkaar en als ik iets teveel mascara op doe dan plakken ze al snel aan elkaar, hierdoor kan ik iets meer mascara op doen voor nog meer volume en toch mijn wimpers gesepareerd houden. Top!

Ik liep door Enschede en ik zag ineens dat er een sample sale gaande was bij Vanilia. OMG! Ik was natuurlijk wel vrij laat dus er zal ook al wel veel weg zijn geweest maar ik kocht een aantal hele goede items! Ik kocht twee jurken die beide van €169,- naar €39,- waren afgeprijsd, een broek die van €150 (dacht ik) naar €29,95 was afgeprijsd en ik kocht laarsjes die van €190,- naar een schokkende €9,- waren afgeprijsd! Echt onwijs goede koopjes. Ik heb nog niet alles aangehad maar als ik de items draag dan laat ik het altijd op Instagram wel zien.

Één van de jurken droeg ik al wel twee keer en dat is deze mooierd. Ik combineerde ze met Vans en de andere keer met mijn Gabor sandaaltjes.

Lieve vrienden Jen en Sven gingen trouwen! Ik was samen met Fleur, een andere vriendin van hun, ceremoniemeester en het was heel bijzonder om zo betrokken te zijn bij hun dag. Ik had een jurk geleend van een vriendin, en dit was mijn look!

Nagels, make-up en haar van wat dichterbij.

Ik wil geen foto’s van Jen in haar bruidsjurk delen want ik weet niet zeker welke foto’s zij gedeeld wil hebben. Het is altijd zo jammer als je een goede fotograaf inhuurt en iedereen dan foto’s van hun telefoon rond gaat sturen. Als ik de foto’s heb dan laat ik ze je uiteraard zien!

Samenwerken met Fleur was echt een droom haha, dat ging zo goed! Zij is net als ik heel erg doorpakkend (ik denk eigenlijk nog wel meer) en ze is ook echt een doener die drie stappen vooruit denkt en gestructureerd werkt. Heerlijk!

Er was een gigantisch boeket dat op een sokkel stond bij de ceremonie en Fleur en ik mochten die verdelen voor thuis. Dit was dus nog maar de helft, bizar! Ook kregen we allebei nog een heel mooi sieraad (zie je de volgende keer) en neemt Jen ons nog mee eten. Super lief allemaal!

Ik ging voor de bruiloft ook even lekker in de zelfbruiner, een mooi voor en na resultaat hè? Ik schreef er ook een blog over, die vind je hier.

Met Luuk ging ik op bevrijdingsdag lekker ontbijten bij Frank & Charlie. Het weer is zo lekker de laatste weken, wat enorm genieten. Super leuk om dan zo samen op de scooter overal naar toe te gaan.

Met vriendin Veer zat ik er een week later weer, met exact dezelfde bestelling geloof ik hahaha.

Op moederdag aten we eerst een lekkere lunch bij onze schoonouders en daarna het avondeten bij mijn moeder en stiefvader. Twee keer taart dus ook, want beide slaan ze geen gelegenheid over om een taart te maken! Echt een dag om stil te staan bij het feit dat we beide onze ouders nog hebben en een onwijs goede band met ze hebben. Iets wat niet iedereen kan zeggen helaas. Ook stond ik zelf natuurlijk even stil bij moederdag omdat het voor mij ook een andere lading heeft, maar gelukkig ben ik niet iemand die heel erg op dagen vast hangt. Die ene dag maakt het voor mij niet anders, maar het geeft rondom zulke dagen wellicht wel wat meer triggers. Ik heb in ieder geval enorm van de fam en de zon genoten die dag, echt een heerlijk weekend!

Handige siliconen afsluit dingetjes (hoe noem je zoiets) van Ikea die een hoop plastic folie besparen.

Als ik een wandelingetje ga maken dan neem ik vaak een lekkere koffie to go mee van huis, maakt de wandeling nóg iets leuker haha.

Op Junglueck krijg je nog tot 28-05-2022 20% korting op alles met de code EMMY20. Ze hebben onlangs deze ampullen uitgebracht en deze geven je huid echt een onwijze boost. Ik gebruik echt elke dag de producten van Junglueck en deze gebruik ik dan af en toe in plaats van mijn serum. Ze hebben ook vitamine C ampullen, die moet je wat langzamer opbouwen. Mijn favorieten zijn verder het niacinamideserum en het hyaluron dag- en nachtcrème duo.

Luuk hielp me met het maken van wat foto’s voor Stronger, waar ik óók een kortingscode van heb voor je. Je kan code ‘emmy20’ gebruiken bij je checkout voor ook hier 20% korting op alles!

Nu stond hun bikershort centraal, iets wat ik eigenlijk nooit eerder aan had gehad met sporten. Ik vind deze wel erg fijn omdat ze wat langer zijn en geen rand afknellen op mijn bovenbeen. Hierdoor voel ik me er wél zelfverzekerd in, iets wat ik niet altijd in korte broeken heb!

Even tussendoor checken wat die man van mij allemaal op de kiek zet haha.

Beide items die ik aan heb zijn trouwens uit de rib seamless collectie.

Met Neelke en Hiske reed ik twee uur lang in een tuktuk door Twente en picknickten we op verschillende plekjes. We gaan eigenlijk altijd sushi eten met elkaar en nu hadden we behoefte om even een keer wat anders te gaan doen! Alhoewel we met de picknick nog wel sushi bowls hadden … haha. We boekten dit bij Actieftwente, echt een aanrader!

In Leiden liep ik ons filiaal van Coffee Star uit met een lekkere smoothie en ik liep daar langs een winkel waar ze deze geweldige pastelkleurige pannenset hebben. Hoe tof is dit?!

En dan tot slot nog even een ode aan onze heerlijke wijk. Wij zijn ons echt bijna dagelijks bewust van het geluk dat we hebben gehad dat we op het moment dat we ons huis vonden, ons huis vonden. We hebben het ‘spel’ ook goed gespeeld denk ik, met veel geduld en duidelijke afspraken maar geluk moet je ook een beetje hebben. Ik had niet op een fijnere plek kunnen wonen voor mijn gevoel, en dan ook nog in zo’n fijn huis. Ik leef echt mee met alle mensen die nog op zoek zijn en die elke keer maar naast het net vissen. Bij ons heeft het ook anderhalf jaar geduurd, dus hou vol. Het verschilt ook nog per regio, maar op een gegeven moment valt het geluk jouw kant op!

Dat was ‘em weer. De volgende keer zie je hopelijk beelden van een festival, een dagje weg met Luuk en waarschijnlijk een hoop koffiemomentjes haha. Tot dan!

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)