Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Maand van Emmy – eerste helft van maart

Ondanks dat de wereld in de fik staat was het hier in Nederland deze weken erg zonnig waar ik enorm van heb genoten. Best veel foto’s voor twee weken, here we go!

Leestijd

Ik had een leuk etentje met de dames van Structuurjunkie! Altijd gezellig.

Ik ging overdag naar Leiden voor Coffee-Star en het was zo’n heerlijke zonnige terras dag al, man wat een leuk beeld! Deze dag heb ik ook gebruikt voor een artikel waarin ik je in een werkdag meeneem, deze komt denk ik volgende week online als je dat leuk vindt om te zien 🙂

Ik probeer de laatste tijd her en der ook weer wat lesjes uit na jaren solo te hebben getraind. Ook wel fijn als je alleen maar thuis werkt, om een beetje onder de mensen dan te sporten. Voordat ik wegkwijn in eenzaamheid haha. Nee hoor, geintje gelukkig. Dit was na een Body Balance les die mijn vriendin Jen geeft. Leuke les!

Ik kocht een Sheertex panty. Die krengen zijn normaal bijna €90 euro maar ik las zulke goede reviews dat ik besloot ze in een goede aanbieding wel te kopen. Die aanbieding kwam, ik betaalde nu maar €35 euro en dat vond ik het wel waard. En bovendien heb ik dat er vrij snel uit want andere panty’s kan ik vaak maar één keer aan. Het lijkt echt vrij onverwoestbaar. Ik ben er met mijn lange nagels doorheen gegaan en ik bleef zelfs achter een tak haken in de tuin. Ik kan er aan trekken wat ik wil maar hij blijft heel. Wel zag ik een klein schuurplekje op de plek waar mijn enkellaarsje ophoudt.

Ik zal jullie op de hoogte houden maar mocht ik het vergeten en je bent toch benieuwd kun je me altijd een DM shooten op @emmystudiomint op Instagram.

Deze rakker hebben we er nu bij voor mij en Luuk! Heerlijk dat ik zelf ook wel echt oprecht fan ben van Structuurjunkie. Zou het wel lastig vinden als Cynthia een stom product had bedacht hahaha! Love it all!

Wat een heerlijk weertje hebben we gehad! Het is soms moeilijk om er vol van te genieten, wetende dat er even verderop een oorlog gaande is maar gezien we zo weinig kunnen doen probeer ik het ook wel los te laten waar dat lukt. Ik kijk niet meer elk nieuwsbericht. Ik sluit mijn ogen er niet voor, ik ben me er wel van bewust wat er gaande is en daarom deel ik hier in ieder geval wat je wél kan doen als je niet goed weet wat.

Wat we wél kunnen doen;
– Helpen als er spullen worden ingezameld.
– Vluchtelingen opvangen als je daar plek voor hebt of weet (klik hier voor meer info)
– Geld storten naar diverse hulp organisaties, Het Rode Kruis is altijd erg transparant en is een grote organisatie die erg actief is voor Oekraïne én andere crisisgebieden.
– Laat je stem gelden. Protesteer als je je daar comfortabel bij voelt. Het voelt altijd wat rebels (wat ook je goed recht is als je dat wilt), maar dat valt wel mee. Je doet het ook om de slachtoffers ook een stem te geven en je laat zien dat ‘wij’ willen dat het ophoudt.
– Oekraïense vrachtwagen chauffeurs schijnen het moeilijk te hebben omdat hun rekeningen (soms/altijd?) zijn bevroren. Biedt ze eten of drinken aan als je ze ziet, ze geven zelf wel aan of het nodig is ja of nee. Er rijden er veel rond in Nederland.

 

Met Stacey at ik een heerlijke high tea bij Mrs. Brown, die macarons zijn zo goddelijk van hun! Dit was een macaron met cheesecake smaak. Doe eeeeeven normaal.

Bij Diana en haar vier dochters bracht ik een fijne zaterdag door. Lekker cappu’s drinken, even naar de Duitse Drogist lopen in het zonnetje (zij wonen in DL), sushi eten en tussendoor Baileys door de koffie haha.

En die sushi voor die avond haalde ik bij de Foodclub op in Enschede, want die zit al in de buurt van de grens. Ik had alleen niet door dat ze niet meer aan afhalen deden maar ze maakten een uitzondering én ik kreeg een drankje van het huis. Ik dacht ‘oh wat een fancy munt watertje’. Ik dronk dus vrij intens snel en ik voelde het ook al snel warm worden in mijn borstkas want dit was gewoon een pretty strong mojito! Ik heb hem maar niet helemaal opgedronken gezien ik met de auto was en ook al een Baileys op had haha. Maar, super attente gastvrijheid dit en hun eten is heerlijk.

Leuke schaduw in onze woonkamer.

(het moet niet meer random gaan worden dit artikel haha)

Golden hour! Mijn haar is zo lang geworden, het komt nu bijna bij mijn (high waist) broekrand. In april ga ik weer naar Velvet Monkey en dan ga ik wel weer echt voor blond. Ik vind dit ook mooi en mijn haar is er veel gezonder door, maar ik vind het frisser in mijn gezicht als ik foto’s terug kijk waar ik blonder haar had. Dan maar een stukje eraf als dat moet, maar ik hoop stiekem dat ze mijn lange manen ook kunnen behouden ondanks de uitdrogende highlights.

Ik ben weer begonnen met het opbouwen van hardlopen nu we op zo’n heerlijke plek wonen, echt helemaal aan de rand van de stad. Ik geniet er met die zonnestralen echt enorm van, eens zien hoe dat gaat als het weer omslaat haha.

Ik keek vast een beetje voor een nieuwe zonnebril. Ik vind Chloe en Gucci altijd de mooiste hebben maar ik vind die prijzen dan ook wel een beetje ver gaan. Je zit dan wel rond de €330 voor een bril. Ik geef er liever max €150 euro aan uit eigenlijk. Ik houd Vinted en Best kep secret in de gaten en anders wordt het gewoon een ander merk haha, ook prima! Ik wil wel echt zo’n lekkere grote dit jaar.

De poster helemaal links is erbij gekomen, die kochten we in Kopenhagen bij Gina Tricot waar ze overigens allemaal hele leuke home items hadden. Hij past er goed bij!

Ik kocht zo’n cutie kaarsenhouder bij de kringloop maar ik drukte mijn kaars er natuurlijk weer eens met veel te veel geweld in haha.

Als ik hem zo zie dan stuur ik hem met pijn in mijn hart terug naar Shein maar ik ga deze toch maar niet aan doen voor de bruiloft die we hebben op 6 mei. Ik vind hem heel erg leuk, maar als ik ga zitten is hij echt te kort. Het is een onwijs lange dag waar ik de bruid ook nog op maak vroeg in de ochtend dus ik ben visagist én ik ben ook ceremoniemeester én gast haha. Dan wil ik iets aan waar ik wel fijn in kan bewegen, bukken en zitten en ik wil me niet onzeker voelen over een kruis wat te zien is haha. Ik wil de arme andere gasten niet traumatiseren natuurlijk :P. Maar, als je staat of alleen een avondfeest hebt vind ik dit wel écht een tof jurkje.

Waar mijn moeder’s tuin aan grenst… heerlijk!

Met code emmybovenh krijg je een gratis vaas bij je eerste Bloomon bestelling en ik krijg dan een gratis bosje bloemen 🙂

Ik zei de vorige keer dat ik wilde gaan zwemmen, als mijn doel voor deze twee weken en dat is gelukt! Ik heb er alleen geen foto’s van want … obviously heb ik daar mijn telefoon niet bij me haha. Was lekker!

Misschien is het leuk om het erin te houden want ik behaal de laatste tijd elke keer wel mijn doel wat ik hier benoem voor de twee weken die komen gaan…

Nieuw doel voor de tweede helft van maart: vier maar minimaal drie keer sporten per week. Een mix van kracht, rennen en yoga. Invulling vrij haha. Lukte de eerste twee weken in ieder geval wel dus nu even volhouden! Ik heb de beweging vooral mentaal even nodig merk ik. Ik zit de laatste tijd veel in mijn hoofd en voel me er gespannen over. Als ik sport ben ik in ieder geval erg in het NU en kan ik ook wat beter spanning los laten. Oja, en ik wil een cocktail en sushi.

Dat is het idee althans, dus here we go 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)